גמרים יום שני

TTתמרTT

New member
איזה כיף קמתי בבוקר וראיתי שהיא זכתה

בשתי מדליות!!!!
לחלוטין הגיע לה..
חבל לי שבקורה הדרגת קושי שלה ירדה בצורה כל כך משמעותית
אבל עדיין ביצוע מהמם.
ובקרקע.... ואוו...
מוכיח לכל אלה שהספידו את מוסטפינה שיש לה עדיין מה להציע,
ארבעה גמרים אישיים
והובלת נבחרת רוסיה לארד, בלעדיה זה לא היה קורה.
שלוש מדליות...
רק ביילס זכתה ביותר מדליות ממנה.
מעריצה מה לעשות

Tammie

New member
החיוך והתדהמה שלה כשהציון הגיע היו יקרים מפז :)

אני שמחה שהיא קיבלה מדליה, גם אני מאוד אוהבת אותה.
&nbsp
סימון ביילס מדהימה אותי על הקרקע אבל זה בערך המקום היחידי שאני אוהבת לראות אותה. אין לה את האלגנטיות הקלאסית של התעמלות ולכן היא פחות מרשימה על הקורה. אבל הכוריאוגרפיה של התרגילים שלה מותאמת לקפיציות ההיפ-הופית שלה והתרגילים שלה נראים פשוט מדהימים. מרשים לראות שהיא לא עוצרת לנשום לפני אף אחד מהפסים שלה, באמת שהזהב הזה מגיע לה לחלוטין.
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
לחלוטין לא הגיע לה... בפרט לא בקורה. זכתה מההפקר

כי אחרות נפלו, לא כי היא הפגינה איזו וירטואוזיות או דרגת קושי. היה לה תרגיל סתמי לחלוטין, ממש לא מהמם. ליורדאקה היה תרגיל מהמם, קשה יותר והיא גם נעה על הקורה בקלילות ובחינניות... אבל נפלה
. הערצתי אותה על כך שהצליחה לאסוף את עצמה ולהמשיך אותו במקצועיות; בד"כ אחרי נפילה קשה לגייס מוטיבציה וריכוז ולהמשיך בביטחון ובאיכות כזאת. כ"כ הגיעה לה מדליה בקורה... ממש כאב לי הלב על הנפילה שלה.
&nbsp
בקרקע עוד אפשר להתווכח, אם כי גם את תרגיל הקרקע שלה לא כ"כ אהבתי. אבל לפחות בו היא זכתה בזכות ולא בחסד... ולפחות גם צהלה משמחה, כי באמת היא גירדה את הארד האלה בשיניים.
&nbsp
לנבחרת הרוסית יש לה מה להציע בעיקר כי הנבחרת חלשה... היא סוג של קיילה רוס שלהן, יציבה ולא מחדשת (ולמען האמת גם קצת פחות יציבה מרוס, ולרוס יש תירוץ של פציעה טרייה למדי). דרגות הקושי שלה בתחרות היו נמוכות למדי ורוב הביצועים לא הבריקו. לא היה שם wow. חלק מהזמן (בעיקר בתחרות הקבוצתית) היא נראתה כיוצאת לידי חובה. לדעתי רק במקבילים היא נראתה ממש טוב, ודווקא בגמר המקבילים עקפו אותה רבות אחרות ובקלות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אהבתי יותר את התרגיל של סקינר

מירי נבו שטענה שהוא מרדים, איטי מדי, שסקינר לא טובה מספיק בביצוע... (והיא גם אוהבת את מוסטפינה, בניגוד אליי) אבל אני דווקא מחבבת את המוזיקה שלה והריקוד בין לבין אמנם לא מקפיץ במיוחד אבל די מתאים למוזיקה, משתלב יפה.
&nbsp
מוסטפינה עקפה את סקינר ב-33 מאיות, ואכן השדרוג של דרגת הקושי בעוד שתי עשריות הוא מה שהעניק לה את המדליה.
סקינר בכתה בכתה בכתה...
(וגם כשהיא בוכה היא עדיין יפה).

cubano1

New member
מתח

עוד גמר קשה מסתמן
קוקסנקוב פישל בעמידת ידיים ונטה לצד הלא נכון
הסיני ז'נג כשל
קאלבו נפל
ובינתיים אוצ'ימורה מוביל בבטחה
אבל יש עוד את אפקה זונדרלנד ועוד כמה

cubano1

New member
זונדרלנד עם תרגיל ענק

16.225
בלתי ניתן לעבירה...
הזהב מובטח

Tammie

New member
אני כל כך אוהבת את המתעמל הזה. פשוט כיף לראות אותו כל פעם!

לכבוד הגמר הזה עברתי על התרגילים שלו החל מ- 2007. כיף לראות איך הוא מתקדם, ואיך הוא לא משנה אף פעם את תחילת התרגיל

דרגת קושי מטורפת של 7.7, באמת שאין דברים כאלו!

cubano1

New member
זהב לזונדרלנד, כסף לאוצ'ימורה וארד למריו מוז'ניק

זו מדליה שניה לקרואטיה אחרי הכסף של פיליפ אודה בסוס הסמוכות.

למעלה