גמר חתימה טובה וצום קל לצמים!

Crurifragium

New member
זאת לא בקשת סליחה כנה

אם החטא עליו מבקשים סליחה נעשה במיוחד במטרה שיהיה על מה לבקש סליחה. למרות שאני מניח שכן מגיעות כמה נקודות על מוטיבציה ורצון להשתתף.

Crurifragium

New member
יכול להיות

אבל ההודעה האחרונה שלי, עליה הגבת, היתה בתגובה להודעה שלך שאמרה "היא צעקה לפני יום כיפור כדי שיהיה לה על מה וממי לבקש סליחה". מקרה בו היא כן צעקה בכוונה תחילה. למקרים האחרים, בהם לא הייתה כוונה תחילה, כמובן שלא התיחסתי בתגובתי הנוגעת לכוונה תחילה.

איריס מ

New member
זה המקום לומר צום מועיל ושיהיה גם קל לצמים

וגמר חתימה טובה לכולם.
מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו, אם אמרתי מילה לא במקום או עשיתי משהו שהיה לא רצוי או ראוי אז מצטערת ומקווה שתסלחו לי

I מ י ר ב I

New member
השורה האחרונה שלך מיותרת../images/Emo3.gif

אין מישהו כזה. גמר חתימה כזו כפרעליך.

איריס מ

New member
../images/Emo6.gif לא בטוחה שלגמרי זה נכון

אם לקחת את זה רחוק יותר ואולי אני לא אמורה לבקש סליחה מבני האדם אלא מבע"ח באשר הם, אז מבקשת סליחה מהנמלים שדרכתי עליהם בטעות או מהג'וקים שריססתי אותם ש"לא במתכוון" או מהחתולים שבאים לבקש אוכל ולא תמיד יש לי בהישג יד לתת להם
יש כאלה שלא יאהבו את ההתחכמויות האלה אז
(עדיין מותר לבקש לא?
)

veredmp

New member
אם כבר בע"ח, תבקשי סליחה מכל הפרות

והתרנגולות שאכלת במהלך השנה. לא נרצה שתפספסי מישהו ובגלל זה לא ייסלח לך

איריס מ

New member
../images/Emo6.gif איתן אני עושה דווקא סלקציה

אז סליחה במי שלא בחרתי כראוי לאכילה גם מהדגים כי למה באמת לקפח? ותכלס מעדיפה אותם באקווריום או במקומם הטבעי בים
ומקסימום מהביצים שהגיעו אלי אכלתי כחביתה או כפשטידה או עוגה
ובכל זאת אם בטעות הגיע אלי איזה כנף או רגל לצלחת או סטייק שלא במתכוון אז עימם הסליחה
אחרי מבחר כזה של תפריט שקיבלתם כאן
וממליצה לקרוא בעיקר אחרי יום כיפור מאחלת שוב שיהיה צום קל ובעיקר מועיל לכל הצמים

ה 22

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gifלכל מי שכאן ולא כאן../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

גמר חתימה טובה
צום קל ומועיל שנה טובה! ו..... שיהיה לכם טוב רק טוב ותמיד טוב ושתהנו ממנו כל פעם מחדש ושלא יהפוך אף פעם לשיגרתי. כמובן, מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו מקווה שניהי תמיד חברים
שנה טובה נשמותתתת
ומירוש יפתיייייי - גמר חתימה טובה לך ולמשפחתך - אמן

גמר חתימה טובה!../images/Emo42.gif

צום מועיל לכל הצמים!
מצטערת אם פגעתי במישהו, או אמרתי משהו לא במקום, אם מישהו נעלב ממני, אני מתנצלת - זה לא היה בכוונה רעה!

למעלה