גמר נשים

cubano1

New member
גמר נשים

אני בעבודה ולא יכול לראות את השידור בלייב סטרימינג... אז אני עוקב בבלוגים ובלוח התוצאות

cubano1

New member
סבב ראשון - רביעיה ראשונה

ארה"ב פתחה פער עצום בקפיצות, מה שמסמן אותה מיד בפייבוריטית דאבל יורצ'נקו סולידי מרייזמן, אמנאר סולידי מוויבר ואמנאר מושלם של מרוני, ואף נבחרת אחרת לא יכולה להתקרב לסך כזה היפניות היו מצוינות על הקורה סינית אחת נפלה מהמקבילים (קיושואנג) הגרמניות היו סולידיות, לא מבריקות בקרקע

cubano1

New member
סבב ראשון, קבוצה שניה

הרוסיות היו מצוינות בקפיצות, ומפגרות אחר האמריקאיות ב 2.4 נקודות האוסטרלית מונקטון נפלה מהקורה רומניה היתה סבירה על המכשיר המאד מאד חלש שלה - מקבילים - ציונים נמוכים מאד סביב ה 13 אנגליה היתה סבירה בקרקע בסוף הסבב הראשון 1 USA 46.816 2 RUS 44.499 3 JPN 43.499 4 CHN 43.132 5 GBR 41.833 6 41.533 GER 7 41.399 AUS 8 40.032 ROU

nitsansh

New member
לא ראיתי את ההתחלה, ורק עכשו שמתי לב איזה

הפרש הן פתחו כבר על ההתחלה... כמובן שלסדר בשלב זה אין הרבה משמעות כי הציונים במכשירים השונים לא שווים...

cubano1

New member
סבב שני קבוצה ראשונה

רומניה חוזרת לתמונה בקורה, שלושה תרגילים טובים מאד שלושה תרגילים טובים מאד במקבילים, במיוחד לקומובה שלושה תרגילי קרקע טובים לאוסטרליות הבריטיות עם שלוש קפיצות לא קשות במיוחד, אבל סבירות הרוסיות כבר פתחו פער של 4 נקודות על הרומניות ומאותתות שהמשחק לא מכור לאמריקאיות!

cubano1

New member
:)

תתרגלי - אין אתר אחר בחינם את תתחילי לחלום בסינית היום בלילה

NBI2

New member
או שתשימי על מיוט...

זה הרי נחוץ רק בקרקע גם ככה :)

cubano1

New member
סבב שני קבוצה שניה

האמריקאיות פתחו מבערים והיו טובות במכשיר החלש שלהן - המקבילים סינית נפלה מהקורה (טאן סישין) - ולמעשה הן איבדו סיכוי לזהב עם שתי נפילות הגרמניות ביצעו קפיצות קלות באופן סביר, חוץ מצ'וסוביטינה שביצעה את הרודי שלה יפה ליפניות לא היו יותר מדי תקלות בקרקע וארה"ב מובילה בנקודה וחצי על הרוסיות - אבל יש להן עוד קורה... השאר הרחק מאחור 1 USA 90.681 2 RUS 89.197 3 CHN 87.964 4 GER 85.815 5 ROU 85.131 6 AUS 83.599 7 GBR 83.498 8 83.190 JPN

cubano1

New member
שאר הגמרים

מחר גמר גברים חמישי קרב רב נשים שישי קרב רב גברים שבת וראשון גמרים על מכשירים בודדים

nitsansh

New member
מה יש לא להבין פה??

מאז שאני רואה תחרויות התעמלות (ואני מדבר על 35 שנים) לא היה שינוי בסדר התחרויות חוץ מזה שביטלו את תרגילי החובה והכניסו את הגמר לקבוצות... הסדר הוא תמיד אותו דבר: מוקדמות, גמר קבוצות, גמר קרב רב, גמר מכשירים. למעט בגמר המכשירים, הגברים והנשים מתחרים לסירוגין כאשר אותו מין שהיה ראשון במוקדמות יהיה ראשון גם בקבוצות וקרב רב... (הסדר ביניהם לעתים מתחלף) במכשירים גם הסדר לא השתנה ב-35 השנים והאחרונות, ואני מניח שעוד הרבה קודם... אצל הנשים: קפיצות, מקבילים, קורה, קרקע. אצל הגברים: קרקע, סוס, טבעות, קפיצות, מקבילים, מתח. בגמר המכשירים, אם הם מתחלקים ל-2 ימים אז החצי הראשון (3 מכשירים לגברים ו-2 לנשים) ביום הראשון והחצי השני ביום השני. אם יש חלוקה ל-3 ימים (כמו באולימפיאדת בייג'ינג וגם בלונדון) אז אצל הגברים זה 2-2-2 ואצל הנשים 2-1-1, אבל בכל מקרה, הסדר הוא אותו דבר....

תודה על ההסבר המפורט!

אבל יכולת לוותר על העקיצה בהתחלה. אני לא רואה התעמלות 35 שנים והתחלתי לעקוב באופן יותר צמוד רק בשנה-שנתיים האחרונות. תיארתי לעצמי שזה רק הגמר של הקבוצות, אבל היות ולא הייתי בטוחה, שאלתי.

nitsansh

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo24.gif זה באמת לא היה במקום....

אני לפעמים שוכח שיש פה אנשים שההורים שלהם היו בגן כשנדיה קומנצ'י קיבלה עשיריות בפורום של מונטריאול...

nitsansh

New member
בעצם, את מהדור שלא ידע מה זה ציון 10 בהתעמלות

עד אולימפיאדת אתונה (או שמא סידני? אני לא סגור על זה...) היה ציון אחד ולא שניים כמו היום, והמקסימום היה 10 כשמזה היו מורידים עשיריות על כל טעות... באולימפיאדת מונטריאול 1976 קומנצ'י עשתה הסטוריה כשהיתה המתעמלת הראשונה שקיבלה את הציון המושלם שנחשב עד אז בלתי אפשרי עד שבלוח התוצאות לא יכלו להציג אותו.... אם זכרוני אינו מטעני, היו לה אז 7 ציונים כאלה...

למעלה