גמר נשים

אכן 7 ציונים כאלה

בהיסטוריה של סרטונים ביוטיוב דווקא חפרתי לא מעט

nitsansh

New member
../images/Emo51.gif

אגב... בגילך (אם מה שכתוב בכרטיס זה נכון) אני כבר ראיתי 3 אולימפיאדות... אבל בין האולימפיאדות כמעט ולא ידעו מה זה התעמלות...

זה לא כזה ברור...

לא כולם כאן מסתכלים 35 שנה על תחרויות התעמלות. יתכן אפילו שיש פה כאלה שלא ראו מעולם תחרות התעמלות. התעמלות ענף מסובך. אי אפשר להבין את זה מתוך הגיון, אלא רק מתוך ניסיון. וגם כן הארגון שתיארת הוא לא מתחייב. לפני שנתיים למשל, בלונדון, אם אינני טועה, הגברים והנשים בכלל לא התחרו גמר מכשירים ביחד.

nitsansh

New member
ב-2009 היו רק תחרויות אישיות

ההבדל מאליפות מלאה היה רק שהמוקדמות נמשכו רק יום אחד במקום יומיים, ואחר כך מיד עברו לגמר קרב רב.

cubano1

New member
סבב שלישי קבוצה ראשונה

הסיניות ממשיכות לפשל עם תרגיל קרקע עם טעויות גסות לטאן סישין שפקששה את הבורג וחצי שממנו אמורים להמשיך לעוד אלמנט אקרובטי שמן הסתם נדפק לה... סברינה וגה מתחילה יפה את האמריקאיות בקורה, רייזמן ממשיכה מצוין ו-וויבר גומרת את העבודה עם תרגיל מעולה - עם מכשיר הקרקע שנותר - אף אחד לא יתפוס את האמריקאיות! זייץ תופסת את הDEF אבל נופלת מהמקבילים על אלמנט אחר - וריאציה של טקאצ'ב היפניות מבצעות קפיצות פשוטות וטובות

cubano1

New member
סבב שלישי קבוצה שניה

תרגילי מקבילים טובים לבריטים, הראשון קצת חלש, השני של בקי דאוני טוב מאד, והשלישי של בת' טוודל מעולה הרומניות היו נחמדות בקרקע הרוסיות בטח הבינו שברגע שהאמריקאיות לא נפלו מהקורה אבדה תקוותם - וקומובה נפלה מהקורה. אינשינה ודמנטייבה היו טובות. לורן מיצ'ל הורידה ידיים ביורצ'נקו דאבל שלה וממשיכה להפגין חוסן מנטלי לקוי 1 USA 135.413 2 RUS 132.263 3 CHN 128.996 4 ROU 128.263 5 GER 127.847 6 GBR 127.063 7 AUS 125.198 8 JPN 125.056

NBI2

New member
רומניות קרקע רוסיה קורה

הרומניה הראשונה עשתה תרגיל יחסית פשוט, המון צעדי ריצה ופסים די קצרים... בקורה היתה מישהי שדפקה מעידה רצינית אחרי סלטה לפנים ומיד אחרי זה נפלה אחרי פרפרים. אני לא מצליחה לקרוא שמות ותוצאות כי האינטרנט שלי ממש דפוק. אבל היא מהקבוצה עם הבגד הירוק שחור המכוער, נקראה לי שאלה הרוסיות... קטה אהובת ליבי סגרה את הקרקע בשביל הרומניות עם תרגיל מהמם!! התגעגעתי נורא לגבהים האלה... משומה היא הוציאה רק 14.630...לא ברור למה. הרבה אלמנטים מוכרים מהתרגיל האולימפי הקודם שלה. טווידל עשתה 15.666 על מקבילים....

NBI2

New member
טוב הרוסיות לגמרי מוותרות לעצמם

קומבה גם פישלה בקרקע....לא מצליחה להתאושש מהנפילה הקודמת על קורה כנראה, חבל...זכור לי שהיא הרשימה במוקדמות...13.80...כנראה גם חטפה מכה ברגל. אה! וגם מוזיקה מזעזעת. שונאת שלוקחים מוזיקה קלאסית מוכרת ומוסיפים לה ביטים כאילו שאנחנו במעברון בסטאפ אפ. זה נראה מוזר. הרומניות בקפיצות, לא נראה טירוף עד עכשיו. הראשונה שעשתה דפקה שם פיסוק ברגללים שאני לא מבינה איך היא הצליחה להסתובב בכלל... וקטה השלימה את הקפיצה שלה יפה אבל עם נחיתה לא נקייה

אני יודעת שזה בערך הפרט הכי לא חשוב בעולם

אבל זה רק אני, או שהרוסיות ~ממש~ התרשלו בתסרוקות שלהן? לכולן יש שוונצים עפים לכל הכיוונים! זה ממש מסיח את הדעת

NBI2

New member
וואי לגמרי!../images/Emo45.gif

או כמו שהמאמנת שלי אומרת לקטנות "תבקשו מאמא שתשים לכן סיכות על הפוני!"

cubano1

New member
סבב רביעי קבוצה ראשונה

התחרות למעשה נגמרה.. ארה"ב מובילה ביותר מ 3 נקודות על הרוסיות במקום השני, והרוסיות די הבטיחו את הכסף... מאחוריהם הסיניות הרומניות והגרמניות הרומניות נתנו שלושה יורצ'נקו דאבלים טובים הרוסיות נאבקו בקרקע, קומובה מעדה לאחר הבורג וחצי לדאבל טוויסט שלה ולקחה הרבה צעדים אחורה האוסטרליות היו סבבה במקבילים, כולל תרגיל טוב של לורן מיצ'ל שלושת הבריטיות הצליחו להשאר על הקורה

NBI2

New member
"שלושת הבריטיות הצליחו להישאר על הקורה"../images/Emo6.gif

nitsansh

New member
ובזכות זה כנראה הן במקום חמישי, וזה הישג

מצוין בשבילן.

NBI2

New member
*אני יודעת

מה לעזאזל הולך עם המחשב שלי
פשוט אהבתי את האמירה של קובנו, זה הצחיק אותי ברץף של הפסקה

nitsansh

New member
זה מצחיק אותי שאנשים לא שמים לב מה הם כותבים

תעצרו שניה ותראו מה כתוב לפני שאתם לוחצים SEND...

NBI2

New member
זה נשלח כי קפצה לי פרסומת תוך כדי שהקלדתי

ולחצתי לסגור אותה. תשומת לבך שהיה המשך למה שכבתתי = לא ככה תכננתי לשלוח את זה.

למעלה