גמר קרקע גברים

nitsansh

New member
עכשו הדומיניקנית עם הקפיצה של 3 סלטות...

זו לא הקפיצה הזו... כנראה השנייה...

cubano1

New member
0 מתוך שלוש...

היא ביצעה את הקפיצה הזאת במוקדמות, יש סרטון שלה מבצעת אותה באימונים וראינו אותה עכשיו. הלואי ומישהו היה אומר לי שאני טועה, ושהיא לפעמים נוחתת על הרגליים - אבל כל פעם שראינו את הקפיצה היא נחתה על התחת, וההבדל האסטרונומי בין ציון של 0 לציון של 14.8 הוא אם היא נחתה על התחת מאית השניה אחרי שהיא נחתה על הרגליים, או מאית השניה לפני. זה מקומם אותי - מתעמלת כזאת לא צריכה להיות בגמר. במוקדמות היא נחתה על הישבן אחרי שנגעה עם הרגליים במזרן קודם - ובגלל דרגת הקושי הגבוהה זה היא קיבלה ציון גבוה עם הורדה של נקודה, וזה הספיק לה בשביל להעפיל לגמר. יש לה יורצ'נקו בורג וחצי לא רע. שתתאמן על קפיצות שהיא יכולה גם לנחות לפעמים. היום היא היתה קרובה לנחיתה על הגב - והקפיצה הזאת פשוט מסכנת את עמוד השדרה שלה...

nitsansh

New member
מארוני מעלה את הרמה בכמה שנות אור...

למרות נחיתות עקומות היא מובילה בגדול עם 15.300.

nitsansh

New member
צ'וסוביטינה בת ה-36! לוקחת כסף עם 14.733

קיילה מארוני ניצחה עם 13.300, היחידה שעברה 15 נק'. הוייטנאמית פאן זכתה בארד עם 14.666.

קיילה מרוני קיבלה 15.3, לא 13.3

והיא היחידה שעברה את ה-15 נק' בציון הסופי, אבל בציונים על כל קפיצה בנפרד, צ'וסו קיבלה 15.066 על הקפיצה הראשונה שלה. כל הכבוד לצ'וסו, לא רק שהיא מתעמלת ומתחרה לאורך כל כך הרבה זמן, אלא גם זוכה במדלייה ומביסה את הצעירות ממנה! דוגמא ומופת לכל אחת. מרוני מתעמלת שהתחלתי ממש להעריץ השנה. בקפיצות זה היה ברור שהיא זוכה. הלוואי ותצליח גם בקרקע.

cubano1

New member
היחידות שיכולות להתחרות בה על התואר

הן מוסטפינה הפצועה, וסקרמון הפצועה....

למעלה