גן ילדים לילדים ממשפחות הומולסביות:

גן ילדים לילדים ממשפחות הומולסביות:

גוגיי מדווח: "תנועת מרצ מתכננת להקים במהלך הקדנציה הקרובה מרכז עירוני שישמש את הקהילה בעיר, ימומן על ידי העירייה וינוהל על ידה ובהתאם לקריטריונים שלה. המרכז עתיד לכלול פעילויות למגזרים שונים בתוך הקהילה ההומו-לסבית-בי-טרנס, ובתוכם נוער וקשישים. כן יופעל גן ילדים שייועד בין היתר לילדים ממשפחות חד-מיניות. מרצ מתכננת להתחיל להפעיל את המרכז כבר בשנת 2004." מה דעתכן/ם?

שמנתולה

New member
גטו?

לא תודה. למה לפעמים נדמה לי שתנועת מרצ עוד לא הפנימה שת"א היא רק חלק קטן מישראל? אם הפעילות הארצית שלהם היתה מזכירה במשהו את הפעילות העירונית המתוכננת בת"א אולי הייתי מרגישה שהקהילה באמת חשובה להם?

גטו?

לוידעת.. לי זה נראה יותר כמו משהו שניתן להקביל אותו לביה"ס למחוננים, או ביה"ס לאמנויות... או ביה"ס דתי... קצת נעים לי לחשוב על גן שבו ילדנו יהיו הרוב, וילדים למשפחות הטרוסקסואליות יהיו מיעוט

שמנתולה

New member
תחשבי רחוק יותר

יותר בכיוון של איך ירגישו אותם ילדים עטופי צמר גפן כשיעברו לבי"ס ויתוודעו למציאות...

חשבתי...

נראה לי שהם ירגישו מצויין. א. תמיד , ילדים שגדלים ב"חממה" - גדלים עם יותר בטחון עצמי, שמאפשר להם בהמשך להתמודד יותר בקלות עם קשיי החיים. ב. יש כל מני בתי ספר... לא חייבים להעביר אותם לביה"ס קשוח בהארלם. ג. המציאות מוכרת להם היטב: יש שכנים, משפחה, טלויזיה... אין חשש ש"ילדי החממה" יטעו לחשוב שהעולם כולו בנוי משפחות הומולסביות. ד. שנה טובה !

לא......

הייתי רוצה לקבוע את החברים של ילדי על פי הנטיות שלי...שמחה הייתי לעוד אי אילו מישפחות דומות בקירבתנו אבל בין זה ובין גן של...מרגיש לי רע.....
וגם עצוב לי לחשוב שזה המכנה המשותף המשמעותי ביותר שיהיה לילדי.

ציבונה

New member
גם אני נגד גטו

אם כי בהחלט היה עוזר לציבונינה אם היו עוד שניים שלושה ילדים בסטטוס המשפחתי שלה בגן. לגבי גן הומוגני של ילדים למשפחות הומולסביות זה באמת קצת מוגזם

ההבדל..

שהילד לומד בבית ספר למחוננים או אומניות בשל נטיותיו הוא ולא בשל נטיות הוריו,לגבי בית ספר דתי אמונה /דרך חיים רצון של הורים שילדהם ימשיכו דרכם האם דומה לנו?

שאלה מאוד טיפשית אבל אני חייבת לדעת

למה צריך גן מיוחד לילדים של משפחות חד מניות, אני באמת מסוקרנת לדעת? (לא להתעצבן על הבורות שאולי שאלה זו מראה)

שמנתולה

New member
לא צריך גן כזה

זאת סתם הצעה טיפשית שנועדה לגרום להומואים ולסביות להצביע מר"צ בבחירות לעירית ת"א.

אח.. סוףסוף אפשר להסכים במילים...

עם שמנתו!!!! ולא רק בהנהוני ראש... וואלה התגעגעתי אבל קיבלתי איזבל וכל מיני סופות במקום... וכל מיני עמודי חשמל שנפלו. איזה פחד. זה מן גטון כזה. לא חושבת שבריא לא לנו ולא לילדנו. כמו שמיקי אמרה ועוד (למרות שקראתי עכשיו כבר שכחתי... לא רק לפרידה יש סקלרוכזה...) זה יחזור אלינו כמו בומרנג. לחפש גנים או מקומות עם עוד ילדי קהילה - זה על הכיפק. וליזום כמה שיותר פעולות חברתיות ביחד. אבל לא ליצור בידוד.

אבא גאה

New member
למה? למה? למה?

למה גטו? מה גטו? על מה אתם מדברים נטייתינו נטייתם? אני מסתכל על ילדי הפורום הנהדר הזה ואני אומר בבולד הייתי שמח לאללא לדעת שאלו הם חבריו של ילדי בגן אני מסתכל על האמהות והאבות של הפורום הזה ואומר בבולד איזה אושר היה לי לו אותכם הייתי פוגש כל יום כשאני מביא את הגוזל לגן וכשאני אוסף אותו בסוף היום ו...לא, אני חא רוצה שבגן הזה ילמדו "לימודי מגדר", ובכלל לא יהיה שום קשר להומואים ולסביות (מלבד חג הגאווה אולי?)....ומה הילדים מבינים? שו דבר מלבד העובדא שלא יהיה זה מוזר שרק לו יש אבא ואבא או אמא ואמא....מה הגטו כאן?????

שמנתולה

New member
אבל איפה תשים את הגבול?

ברור שגן לילדי הפורום הוא אושר גדול, אבל למה רק גן? לא יהיה אושר אם הילדים ילמדו באותה כתה בבי"ס? יגורו באותו מקום? ואז מה, בצבא הם יתוודעו למציאות? גן לילדי משפחות הומולסביות זה גטו. ושים לב שבהודעתך הדגשת את הרגשות שלך, לא של הילד. מה זה אומר?

אבא גאה

New member
זה אומר כמובן שלא איכפת לי מרגשותיו

של הילד.....
לאושר יהיו חברים בין אם הוא הולך לגן של נעמ"ת או לגן של האגודה, אני אשמח לבחור את החברים עבורו, אבל אני לא כ"כ יכול - מה שאני כן יכול זה לבחור את המבחר ממנו יבחר את החברים - זה הרגשות שלי? לא בטוח.... ודווקא לא נראה לי רע כ"כ שבגיל הזה של עד כיתה א' בגיל שבו תוהים על השוני תהיה להם קצת חממה... למציאות, גם ככה אנחנו מכירים את הילדים שלנו כשאנו חושבים שנוח לנו או מתאים להם (מלבד הדברים שהם מגלים לבד כמובן) בואי נאמר שהייתי מאוד שמח לו אושר היה בגן כזה ואח"כ ביסודי מתוך 25 ילדים בכיתתו (כמה ילדים בכיתה יש?) 40% היו ממשפחות הומולסביות.

ידעתי !

אני מדמיינת גן כזה, שבו רוב הגן- ילדים למשפחות הומולסביות, בתור מקום שבו הילדימות שלנו יוכלו לעבור את "יום המשפחה" בצורה קצת שונה ממה שהוא מוצג להם היום. שבו דגל הגאווה יהיה מוכר להם, ולא יהיה צורך להניף אותו... ואגב - נדמה לי, ניחוש פרוע שלי... שיהיה תור של משפחות הטרוסקסואליות בהרשמה לגן...

G o z a l

New member
גן של אהבה

בפעוטון של הבת של השותפה שלי יש שתי ילדות מתוקות של אבאים מקסימים. בפאונטין הוליווד סקול ישנם עשרות ילדים ממשפחות הומו לסביות. בבברלי היי דגל הגאווה מוצמד לקיר ההווי ליד המזכירות. ההעדפה המינית שלנו היא דבר נורמלי ובריא אין צורך לשים עליו חותמת של גן הומו לסבי. החינוך בא מהבית
ועל פי זה נמדדת ההבנה של השאר.

בלי להעליב, כמובן...

אבל כאן אין בשום בית ספר "עשרות ילדים ממשפחות הומולסביות", שלא לדבר על דגל הגאווה מוצמד לקיר
. אנחנו קצת בפיגור-סביבתי...

למעלה