גן ילדים לילדים ממשפחות הומולסביות:

G o z a l

New member
את יודעת משהו

ישראלים אנשים יותר פתוחים וחמים. כשסיפרתי להורים שלי עליי הם חנקו אותי מאהבה. אבא של דניס לא רוצה לראות אותה. לישראלים יש ערכי משפחה גבוהים אני רואה את ההורים שלי כמעט כל יום. חברים אמריקאים שלי רואים אותם פעם בחודש והם גרים באותה שכונה. אלמלא חרדים בממשלה ישראל הייתה מצטרפת להולנד. ככה אני זוכרת את הארץ. ואם תקחי איזור ספציפי ותעשי מיפוי ובאופן פרופורציונלי תעשי השוואה או סטטיסטיקה האחוזון של משפחות הומו לסביות בארץ יהיה כמעט שווה לאמריקאי. הישראלים לא בפיגור סביבתי הם עוד יקדימו אותנו. דנה

G o z a l

New member
ובנוסף...

הריכוז הגדול של משפחות הומו-לסבות יושב בווסט הוליווד בגלל זה רוב הילדים הולכים לשם.

uri 0

New member
אותיות קטנות

חלק מהילדים היו משפחות הומו לסביות, כלומר- לא כולם. אם זה יתמש ני בטוח שהוא יהיה פופולרי לפחות כמו מסיבות גיז ומצעד הגאוה (ואני רק מקוה שלא יהיו בו גילוי הומופוביה כמו במצעד).

אני יודעת משהו אחד:

"אלמלא החרדים בממשלה" - זה לא פרט קטן... זו מציאות . מרחוק הדברים בד"כ נראים קצת יותר טוב... תגידי (אם מותר לשאול) - למה אתן לא בארץ?

G o z a l

New member
רק בגלל ששאלת../images/Emo105.gif

דניס מעולם לא בקרה בארץ ולי מאוד טוב כאן מה גם שהעסק לא יכול להתקיים בארץ.הגעגועים אוכלים את הלב.......שאלתי את דניס אם היא תרצה לעבור,היא אמרה שבכיף.האמת שהופתעתי,כל המשפחה שלה כאן ואילו אני העברתי את כל המשפחה שלי לכאן.ביקור מולדת משותף ראשון יתרחש בסוף אפריל.

ועוד משו שחשבתי עליו עכשיו:

אולי בגלל שאצלינו המשפחה הרבה יותר חשובה מאשר אצל ידידנו בעולם - אולי דווקא בגלל זה, ה"אנטי" של המשפחות להיותנו לסביות/הומואים - יותר קשה לנו?

למעלה