גן עדן

גן עדן

הייתי עד 22:00 בחדר כושר...אחרי זה קפצתי לחברה שלי...הכנתי לי טוסט עם טונה...הלכתי איתה ברגל כשעה...האויר מיסטל אותי....היה כל כך כייף...גן עדן ממש...עלינו אליה הביתה שתינו שוקו חם קשקשנו עוד קצת ולא מזמן חזרתי...זה
גן העדן שלי
לילה טוב

בוקר טוב

לא יודעת לגבי גן עדן, ובכל זאת, מה שעושה לי הכי טוב זה להתסכל, להריח, לטעום, לגעת ולשמוע. לאו דווקא בסדר הזה, זה משתנה. איפה הכי טוב? בכל מקום שבו יש לי אחד או יותר מאלה. איך אני עושה? בכל דרך, גם השמיים אינם גבול

אהלן אביבה

אני מנסה לסדר אצלי את החושים בסדר המתאים,לפי רמת חשיבותם,ולא יוצא לי. כשעוברת חתיכה(כמוך למשל,ראיתי בכרטיס),אז הכי חשוב לי להתבונן. וכשאני רעב,אני לא עוצר באדום,לשמוע קצת פחות,להריח כנ'ל,ולגעת זה כמו לאכול כשרעבים,רק שזה יותר יצרי ויותר מרגש... ויש את החוש השישי,זה שאין לו שם,או שיש לו שם,לפעמים הוא מופיע יותר ולפעמים פחות. כשהוא מופיע הוא עוזר לי לקבל החלטות,ולמדתי לתמרן איתו,עם רוח גבית.. התגעגעתי אלייך. בוקר טוב.

שכחתי להגיד לך../images/Emo6.gif

שאין פה הרבה אנשים וגם שני חברי פורום קבועים הלכו לאיבוד הם מחפשים את גן עדן וגן עדן פה

ש איילת

New member
אהלן אשה אורחת :)

יום נעים
לך ולכולם אני עדיין חושבת מה זה גן עדן בשבילי.. ד"א אשה אורחת..גן עדן הוא , כמו שאומרת ההיא מהרדיו, כאן שם ובכל מקום. בעיקר כאן, כאשר לכל אחד יש כאן משלו.. הקטע הוא, שלפי התפיסה הזו, יכול להיות שגם הגהנום הוא כאן שם ובכל מקום. מה דעתך?

בחיי מתאים

אני מסכימה הגהנום הוא כאן שם ובכל מקום הגן עדן שלי בעיקר בדברים הקטנים.... גני עדן קטנטנים ושיש הרבה מהם יש לי גן עדן של WOW מתמשך. תגידי איילת את לא דואגת לדיסו? את חושבת שאם אני אחפש בגוגל אני אמצא את מספר הטלפון שלו
דיסווווווווווו מה קרה?

ש איילת

New member
הלילה..

מצאתי גהנום קטן, בלי לרצות למצוא אותו.. איך אומרים, מצאתי את עצמי בתוכו, כי לא היתה לי ברירה כל כך.. ואז ... הגיע גן עדן אחד שהוביל אותי לכוון גן עדן הגדול מהגהנום הזה.. ובתוך הגן עדן המוביל היה גן עדן גדול שהנעים את זמני וגחלת גן העדן שבתוכי גדלה.. כן. אני דואגת לדיסו......... ודירסט..איה?

היי מתוקה,בוקר טוב,

איזה כיף זה לעבור מהגהנום לגן העדן,נכון שזה מרגש?.. שמח לי לשמוע על המעברים האלה,וכיף לשמוע שאת מצליחה לתמרן כמו דג במים והכי כיף זה שכיף לך עכשיו. אני שואף להגיע למצבים של חוסר דאגה, את סבורה שהדבר אפשרי? אני,מכל מקום,מאד נהנה "לתפוס",את עצמי ברגע של תודעה חדשה,ברגע שאומר לי: למדת משהו חדש! היום כיף לי,ואתם שותפים. בוקר טוב איילת,להשתמע, המון.

ש איילת

New member
בוקר טוב

המעברים.. יש בהם דברים מרגשים.. הפתעה וחוסר וודאות וכיף או חשש.. (תלוי אם זה מעבר מגהנום לגן עדן או ההיפך ) דיסו, אני חושבת שאפשר להגיע למצבים של חוסר דאגה....: למשל, אני דואגת שאני לא אהיה ספצית בתוכנת מחשב מאוד מבוקשת בתחום העיסוק שלי. אני דואגת כבר הרבה זמן..אבל ברגע שאני עושה משהו בנידון ומאמצת לי תרגול קבוע ולוקחת זמן להגיש עבודות ע"י שימוש בתוכנה ולא ידנית (אפילו אם זה לוקח לי עוד יום) אז אני מתקדמת וזה מוסיר קצת מהדאגה.. יש דאגות גדולות וקטנות..אולי כדאי להגיע למצבים של חוסר דאגה לגבי הקטנות תחילה (ומקווה שיש רק קטנות).. לעבוד עם עצמך על העניין .. "הוגו צ'קה"..שיר מדליק. ברדיו. כרגע. גן עדן קטן. שבת מצויינת ונעימה. איילת

Deerest

New member
דאגה

זה רק עניין של התיחסות. לרוב, אנשים קולטים זאת לאזור ה"שלילי" כאילו לדאוג זה דבר לא טוב. ולדאוג לכרטיסים לסרט להיום בערב - מה זה? למה להגיע למצב של חוסר דאגה?

Deerest

New member
זה מאד משעשע ../images/Emo13.gif

רק לשים לב, מתי, כאשר אתה בריא, אתה מתחיל לדאוג שלא תהיה חולה.

Deerest

New member
אם גן עדן

זה מקום שטוב להיות בו אז זה (גם) כאן עשה לי ליטוף נעים בלב לקרוא מה כתבתם שבטא את מה שהרגשתם (איפה האיקון של הדמעות לעז...)

עכשיו הכל ברור לי

אתה ודיסו מתואמים אה תגידו שאתם רוצים ליטוף לא חייבים להיעלם נכון בנות?

דירסט,

אתה בוכה מהר יחסית? אתה יודע איך זה אצלי,בוכה מכל דבר כמעט....איזה כיף. אני מקנא ביציבות שלך,ומשהו בהודעה הזו משך אותי לכתוב על עניין היציבות האם אתה תוכל לנסות לשער,ואם לא מוכן לנסות,יש לך השערה? טוב לראותך דירסט.

Deerest

New member
הי דיס(ק)ו

איך הבחנת ביציבות שבי? מה אתה קורא בין השורות?

למעלה