גן עדן

מכיון שאין אני חש בטוב היום,

אכתוב ואחזור למיטתי,יש לי כנראה שפעת ומעט חום. כאשר כתבת את מה שכתבת,על כך שזה ריגש אותך מה שכתבנו,ואף הזכרת דמעה, מה שאני ראיתי בהבזק של שניה,זה יציבות. אנשים יציבים ,לוקח להם מעט זמן להתאקלם,ומעט זמן להוציא מילים כאלו, וזה הזכיר לי באסוסיאציה,שאתה עברת תהליך איטי/יציב,של הבשלה. רואה בזה משהו חיובי,כמו פרי שמתבשל לאט לאט, אתה משול לפרי הזה,רק מההיבט של הגילוי האחרון שלך.... זה מה שראיתי מיד בין השורות,דירסט,ונראה,אולי פגעתי.... אם לא פגעתי,אז אחרי כל כך הרבה מילים שאני קורא אותך,אני לוקח על עצמי את האחריות לפיספוס הזה. אני אחזור למיטתי,יש לי כאבים חזקים באזו החזה ללא שיעול,וקושי בנשימה כבר מאמש בערב,חשש לדלקת ריאות... תודה,להשתמע.

spectacular

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gifהיי דיסו ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gifתהיה בריא.

ש איילת

New member
גוגל מוגל..../images/Emo3.gif

אילו רשם שמו האמיתי לא היתה בעיה בכלל... החבר חסר ו.. החבר חסר אין מה לדבר.. וחבל. הודעותיהם שנשמרו על המסך..גני עדן קטנטנים.. מקווה שיהיו עוד כאן.

אני חי מעט בפחד!

איילת! אני חי מעט בחשש,פן יגמרו לי המילים ולא יהיה עוד על מה לשוחח,וזו היתה עוד סיבה,מעבר לעיסוקים שלי,מדוע לא יצא לי להיות יום יומיים. אז תבוא עכשיו "אישה אורחת",ותאמר: חחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי,אבל אני מדבר ממש ברצינות,והייתי רוצה מאד בעזרתכם כמובן,ורק אם בא לכם,לדעת מה המקור לחשש הזה? אני מדבר די הרבה,ומצד שני חושש מאיבוד טוטאלי של "בנק המילים שלי".. לא יודע מה קורה לי,ולמה.. שמי הוא לא אמיתי,כי לאינטרנט "חוקים אינטרנטיים",ולמרות הכל,אין שום סיכוי שאני לא אומר שלום,אם אני מחליט לעזוב את חברי לתקופה של ימים+. לאט לאט,את תגלי שאני כנראה נשאר לתמיד.... בוקר טוב,תודה שהיית איתי.

ש איילת

New member
באתי לבית :)

מהו בית? האם גם בחוץ אתם מרגישים בבית? האם תמיד בבית אתם מרגישים בבית? האם אתם לוקחים את הבית כמובן מאליו? האם אתם אוהבים את הבית? האם אתם מכבדים אותו? איך? וואו..גיליתי שיש לי הרבה שאלות על בית. ויש לי גם תמונה בראש לפעמים באיזה בית אני רוצה לגור. יש אחד שחוזר על עצמו אבל לפעמים זה משתנה. אני חושבת שאני לא מכבדת מספיק את החדר שלי
שבת שלום איילת

הבית

בשבילי זה מקום מקום שנוח לי בו מקום שאני אוהבת/מכבדת/מעריכה ולא לוקחת כמובן מאליו. בבית אני תמיד מרגישה בבית. יש עוד בתים שאני מרגישה כמו בבית. והחדר שלך יכול להיות מקום כמו בית

אני כבר ברמת תודעה שונה מאד...

אהלן אישה, אני כבר ברמת תודעה ותפיסה אחרים לגבי ההעדרות של אחרים,וזו תוצאה של משהו ושל מישהם. הרגשתי מאד נבוך כשדאגתי ושאלתי שאלות,ואף השתמשתי במסרים,כאשר טל למשל נעדרה לכמה ימים ויותר,והדבר התברר לי כדבר מאד דומה להעדרותי הקצרה והארוכה בו זמנית.... אני יודע שדירסט לא נמצא כאן עכשיו,וקשה לי לא לראות אותו יותר מכמה ימים,כמו שאר החברים כאן,והדבר נכון גם כאשר מדובר ב spectacular. אבל היום למדתי באמצעותך,כאשר הרגשתי מעט נבוך,שהפעולות שלי היו מעט מיותרות עבורי----עכשיו. אז הפעולות היו "במקום",ושאלתי מה קורה בפרטי וזה נראה לי "נכון". התודעה משתנה לנו כל הזמן,ו"הנכון" משנה את צורתו עד למצב של "לא נכון" לא הייתי כאן משתי סיבות,האחת כי הייתי מעט עסוק,והשניה נראית לי פתאום יותר טבעית מאי פעם,פשוט רציתי לנוח קצת,כי הרגשתי שאני חייב למלא משהו במקום אחר,וזה לא מבטל את המקום הזה. להיפך,הוא עושה אותו עוד יותר רענן,יפה,ואטרקטיבי עבורי... כולכם חברים שלי,תודה על ההתענינות,אישה. שמח לראות אותך ואת איילת,ואביבה. בוקר טוב.

אישונת,מה שלומך,תודה על ההתענינות.

את שייכת לגן העדן שלי,וזה ברור. גן העדן שלי נמצא בכל מיני מקומות,וכרגע הוא נמצא כאן,וזה כיף לי... לפעמים אני מעדיף לא לצעוק לו בשמו חזק חזק,שלא יברח לי. תמיד כשאני כאן,אני בגן עדן, ב ו ל !!! וגם כשאת כאן.... להשתמע.

Deerest

New member
קבוע או זמני?

שלום לך ר ו ז מ ר י ן יש לך תהיות לגבי מקום שהיית בו? אולי זה היה גן עדן? כשאני עושה לעצמי טוב, זה לפעמים גן עדן ולפעמים לא כשאני עושה לאחר/ת טוב, זה תמיד גן עדן. גן עדן בשבילי, זו האפשרות שיש לי, לחפש אותו כל הזמן. גם אם לפעמים זה כרוך במעבר דרך הגיהנום...

למעלה