גניבת זכויות יוצרים בוטה

שמים1

New member
גניבת זכויות יוצרים בוטה

אני רוצה להפנות את תשומת לב בצלאל ובכוונה פותחת אשכול לגבי זכויות יוצרים שירים שלמים שלי ושל חברתי טאקילה מובאים כיצירות מקוריות בבלוג שאפנה אליו אין אפשרות להגיב אבל יצירות שלמות ממני מככבות שם ויש תעוזה לגברת לכתוב בסוף העמוד כל הזכויות שמורות אני מבקשת שתהיה פנייה לגברת למחוק את כל שיריה המועתקים אחרת ואני שוקלת לפנות לייעוץ משפטי זה השיר שלי רוֹצָה אוֹתְךָ כְּאָז כְּשֶׁלִּקַּטְתָּ בִּשְׂעָרִי שַׁלֶּכֶת וְשִׂפְתוֹתֶיךָ טָעֲמוּ פְּרִי גַּן נֶקְטַר שִׂפְתוֹתַי. אֵיךְ הִבַּטְנוּ לְלֹא מִקּוּד עֶרֶב זוֹרֶה גּוּפֵנוּ עֶרְגָּה מִשְׁאֲלוֹת לֵב מַנְחוֹת צְעָדֵינוּ בֵּין אֶרֶץ לְשָׂמִים בֵּין חֲלוֹם לַיְּקִיצָה . רוֹצֶה אוֹתְךָ כְּאָז מַהֲלָךְ עַל חֶבֶל צַר כְּלוּלְיָן קוֹלֵעַ רְגָשׁוֹת בֵּין תְּשׁוּקוֹת מִתְמוֹסְסוֹת עַכְשָׁו קַר וְאַתָּה אֵינְךָ . היא לוקחת שירים שלמים ומחברת אותם יחד לטשטש זהות היוצרים יש דוגמאות כאלה לאורך כל הבלוג שלה אני אעבור על כל הבלוג ואביא עוד . מטאקילה היא לקחה שיר שטאקילה כתבה במות אחיה והפכה אותו לשיר אירוטי בושה וכלימה .

שמים1

New member
בבקשה זה השיר הגנוב

תשוו בבקשה רוֹצָה אוֹתְךָ כְּאָז אֵיךְ הִבַּטְנוּ לְלֹא מִקּוּד עֶרֶב זוֹרֶה גּוּפֵנוּ עֶרְגָּה מִשְׁאֲלוֹת לֵב מַנְחוֹת צְעָדֵינוּ בֵּין אֶרֶץ לְשָׂמִים בֵּין חֲלוֹם לַיְּקִיצָה . רוֹצֶה אוֹתְךָ כְּאָז מַהֲלָךְ עַל חֶבֶל צַר כְּלוּלְיָן קוֹלֵעַ רְגָשׁוֹת. גּוּפְךָ מֵצֵל עָלַי מַמְתִּין לִי שֶׁאֶגַּע וְסֹמֶק פָּנַי צוֹעֵק שְׁתִיקָה. גּוּפִי נִרְכַּן אֵלֶיךָ בְּחוּשָׁנִיּוּת מֻרְעָב לָמִלִּים שֶׁפָּסַקְתָּ בִּי . אֲנִי רוֹצָה לֶאֱהֹב אוֹתְךָ כְּמוֹ שֶׁיָּדַעְתִּי אוֹתְךָ כִּמְעַט לְהִשָּׁאֵר בְּךָ בְּהִתְעַנְּגוּת מְשַׁכֶּרֶת. אַתָּה נוֹגֵעַ, מִתְחַכֵּךְ, שׁוֹתֶה גַּעְגּוּעַ בִּלְגִימוֹת קְטַנּוֹת תּוֹחֵב אַפְּךָ בֶּחָרִיץ שָׁדַי וּמִתְבַּשֵּׂם, לְּשׁוֹנְךָ כְּמֶרְקָחָה תַּסְעִיר עוֹרִי תְּקוֹשֵׁשׁ תְּשׁוּקָה וּתוֹכִי יֵעָרֵף, מָשׁוּל לְאַלְפֵי קְרָעִים. אֶלְחַשׁ לְךָ כַּמָּה אֲנִי מִתְגַּעְגַּעַת כַּמָּה אַתָּה חָסֵר, עַכְשָׁו אַתָּה שׁוֹתֵק כְּמוֹ זִכָּרוֹן לְלֹא עֲקֵבוֹת. הַמַּמָּשׁוּת שֶׁלְּךָ מַכְמִינָה לִי חֲלוֹם וּתְשׁוּקָה פְּרוּמָת תְּפָרִים יוֹרֶדֶת לְשָׁרְשָׁם שֶׁל דְּבָרִים. לִכְתוֹב אוֹתְךָ זֶה לְהִתְעַרְטֵל עַל הַנְּיָר, וְאַדְוַת מִלִּים מִתְאַוָּה בֵּין יְרֵכַי בְּשִׁכָּרוֹן חוּשִׁים מֻחְצֶנֶת כְּתוֹכוֹ שֶׁל יָרֵחַ בְּגִלּוּפִין. גוּפִי הַתָּלוּי עַל שׁוּלָיו שֶׁל הָרֶגַע מֵרִיץ בְּאֲבָרֶיךָ שְׁדָרִים בּוֹעֲרִים מִכָּל רִבּוֹא רִבּוֹאוֹת נְקָבַי בֵּין רֵיחַ פְּרָחִים וְמֶתֶק גַּעְגּוּעַ. © כל הזכויות שמורות

opaline

New member
מודה שיש כאן דימיון ואם זה חוזר על עצמו

אז זה בטח לא מקרי

שמים1

New member
מה דימיון?

זה חלקים שלמים מהשיר שלי כולל שגיאת ניקוד שמופיעה אצלי אֵיךְ הִבַּטְנוּ לְלֹא מִקּוּד עֶרֶב זוֹרֶה גּוּפֵנוּ עֶרְגָּה מִשְׁאֲלוֹת לֵב מַנְחוֹת צְעָדֵינוּ בֵּין אֶרֶץ לְשָׂמִים - זו טעות בניקוד במילה שמים בֵּין חֲלוֹם לַיְּקִיצָה . וכעת מהבלוג של הגברת - ובכלל מה יש להתווכח ? זה אותו בית ממש מבלי לשנות מילה רוֹצָה אוֹתְךָ כְּאָז אֵיךְ הִבַּטְנוּ לְלֹא מִקּוּד עֶרֶב זוֹרֶה גּוּפֵנוּ עֶרְגָּה מִשְׁאֲלוֹת לֵב מַנְחוֹת צְעָדֵינוּ בֵּין אֶרֶץ לְשָׂמִים - טעות באותה שורה בֵּין חֲלוֹם לַיְּקִיצָה .

שמים אני המומה!!

יש לה בלוג כאן בתפוז וזו לא הפעם הראשונה שהיא מעתיקה היא גם העתיקה מלורי ואז הגנתי על לורי וכל הזמן היא מתעקשת שזה היא כתבה! מוזהבת

שמים1

New member
היא לוקחת מספר שירים

ועושה מהם מישמש כל השירים גנובים מכל מיני יוצרים בושה וכלימה ועוד כותבת כל הזכויות שמורות זה לא נעשה בתום לב היא מודעת לגנבהשלה

shy-1

New member
את צודקת בהחלט !

אין גרוע מהעתקת עבודה, גניבה ספרותית או אחרת

שמים1

New member
פירסמתי זאת כאן

כדי שיוצרי השירה ייכנסו וייבדקו אם לא לקחה גם מהם כל השירים שלה מוטלאים משירים גנובים לפחות מה שהספקתי לקרוא עד עתה .

שמים1

New member
והנה גניבת זכויות יוצרים מהבלוג של טאקילה

זה מהחיים על פי נינה הַמַּמָּשׁוּת שֶׁלְּךָ מַכְמִינָה לִי חֲלוֹם וּתְשׁוּקָה פְּרוּמָת תְּפָרִים יוֹרֶדֶת לְשָׁרְשָׁם שֶׁל דְּבָרִים. וזה מהשיר של טאקילה פורסם ב-16 במרץ 2007, 12:06 בַּחֲשֵׁכָה פְּרוּעַת שֵׂעָר כֹּל נִיצוֹץ הֵהֵל עַצְמוֹ לַדַּעַת תַּבִּיט בִּי אַל תִּסְתַּכֵּל אֶל הָרוּחַ עֵירֻמִּי כְּעֲנִיבַת חֶנֶק מִתְהַדֶּקֶת. אֲנִי רוֹצָה לֶאֱהֹב אוֹתְךָ כְּמוֹ שֶׁיָּדַעְתִּי אוֹתְךָ כִּמְעַט. הַמַּמָּשׁוּת שֶׁלְּךָ מַכְמִינָה לִי חֲלוֹם - זה הבית הגנוב וּתְשׁוּקָה פְּרוּמָת תְּפָרִים יוֹרֶדֶת לְשָׁרְשָׁם שֶׁל דְּבָרִים.

siv30

New member
אם זו טאקילה מדה מארקר

אז מה שיש לי לאמר לה שהצדק נעשה! הגברת לפני שנה או משהו כזה הרשתה לעצמה לגנוב פשוטו כמשמעו צילום של פלאשס מבלי לתת לה זכויות יוצרים ומבלי לבקש את רשותה. ובשיא חוצפתה התרעמה מדוע זה כל כך מפריע לפלאשס שהיא משתמשת בצילום שלה... אז כנראה שיש צדק קוסמי בעולם...והגונב מגנב פטור נאמר במחוזותינו, לא שאני מצדיקה הפרת זכויות יוצרים, אבל במקרה הזה במקרה ואכן מדובר באותה הטקילה אז כן. מגיע לה.

שמים1

New member
סיון

העלתי כאן בעייה חמורה של גניבת זכויות יוצרים מכמה יוצרים צר לי על התקרית בין טאקילה לפלשאס - אינני בקיאה בה ולא שמעתי את הצד של טאקילה אם נעשה עוול לפלשאס מן הראוי שהעניין יוסדר בין שתיהן . אני זוכרת שנגנב שיר מפלשאס ואני זוכרת כיצד תמכתי בה לאורך כל הדרך . חבל לי שאני לא זוכה בתגובתך לפחות לתמיכה שכזאת . ובכל מקרה תודה לך לקריאתך ולתגובתך .

Bezalel P

New member
הפרת זכויות יוצרים

היי שמים הקישור שצירפת לבלוג שלך לא מוביל לאותו שיר שלדברייך הועתק. כדי שנוכל לבדוק את הדברים, שלחי לי בבקשה במסר את הקישור לשיר המקורי לצד הקישור לשיר המועתק. תודה בצלאל

שמים1

New member
בבקשה בצלאל

הנה הקישור לשיר רוצה אותך כאז .. רוֹצָה אוֹתְךָ כְּאָז כְּשֶׁלִּקַּטְתָּ בִּשְׂעָרִי שַׁלֶּכֶת וְשִׂפְתוֹתֶיךָ טָעֲמוּ פְּרִי גַּן נֶקְטַר שִׂפְתוֹתַי. אֵיךְ הִבַּטְנוּ לְלֹא מִקּוּד עֶרֶב זוֹרֶה גּוּפֵנוּ עֶרְגָּה מִשְׁאֲלוֹת לֵב מַנְחוֹת צְעָדֵינוּ בֵּין אֶרֶץ לְשָׂמִים בֵּין חֲלוֹם לַיְּקִיצָה . רוֹצֶה אוֹתְךָ כְּאָז מַהֲלָךְ עַל חֶבֶל צַר כְּלוּלְיָן קוֹלֵעַ רְגָשׁוֹת בֵּין תְּשׁוּקוֹת מִתְמוֹסְסוֹת עַכְשָׁו קַר וְאַתָּה אֵינְךָ .

שמים1

New member
והנה מהבלוג של הגברת

רוֹצָה אוֹתְךָ כְּאָז אֵיךְ הִבַּטְנוּ לְלֹא מִקּוּד עֶרֶב זוֹרֶה גּוּפֵנוּ עֶרְגָּה מִשְׁאֲלוֹת לֵב מַנְחוֹת צְעָדֵינוּ בֵּין אֶרֶץ לְשָׂמִים בֵּין חֲלוֹם לַיְּקִיצָה . רוֹצֶה אוֹתְךָ כְּאָז מַהֲלָךְ עַל חֶבֶל צַר כְּלוּלְיָן קוֹלֵעַ רְגָשׁוֹת.

פנומן 72

New member
התגובה המתבקשת: סגירה לאלתר של הבלוגים

ומחיקת כל התכנים שם מבלי יכולת לגבותם. למען יראו וייראו הבני ז****

שמים1

New member
אני מאמינה שבצלאל ימצא

פתרון יצירתי ובהחלט במסגרת למען יראו ויראו .... גניבה ושוד מילים לאור היום .

גם אם היא סגרה את הבלוג, לדעתי יש

אפשרות למנהלי הבלוגיה להיכנס לבלוג שלה ולבדוק...... כל כמה זמן מתגלה דבר מביש כזה,,, תארי לך כמה העתקות שקטות,, שלא נדע עליהן,אף פעם..)-:

שמים1

New member
ענתי

היא לא סגרה את הבלוג היא מחקה את הבלוג הוא לא קיים יותר אבל יש לה בלוג נוסף בקפה דה מרקר הבוקר ליאת זאנד מחקה לה את השיר שהעתיקה ממני והיא מחכה לעוד תלונות של יוצרים כדי שתמחק לה כל יצירה גנובה . האמת. אני מאמינה שגנבה גם מימך היא עשתה מישמש מכל היוצרים ברשת ויש בה חיבה מיוחדת לשירי אהבה .

למעלה