גניבת זכויות יוצרים בוטה

יערית 1

New member
מצטרפת לתלונה זו

הנה שיר שלי שכתבתי עוד ב 2009 http://blogs.orange.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1408458&r=1 חָשַׁבְתִּי לְהָסִיר לוֹט נַפְשְׁךָ, לִכְרֹעַ בֶּרֶךְ בְּצֵל אַהֲבָתְךָ וּבְפַאֲתֵי יַעַר לַחְבֹּק מִלּוֹתֶיךָ. וְאָבַדְתִּי, בֵּין נְתִיבֵי סַעַר לְרִשְׁרוּשֵׁי אַהֲבָה. חוֹתֶמֶת הֲגִיגַי בְּךָ, נִכְנַעַת. והנה אפשר לראות בבירור כיצד 3 השורות הראשונות ו2 השורות האחרונות הועתקו ממני קישור לשיר 'אוננות מנטלית' מתוך הבלוג החיים על פי נינה http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=pearls חָשַׁבְתִּי לְהָסִיר לוֹט נַפְשְׁךָ, לִכְרֹעַ בֶּרֶךְ בְּצֵל אַהֲבָתְךָ לָתֵת אוֹתִי לְךָ כְּמַמְלָכָה לִהְיוֹת שִׁפְחָתְךָ בַּטּוֹב וּבָרַע. בֵּין נְתִיבֵי סַעַר אָבַדְתִּי בְּשֶׁל יַחַסְךָ אֵלַי, קִיבִּינִימָט הָרַגְתָּ אֶת תְּשׁוּקָתִי אֵלֶיךָ, קִלַּפְתָּ כְּסוּתְךָ מֵהַמִּלִּים שֶׁלָּבְשָׁה מְצִיאוּת יוֹמְךָ וְהֻשְׁלְכָה כְּאַשְׁפָּה עֵדוּת לִהְיוֹתְךָ. אֵינִי רַק גּוּף יֵשׁ בִּי רוּחַ וּנְשָׁמָה שֶׁיִּחֲלָה לָאַהֲבָה. אַתְּ חֵפֶץ – אַתְּ אוֹבְּיֶקְט חַי נוֹשֵׁם הַנָּאִיבִיּוּת שֶׁלָּךְ שׁוֹבַת לֵב, אַתְּ כְּאֵשֶׁת לוֹט, יַלְּלִי יַלְּלִי חֲתוּלָה מְיֻחֶמֶת וַהֲבִיאִינִי לְאֶבְיוֹנִי.. וְאוּלַי אֶת חַיַּי רַק חָלַמְתִּי כְּעִוֶּרֶת מֻפְקֶרֶת. אַחֲרוֹן הָאוֹר נוֹתָר מֵאֲחוֹרֶיךָ סוֹלַחַת לִדְמוּתְךָ הַדְּהוּיָה שֶׁמִּתְפַּלֶּשֶׁת בְּצִלְלֵי עֶרֶב. נְשִׁימָה כֵּהָה פּוֹרֶשֶׁת מִפְרָשִׂים לַזְּמַן מְמַלְמֶלֶת וְתוֹהָה שֶׁמְּאֻחָר כְּבָר לְכָל הָאַהֲבָה שֶׁלֹּא הָיְתָה. רַק אַל תִּתְיָּמֵּר לִהְיוֹת אֲדוֹנִי, וּבַל תִּתְחַפֵּשׂ לְמַלְאָךְ רַחֲמִים וְהָכֵּר כִּי קִסְמְךָ פָּג בְּעֵינַי, וְאִם שִׁירָתִי לְזָרָא לְךָ לֹא נוֹרָא הַסְכֵּת רַק לַזּוֹ הַפַּעַם הָאַחֲרוֹנָה. חוֹשְׁשָׁנִי שֶׁגַּם כָּעֵת לֹא תָּבִין עַד כַּמָּה תְּאֵבַת חַיִּים הִנְנִי וּמַדּוּעַ לְשַׁעֲרֵי סִפִּי לֹא תִּסְתּוֹפֵף. אוּלַי לֹא הָיִיתָ, לֹא הָיִיתִי, לֹא הָיִינוּ מֵעוֹלָם . חוֹתֶמֶת הֲגִיגַי בְּךָ, נִכְנַעַת.

שמים1

New member
יערית

דיפדפתי הלאה היא לקחה גם משיר שכתבת לאביך ז"ל .. הקשתי את השורה הראשונה אצלה וזה הביא אותי לבלוג שלך תבדקי .. אֲנִי פּוֹתַחַת דְּלָתוֹת עַצְבוּתִי אֶל גְּזֻזְטְרָאוֹת לִבִּי כְּאֲיֶלֶת הַשָּחָר לְבַד נוֹטֶפֶת שׁוֹתֶקֶת חֲלוֹם.

טליונת1

New member
ממש ממש מרתיח

אני מקווה שבצלאל/העורכים יגיב בחומרה. לא יתכן שבין הבלוגרים יהיה חוסר אמון שכזה, פלגייאטים וחוסר אפשרות להגן על יצירותינו.

שמים1

New member
בצלאל פנה אליה

בעקבות המסר שלו היא מחקה את כל הבלוג הבינה שעלו עליה .

עינבלית

New member
השירים שלך מדהימים

ואני חושבת שלבלוגרים שמעתיקים ולא שמים הפניה או לינק למקור (שתכתוב: נכתב תוך שימוש בשורות נבחרות/בבתים שלמים מתוך השיר של שמים1 והנה הלינק לשיר המקורי), צריך לשלוח מכתב מעו"ד.

שמים1

New member
היא לא יכולה להשתמש בבתים שלמים

מהשיר שלי ללא רשותי אפילו אם תשים קישור ואני לא ארשה לאף אחד לקחת בתים שלמים משירים שלי השירים שלי הם שלי נכתבו מדם ליבי .

rachely111

New member
עכשיו הצצתי בפורום בפרסום בצלאל

נכנסתי וראיתי דברים קשים. דברים כאלה לא חשבתי שקורים, אולי גם ממני מעתיקים ואני בכלל לא יודעת. על פי חוק מה שאני יודעת שמותר להעתיק שורה אחת ולהמשיך או שתי שורות ראשונות ולהמשיך אבל גם לא ממך אלא ממשוררים שכבר מפורסמים וגדולים. האם אני צודקת ? אשמח אם תעני לי. איך אדע שענית האם אקבל מסר ? רחלי

שמים1

New member
גם ממשוררים מפורסמים אסור להעתיק

במקרה ומשתמשים משורות משוררים לשם השראה יש צורך בנתינת קרדיט וציון השיר ממנו נלקחו השורות מותר לכתוב שיח יוצרים - מותר לקבל השראה משיר ולציין שהשיר נכתב בהשראת שירו של יוצר פלוני אלמוני בעקרון אם מקבלים רשות מהיוצר אפשר להשתמש בשורות בהן קיבלו רשות אבל אני חוזרת ואומרת חד משמעית מילותיו של כל יוצר שלו הן ואין לאף אחד את הזכות לעשות בהן כבשלו ויש דין ויש דיין גם באינטרנט , אני אקבל הנחייה מעורך הדין שלי כיצד לפעול ולקבל את פרטי הגברת ופרטי כל מי שיעז לגעת במילים שאינן שלו . תודה לך רחלי .

שמים1

New member
סוקי

איך זה עובד? להקיש שורה בעברית ולבדוק? ותודה לך להתייחסותך .

suki da yo

New member
לא, את מכניסה את הכתובת של הבלוג שלך

והוא עושה את השאר לבד.

שמים1

New member
לא משנה לגבי

איזו רשומה? הוא מוצא כל העתקה מהקישור של הבלוג שלי? גאונות ! ותודה רבה לך .

למעלה