גניבת טלפון סלולארי

tvckrmhbh

New member
גניבת טלפון סלולארי

שלום!
פעם ראשונה בפורום ואני מקווה שזה הפורום הנכון.
הסיפור: יש לי שני קווי טלפון סלולארים. האחד המשמש אותי ביום יום והשני המיועד למצבי חירום, פרויקטים שונים המחייבים טלפון נוסף וכד'. הטלפון השני כמעט ואינו פעיל, אני מוציא ממנו שיחות אחת לחודש ורוב הזמן הטלפון אפילו אינו מוטען
לפני כחודשיים השתתפתי באירוע משפחתי של חבר, במהלך האירוע נלקח בטעות או נגנב במזיד הטלפון השני. מאחר והטלפון אינו בשימוש יום יומי לא גיליתי את הדבר אלא רק לאחר שקיבלתי חשבונית על סכום גדול מעל 1500 ש"ח סיכום כללי. מאחר ואני בעל החשבון קיבלתי את פירוט השיחות מחברת הסלולאר, לאחר חקירה של יום-יומיים גיליתי מי הגנב - קרוב משפחה של החבר שאצלו נערך האירוע המשפחתי.
גם אני וגם החבר לא רוצים לשבור את החברות, מצד שני הוא טוען כי אינו יכול לדבר עם קרוב המשפחה.הבחור לא משתף פעולה, לא עם החבר, לא עם אשתו, לא עם הוריו. הוא טוען כי מעולם לא נגע בטלפון שלי למרות שהשיחות מראות כי הוא אכן השתמש בטלפון.
כאן החבר כבר התייאש, הוא לא רוצה להרוס חברות של שנים, מצידו - שאגיש תלונה במשטרה, שאגיש תביעה בבית משפט. ככל שעולה על רוחי. הסברתי לו שלא משתלם לי לבצע את כל הפעולות האלה. בטח לקרוב המשפחה לא כדאי שאני אתלונן ואולי יהיה לו רישום פלילי.
עד כאן הסיפור! מכאן - אתם! מה לעשות? איך לבצע? האם להגיש תלונה במשטרה? האם לתבוע בבית משפט? איך מתבצע ההליך? כל דבר שעולה על דעתכם - אשמח לקרוא!

למעלה