גניבת כספים ממקום העבודה

גורם חיצוני לבדיקת גניבה במקום העבודה

גורם חיצוני הכוונה היא למשרד חקירות המתמחה בחקירות מהסוג הזה, חלק ניכר מלקוחותינו ושל הקולגות שלנו הם עסקים וחברות העובדים עם משרדי החקירות באופן שוטף למניעת גניבות, יעוץ בטחוני, מבחני אמינות וכדומה.

oneofus

New member
בכל עסק יש מצלמות אבל

למרות שזה זול ופשוט - בפועל איש לא צופה בהן.
יתכן שגם לקוחות גונבים או שיש לך "חור" שמאפשר גניבה.

1) תן לעובדים שלך בגדים עם צבע בולט כך שיהיה קל לזהות אותם במצלמות
2) ספירה יומית של 30 המוצרים יוצאי הדופן
3) ספירת מלאי חודשית
4) תחשוב טוב אם סדרי הגודל הם כאלה ששווה לך לבדוק.
5) עובד טוב שוב יותר משכר מינימום - הרבה יותר!

רני1971

New member
גניבת כספים ממקום העבודה

אני בעל מרכול, ואני חושד שהעבודים שלי מזה תקופה לוקחים ביום שישי מוצרי מזון מבלי לשלם.
התעורר פער מסוים במאזן של הכספים ולכן התחלתי לחשוד.

אין בי א הרצון להאשים סתם ולהלבין את פנהים של העבודים.
יש לך רעיון מה אוכל לעשות בכדי להיות בטוח ולהוכיח את הגניבה?

גניבת כספים ממקום העבודה

שלום רב, ראשית לא ציינת בכמה עובדים מדובר ושנית מה הכמויות שנגנבות, אם מדובר בגניבה של שתי שקיות קטנות או בכמות גדולה יותר של מוצרים.
בכל מקרה אציג שתי דרכים שעליך לשקול וכמובן שאם תרצה להתייעץ הלאה תוכל לפנות אליי גם טלפונית או בהודעה פרטית.
דרך אחת היא כמובן להציב מצלמות נסתרות במקום העבודה, כך תהיה לך שליטה על הנעשה במרכול גם דרך הסמארטפון וגם באמצעות המחשב בבית.
הדרך השנייה פחות נעימה והיא לומר לעובדים שהייתה גניבה של משהו יקר ערך מהמרכול, (אם יש לך קרוב משפחה שאתה יכול לערב שכביכול הדבר יקר הערך היה שלו והוא רוצה לבדוק ואתה רק משתף פעולה - מה טוב) ועל כולם לשתף פעולה בבדיקה של גורם חיצוני.
בבדיקות הללו יש אפשרות של סינון ראשוני באמצעות שאלונים שעל העובדים למלא ואלה שנותרו חשודים לאחר השאלונים נבדקים בפוליגרף.
בשתי הדרכים יש לך אפשרות להוסיף תשאול של העובדים על מנת לבדוק כמה זמן נמשכו הגניבות. אך זה תלוי בכמויות הגניבה ממש שראית וכמובן לשקול את הכדאיות.

aשרון

New member
מה גורם לך להגיע למסקנה שהעובדים שלך גונבים?

אולי הפער במאזן הכספים מגיע בכלל מבעיה אחרת ולא מגניבות של מוצרים?
&nbsp

למעלה