ג'ניפר באמ"י - שתהיה בריאה, מה זה?

הטקס היה מאכזב...

השמלה הייתה מאכזבת התוצאה הייתה מאכזבת וגם החבר של ג'ניפר היה מאכזב. למה בן אפלק???? היא לא יודעת שאיתו אין לה עתיד? מה קרה למייקל? מתי הם נפרדו? זה סופית? למה? (בבקשה תענו לי על כל השאלות)

rifkin1

New member
אין ממש תשובות, הם פשוט נפרדו.

זה דבר טבעי וזה קורה כל הזמן. הם נפרדו ביוני או יולי ועכשיו היא עם בן. אני רק מקווה שהיא ומייקל מסתדרים על הסט ושהם חברים טובים. לפי דעתי זו טעות שהם בכלל שהם הפכו להיות זוג. היתה להם חברות מאוד קרובה, יחסי עבודה מצויינים וכמיה נהדרת וחבל.

varty

New member
שכחתי לראות ../images/Emo4.gif

קרעת אותי ריפ עם הוילון של סבתא שלך....
באמת לא מתאים לה ללבוש כזאת שימלה. בדרך כלל יש לה טעם טוב בבגדים . מה היא נראתה עצובה??? חשבתי שהיא עם בן , מושא אהבתה....אממממ אולי היא באמת היתה עצובה כי היא לא זכתה?!?

מווותק

New member
לדעתי... ../images/Emo58.gif ../images/Emo8.gif

ככה התלבשו בתקופתו של רמבלדי
(אני אגב לא אתפלא אם השמלה היא במידה 47)

rifkin1

New member
אז ראיתי כמה תמונות שלה והיא נראתה

מאוד מאושרת. גם מייקל נראה בסדר גמור. תראו האמת היא שאנחנו לא ממש יודעים מה הלך שם ואי אפשר לישפוט את ג'ניפר על כך שהיא יוצאת עם בן אפלאק. לפי מה שאני שמעתי (ואני ממש לא יודעת עד כמה זה נכון) מייקל הוא זה שנפד מג'ניפר ולא להיפך.

מווותק

New member
אגב, אם את רוצה לראות אותי ב - LIVE

אז מחר אני אשתתף בשידור המיוחד של המירוץ להוואי 2. אני אשדר מנקודת המירוץ הראשונה (שאני לא יכולה לגלות היכן היא נמצאת, אבל אני רק יכולה לומר שהיא ממש מדליקה ובכלל השידור הזה יהיה מעולה). מלבד מווותק יהיו גם לירון לב, נימרוד שיקלר, צ'ינו ועוד. אז שווה להיכנס

aliasBOY

New member
סליחה על הבורות אבל...

מה זה לעזאזל המרוץ להוואי שכולם מדברים עליו?!

קרלוצה

New member
../images/Emo46.gif

ובאיזה שעה השידור LIVE?? יש לי יום עמוס היום.....אני נוסעת למיכללה עכשיו ובערב יש לי אימון (זה בטח יתנגש עם השידור שלך!!!) אווווופ אני לא מאמינה שאני מפספסת את.......... צ'ינווווווווווווווווווווווו!!!!

מווותק

New member
אני לא מאמינה !

אני מסדרת לך שידור בבלוג עם מווותק, אפילו הייתי שם עם גרזן ואח"כ התארחתי באולפן ואת לא צפית בזה?
זהו. נעלבתי. אני נורא מצטערת - אבל בזאת תמו כל תקוות הפיוס בינינו. הפסדת את הכל. מכללה? אימון? נו באמת ! מה יותר חשוב מהגמר הגדול של המירוץ להוואי ולראות את מווותק עושה את הדבר בו היא מצטיינת: ל-ה-ת-ע-ל-ל בשידור חי במתמודדים? הא? הא? הא? הא? הא? הא? הא? הא?

קרלוצה

New member
אההה אז המתמודדים היו אלה ש......

הוחזקו ביחד איתי בזמן החטיפה!!!!!!! עכשיו הכל ברור לי!!!!! דבר ראשון נכנסתי בסביבות 18:30 לראות אבל בגלל שיש לי גם בנוסף להכל בעיות אינטרנט ובקושי הספקתי לראות משהו, ואז הייתי מוכרחה ללכת
רציתי כל כך תמונה שלך!!!! (להתעללות אישית ולבניית שרקית מיוחדת
) אין לך את זה מוקלט? ועכשיו [לא] ברצינות: באסהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!
התקווה של חברי בפורום לפיוס התפוגג!!!! (לא נורא! אולי בסוף העונה השלישית של הסיפור שלנו הכל הסתדר כשנגלה שיש לנו אב משותף ואחות חורגת עם 2 כלבים ירוקים,...... אולי)

קרלוצה

New member
הוילון החדש של מווווווותק בבית>>>>>

*תודי שהיית רוצה נוף כזה*
(וזה למקרה שתהיתם מאיפה היא הקריצה את השימלה הזאת!!!!)

למעלה