גני התערוכה-שאלות

בקשר להופעות של RC COLA...

מישהו יודע איך לעזאזל אני מדפיסה שם כרטיסים????? אני לא מוצאת שום דבר שרומז על כך!!! אולי האתר צריך להתעדכן? כל מה שאני רואה זה רק את השמות של הלהקות והדף זז לי ממש מהר ועושה לי אפילאפסיה! אפשר שמישהו יעשה לי בבקשה Print screen? תודה :]

Dug E

New member
גני התערוכה-שאלות../images/Emo178.gif

כל הודעה נוספת בנושא תמחק. בחאתול

yafit17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"בחאתול"-קברתתתת יואו איזה מת פה בלי הבהמות!

אנשים! תיהיו טובים! תדפיסו לי כרטיס

אני על סף דמעות (חח טוב לא להגזים) אבל אני חייבת שמישהו יעזור לי להשיג כרטיס מודפס.. בבקשה
איסיקיו :162031384 מסנג'ר: [email protected]

גם אני מחפשת :\

לא חשבתי ללכת אבל חברה שלי שיכנעה אותי.. ובאמת מלא זמן לא הייתי בהופעה אז אם למישהו יש כרטיס מיותר.. אני אעריך את זה.

heliaviv

New member
לא נשארו כבר כרטיסים.

אבל את צריכה לבדוק בימים הקרובים אולי תתחדש ההדפסה.

הם היו בעיניין מההתחלה

כבר מההתחלה היה כתוב שהם מופיעים (לא משפחת תאקט, רק כלא 6) אבל מה אכפת? זה לא שזה יפריע...

שחוררר

New member
סעמק

עכשיו זה יהפוך לאירוע ערסיאדה. כל דבר טוב יודעים להרוס היום...

גם קוקהקולה היה די מלא

ערסים. אבל עדיין היה כיף! פשוט מתעלמים מהם, או דוחפים אותם המון במהלך ההופעות!

דווקאא

יהי מלא ערסים בטוחח.. אבל בהופעה עצמה של היהודים בטוח כל הערסית יתחבאו באיזה פינהה =]

שחוררר

New member
מתוקה

מה שהיה בקוקה קולה לא נקרא ערסים. גני התערוכה זה המקום שמתפוצץ הכי יפה, ושיש להם סיבה לבוא, במיוחד שזה שם, הם באים. הייתי לפני איזה שנה וחצי במסיבה גדולה נרהא לי בחנוכה שם... כל הדבר פשוט התפוצץ, הפסיקו את האירוע באמצע היה מכות בכל פינה ותאמיני לי לא היה כיף לסיים את הערב ב-11. נקווה שהביטחון שם יפעל כמו שצריך... קיצר יהיה טוב. מביאים להם סיגריה והם הולכים
(אהמ חוקי בנה)

שטויותתת

אז היה מלא ערסים. ברגע שהיהודים או כל להקת רוק אחרת עולה עם מתחפפים יפה יפה. חוצמזה, כמו שבטח אתם יודעים, האירוע מחולק לפי ביתנים. בביתן שהיהודים מופיעים, מופיעים גם בית הבובות וסינרגיה, ומעטים הערסים שאוהבים אותם. הם בטח יילכו לביתנים של כלא 6 ומשפחת תאקט וכל אלה.

Dug E

New member
כלא 6 דווקא טובים../images/Emo13.gif

ואני לא מדבר על הלהיטים וקאברים הדפוקים שלהם.. אלא עלהשיריפ הפחות מוכרים שהם ממש טובים.

Dug E

New member
אין מחיר לחופש,המשחק,מעבר לאופק

תני לי דקה,תמיד קדימה ועוד כמה שבטח שכחתי.. הם לא מעולים בצורה היסטרית..מוסיקת כיף כזאת.

כן, מובן לי.

אתה בסדר אתה. (; רק שהמ מוזר לי שאני לא מכירה את תמיד קדימה והמשחק.. וזה דיי מוזר. מאיפה הם?
אגב, גם ישראל שיר משהו.

Dug E

New member
כנראה שירים שלא יצאו ע"ג דיסקים

לא מבין מכלא 6 כ"כ

למעלה