גני התערוכה-שאלות

Dug E

New member
תראי זה קשה לי להחליט על אחד

במיוחד שאני שומע אותה כבר 13 שנים. הדיסקים האהוב עלי הוא 'ימי התום' ו'תפתח חלון'. *אם את מחפשת דיסק רוקיסטי זה דיסק הבכורה-'ריטה,'ימי התום' *אם את מחפשת רוקיסטי מודרני זה 'חמצן' (אני חולה על הדיסק הזה). *אם את מחפשת דיסק כפול,20 שירים עם שירי דכאון ברובו (יש גם שירים שמחים) זה 'תפתח חלון' שיש לו הפקה בתזונה...סאונד מעולה והרבה יותר גיוון בכלי המוסיקה..הוא גם לא יקר. *אם את מחפשת אוסף אולטימטיבי זה המופע המשותף. יש גם דיסקים שלא צייני כמו אהבה גדולה,תחנות בזמן וTime for peace שאותם אפשר לאהוב רק אם עיקלת את הריטה האמיתית. אני הייתי מתחיל מחמצן,יש בו כמה שירי רוק טובים,הפקה צנועה,שירים לכל מצבי הרוח. אח"כ תמשיכי מתפתח חלון וימי התום.... את ריטה לא שומעים רק מדיסק אחד. זו דעתי בלבד. את יכולה להכנס לפורום ריטה כדי לשמוע חוות דעת נוספות
.

צחר.

אמא שלי איבדה את אחד הדיסקים מ"תפתח חלון" ואחד מהמופע המשותף. יש מצב שאתה שולח לי אותם? (חוקית מותר כי כבר קנינו אותם פעם אחת..) הדיסק ש|דגש|לא נאבד מ"תפתח חלון" זה הדיסק שיש בו את איש ע צ'לו וזה ש|דגש|כן נאבד מהמופע המשותף זה הדיסק עם "עד שתעזוב" ואם כבר שאלות.. באיזה דיסק יש במקור את רגע פרטי ואת עד שתעזוב? רב תודות שחור נחמד.

Dug E

New member
לא צורב/שולח ריטה../images/Emo88.gif.

בעצם שום אמן ישראלי אחר גם.. בדיסק שיש את עד שתעזוב ורגע פרטי זה האוסף "תחנות בזמן". אגב,מחר יוצא הדיסק המלא של ONE..ששם יש ביצוע מעולה לרגע פרטי.

יש לי את הדיסק שמכרו במופע..

איזה חולרות שהם לא אמרו שייצא דיסק מלא!!!!!!!!!!!!!! יוצאת כל כל כל ההופעה? כולל 'הכניסיני' והכל?

Dug E

New member
המוכרים סבבה

אבל אני שונא שהם עושים קאברים והורסים כ"כ שירים ישנים וטובים. אני לא אוהב תסגנון שהם מחדשים שירים. ובאמת שלא נדבר על משפחת תאקט. תקשיבו,יש לי לחישות ממש מוזרות בצד שמאל..אני רציני

AvtipuS

New member
הקטע זה שיש גם משהו של פפסי מקס

אני מחכה לאירוע של קריסטל וסופר דרינק [הם יצטרכו להתאחד בשביל התקציב] יקראו לזה "מרוסיה באהבה"
[אה,כבר יש דבר כזה?
]

:-Oלללללללללללאאאאאאא!!!!!!1../images/Emo7.gif

אז רגע.. איך זה אמור להראות באתר? על מה לוחצים? היה מעבר מיוחד שם להדפסת כרטיסים? מה אני עשוה עכשיו? מה המחיר בקופה? בבקשה שמישהו יענההההה!!!

למעלה