גננת במגזר הפרטי

מצב
הנושא נעול.

tibiti

New member
גננת במגזר הפרטי

גננת במגזר הפרטי
שלום אני גננת במגזר הפרטי בחופשת לידה. אני עובדת משרה מלאה חמישה ימים בשבוע: 3 - ימים משעה 8-16 יום משעה 8-14 ויום שישי משעה 8-13 כאשר אמרתי לבוסית שאני חוזרת לעבודה ומה לגבי שעת הנקה, היא אמרה לי שאני לא הגננת היחידה שעבדה אצלה ואף אחת לא בקשה שעת הנקה. כמו כן היא עשתה פרצוף ואמרה שאם אביא לה כתוב ממקור מוסמך על שעת הנקה אז נדבר. השאלה שלי האם מגיע לי שעת הנקה ומה זה אומר? היכן אוכל למצוא מסמך כתוב על שעת הנקה? וכמו כן האם אני כבר לא מניקה האם מגיעה לי שעת הנקה בכל מקרה? תודה

tibiti

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo53.gif למה לא עונים לי?

גננת במגזר הפרטי
שלום אני גננת במגזר הפרטי בחופשת לידה. אני עובדת משרה מלאה חמישה ימים בשבוע: 3 - ימים משעה 8-16 יום משעה 8-14 ויום שישי משעה 8-13 כאשר אמרתי לבוסית שאני חוזרת לעבודה ומה לגבי שעת הנקה, היא אמרה לי שאני לא הגננת היחידה שעבדה אצלה ואף אחת לא בקשה שעת הנקה. כמו כן היא עשתה פרצוף ואמרה שאם אביא לה כתוב ממקור מוסמך על שעת הנקה אז נדבר. השאלה שלי האם מגיע לי שעת הנקה ומה זה אומר? היכן אוכל למצוא מסמך כתוב על שעת הנקה? וכמו כן האם אני כבר לא מניקה האם מגיעה לי שעת הנקה בכל מקרה? תודה
למה לא עונים לי?
בבקשה אם אפשר לענות לי עוד היום מחר יש לי פגישה עם הבוסית שלי לגבי חזרתי לעבודה.

עכשיו עונים.....

גננת במגזר הפרטי
עכשיו עונים.....
לאור תיקון שחל בחוק עבודת נשים – לא רק אישה מניקה זכאית להעדר שעה אחת ביום. הזכות ניתנת כיום לכל אם המועסקת במשרה מלאה בתקופה של ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה. עובדת שאינה מנצלת זכות זו אינה זכאית לתשלום נוסף בשל כך. עפ"י החישוב שלי - את אינך מועסקת במשרה מלאה ועל כן אינך זכאית לשעת עבודה פחות. מצרפת לך קישור לחוק עבודת נשים. ראי סעיף7(ג)(3).

שיר ורד

New member
האם בהסכם העבודה שלך נכתב

גננת במגזר הפרטי
האם בהסכם העבודה שלך נכתב
במפורש שהיקף משרה מלאה הוא 35 שעות. באופן כללי במשק היקף משרה מלאה הוא 43 שעות. לעובדי הוראה במגזר הציבורי משרה מלאה היא קטנה יותר (ראי בקישור המצורף שמשרה לגננת היא כ 30 שעות). לא ידוע לי האם יש צו הרחבה להסכם קיבוצי שחל על כל הגננות במגזר הפרטי. אם לא זה חייב להופי בחוזה האישי שלך. אם מוסכם על המעסיקה שלך שאת עובדת במשרה מלאה, אזי את זכאית לשעת ההנקה כפי שמופיע בחוק עבודת נשים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה