געגועים לתיקים

Julia307

New member
געגועים לתיקים

למרות שרק בקיץ האחרון צפיתי בכל 1-7 העונות, אני כבר נתקפת געגועים. כל פעם שיוצא לי לראות תמונות מפרקים או פרקים ישנים ברשת, אני נתקפת כאב וגעגועים גדולים ,על שכל זה בעצם נחלת העבר. וגם הפורום והמעריצים, בעצם אוהדים סדרה שתמה. בנוגע לסרט FTF2 הלוואי שיצא מתישהו אבל אישית אני לא מאמינה שזה יקרה. לא בשנים הקרובות
מאלדר , סקאלי, המוזיקה המדהימה, שיר הפתיחה, האקדוחנים הבודדים, סקינר, איש הסיגריות ועוד...בחיים לא אהבתי ככה סדרה וגם לא אוהב. אפילו "אבודים" שנורא נורא הלהיבה אותי בהתחלה, בעצם די מהר ירדה ובניגוד לתיקים באפלה שזו אהבה עמוקה, זו התלהבות שטחית.גם המעריצים שם לא אוהדים כמו מעריצי תיקים באפלה ששומרים אמונים. הם ישר מבקרים ולדעתי לא ייקח זמן עד שיעברו לאהוד סדרת להיט אחרת. מה לעשות אין הרבה סדרות איכותיות כמו "תיקים באפלה". יוצא לי פה ושם לשוטט באתרים עם לינקים לסדרות ברשת, ואני מרגישה כאילו המעריצים פחות נלהבים והסדרה וגיבוריה ממש ירדו מסדר היום. חבל לי על כך . טוב, עד פה הרקוויאם. התהייה שלי היא אם מישהו יודע כמה עולה המארז המלא של עונות 1-7 נניח? אני חוששת שעוד כמה שנים אולי יהיה מאוד קשה להשיג את פרקי הסדרה ורוצה אותם קרוב אלי
תודה

Gilliana

New member
זו אמורה להיות סקאלי?

כי אם כן, חוץ מהסנטר - They got her all wrong.

Julia307

New member
לא. זו תמונה ידועה

של ה צייר מאנה אם אני לא טועה, מהמאה ה-17 (?). הרעיון הוא לנסות להקביל יצירות אמנות ידועות לתיקים באפלה

Gilliana

New member
המממ... כנראה שהחלדתי ../images/Emo4.gif

בתור מי שהוציאה 97 בבגרות 5 יחידות בתולדות האמנות - הייתי צריכה לדעת את זה... נו טוב, זה בכל זאת היה לפני יותר מ-20 שנה.

למעלה