געגועים לתיקים

1Shir

New member
שטחית לעומת איכותית.. כ"כ מסכימה!!!

ואיזה מהממות התמונות מרקווייאם!

מאז הקיץ עברה כבר חצי שנה

לגיטימי שכבר תתגעגעי. אני חושבת ששבועיים אחרי שהסדרה נגמרה נתקפתי געוגעים. זה קשה, זה כואב בעיקר אם רואים פרק או איזו תמונה שמזכירה נשכחות. זאת סדרה שנכנסת ללב , לנשמה ולדם . אתה מתמכר, נסחף, מתרגש והכי הכי חשוב מתאהב. ואולי אני לא אוביקטיבית אבל לדעתי אין שום סדרה שמשתווה לתיקים וכן, את צודקת גם לגבי המעריצים- אנחנו נאמנים!

FeLL67

New member
בתיקים יש משהו שאין לאף סדרה אחרת

קודם כל איכות. אח'כ רמת המשחק: ג'יליאן ודייוויד שחקנים אדירים, ובכלל דמויות כמו סקינר והאקדוחנים הבודדים בנויות היטב ומשוחקות על הצד הטוב ביותר,כל השחקנים האורחים הסיפורים [זכורה לי הפעם האחרונה שבה ראיתי סרט שהנושא שלו הוא מפלצת מוזרה כלשהי ביער, זה גרם לי לגחך] תיקים מציגה כל סיפור בדרך, שונה כ'כ. יחסי המאלדר-סקאלי , זה נראה לי משהו מאלף אחר, יחסית לכל מה שיש כיום על המסך |: ההדרגה שבה הכל מתפתח לאט לאט, הפאזל הגדול והלא משעמם, שמרכיב תמונה מדהימה כ'כ הרבה מסתורין, מתח, פחד, דמויות כמו האיש המעשן סקינר קרייצ'ק שלא ברור לצד מי הם ואני לא רוצה להתחיל לדבר על המוזיקה. התחלתי לשים לב לא מזמן לגאוניות של מארק סנואו, חוץ מנעימת הפתיחה מה שהוא עושה שם זה .. בלתי ניתן לתיאור O: בכלל, תיקים לימדה אותה וגרמה לי לחשוב על המון דברים. קשה לי להאמין שאני אי פעם אוהב סדרה יותר . קריס קארטר גאון. זה הדבר הכי טוב שיש לי להגיד^^

הוצאת לי את המילים מהפה...

"הכל מתפתח לאט לאט, הפאזל הגדול והלא משעמם, שמרכיב תמונה מדהימה כ'כ הרבה מסתורין, מתח, פחד, דמויות כמו האיש המעשן סקינר קרייצ'ק שלא ברור לצד מי הם"

למעלה