ג'קו אייזנברג ב " עלוקה"

רנה6

New member
ג'קו אייזנברג ב " עלוקה"

"ולסיום החגיגות, ג'קו אייזנברג ואלמונית אחת רקדו כאילו אין שלשום במסיבת פרסומאים סמי ברנז'אית ברחוב הירקון בת"א...." אוף, זו לא הייתה אני........

eilati27

New member
../images/Emo14.gif אין הוא שובר אותי....

בוקר טוב לכל המקסימות שפה... התגעגעתי לשרשורי הבוקר... ב"רשמי" זה לא כ"כ הולך... שיהיה יום קסום!

thr7

New member
בוקר מעולה אני ממש לא מסתדרת עם הרשמי

אולי משהי יכולה להסביר לי איך אני רואה את הקבצים מההופעה. גם לא היה לי מלא זמן מחשב והחדש מבאס. תודה מראש

שונית 7

New member
בוקר טוב...זה לא קשור לרשמי..כשאת מגיעהלאתר

לשיתוף קבצים מופיע שם ריבוע ריק מצד ימין שאת צריכה להעתיק ואז לוקח 45 שניות לקובץ לעלות. אם הריבוע לא מופיע סימן שאחרים רואים את הקובץ...אז פשוט תנסי שוב עוד כמה דקות.שיהיה לך יום טוב כפילתי לשם

a d i d a s 2 1

New member
כפרהההה

בוקר נפלא... מה שלום הקול שלך? אם לא הייתי יודעת אחרת הייתי אומרת ואללה זה יש לו קול יפה, שווה להתחיל איתו..

eilati27

New member
חחח....

יא מצחיקולית... וואלה חוזר לעצמו... לאט לאט... חחח.. אני נשמעת כמו איזה ילד מתבגר...

eilati27

New member
מי זה עמיר חדד????

חחחחחח הרגת אותי!!! מי זה בכלל??? יא מצחיקה!!! למה את מתגרדת??? אולי את צריכה להתקלח
יואו איזה מזג אויר דוחהההההההה אלוהים!!!!! מה זה הצהוב הזה בחוץ??? ואני לא מתכוונת לשמש!!! תגידי לי מתוקה שלי,את מגיעה לחולון?

eilati27

New member
יואוווו זואי מטורפת שלי!!!!

איך התגעגעתי!!!!
מה שלומך ממי? אני מקווה שהכל בסדר... חייבים להפגש יותר... ברור שאני מגיעה לחולון! מקווה שנכנס גם להגיד שלום לפני ההופעה (או אחרי אני לא קטנונית) לנסיך...

אני בסדר גמור....

ואני לגמריי לא קטנונית... לפני, אחרי, העיקר שירקוד איתנו כאילו אין שלשום ונהיה חבורת האלמוניות שלו.....

eilati27

New member
../images/Emo99.gif נשמע מצויין!!!

ג'קו.. יקירי.. נא לקרוא את ההערה/הארה של זואי ולהפנים!

a d i d a s 2 1

New member
נו הפלוץ ההוא...

מה להתקלח..התקלחתי על הבוקר... וכן יש מזג אוויר חרבנה... לחולון? לא בטוח עדיין.. יש עוד זמן יש כמה דברים שאני צריכה לבדוק לגבי אותו יום... שומעת את פנויה?

eilati27

New member
חחח.. מופרעת!!!

אני קורעת אותך אם את לא באה לחולון... הכל יכול להדחות,אין דבר דחוף מידי... וכן אני פנויה ממי,למה?

למעלה