ג'קו אייזנברג ב " עלוקה"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חולה הזאת... הורגת אותי...

אין לה אלוהים כפרה עליה.... כשהיינו בפורים בכפר סבא, בהופעה של סקעת ביקשתי מכמה אימהות לפנות מקום לקטנטנים... הן כמעט הרגו אותי במכות שהן עומדות כאן כמעט שעה בשביל לראות את הראלוש מקרוב.... והן ממש לא הסכימו לתת לילדים לעבור קדימה.... בלב שלי חשבתי שאנחנו כנראה נראות אותו דבר בהופעה של הוואקו... יאללה יום נעים ללא גירודים....

reviital

New member
אם זו הדרך לגרום לג'קו לכתוב לנו הודעה

אז סבבה!!!!! ג'קו, בא להתגונן

rifkin1

New member
אני חושבת שהוא הבהיר את עמדתו

בפעם הקודמת על ידיעות מהסוג הזה. אני לא חושבת שהוא ייעשה את זה בכל פעם שמישהו יכתוב איזו שטות מטומטמת על אנונימיות.

reviital

New member
מצידי? כל עוד זה לא פוגע בו,

שיכתבו מה שהם רוצים, אותי זה ודאי לא מענין - לא אנונימת ולא קבועה, העיקר שיהיה מאושר ומרוצה מהחיים!

rifkin1

New member
אני מאוד מקווה

שזה לא פוגע בו כי בפעם הקודמת נראה שידיעה מסוג כזה קצת עיצבנה אותו.

rifkin1

New member
יודעים מה מצחיק???

שזו היתה מישהי שהוא סתם עבר לידה ואמר לה היי ומישהו הלך לדווח שהוא נצמד לאנונימית אחת כל הערב... מגעילות אותי הידיעות האילה.

שונית 7

New member
ריפוש אתן שמתן לב

שאני נמנעתי היום לדבר על זה???? ראיתי את הידיעה בעלוקה ב-6 בבוקר והחלטתי לא להביא אותה למרות שהידיעה בסה"כ טובה. אבל הפעם אני בטוחה במאה אחוז שזאת הילה,פשוט העיתונאים כנראה לא מכירים אותה ואולי טוב שכך!

rifkin1

New member
צודקת שוניתוש...

אני רק אומרת שאני מקווה שהוא לא ירגיש צורך לאמת איתנו כל מני ידיעות שמעצבנות אותו ושאנחנו לוקחות את רוב הידיעות בערבון מוגבל. ובקשר למה שאמרת על הילה, את צודקת הוא לא מרבה לדבר עליה יותר מדיי ולהראות אותה יותר מדיי וזה מצויין לדעתי.

שונית 7

New member
לא נראה לי! פעם אחת להבהיר זה מספיק!

קודם כל יכול להיות שהוא כבר לא נכנס לתפוז וברשמי אף אחד לא העלה את זה.דבר שני אני שמחה שהוא היה וגם כנראה נהנה באירוע יחצני. חוץ מזה יש יתרון גדול מבחינה תקשורתית שבן הזוג השני לא מפורסם או סלבריטי למרות שלא תמיד זה מסתדר ככה. תראי מה עושים ליהודה ונינט ולעוד זוגות גם אלה שמתגרשים:התקשורת ממש חוגגת עליהם!!!

רנה6

New member
ואני לא מבינה אתכן בנות....

אם אתן כל כך נגד העובדה שהידיעה הובאה כאן, למה אתן כל כך חופרות?!

שונית 7

New member
שיר את לא הבנת אותי../images/Emo140.gifאני ממש לא נגד

הידיעה הייתה ממש נחמדה.פשוט לי היה מקרה דומה עם ידיעה כזו שהגבתי לה פעם ומיד הודיעה הודעה כועסת באדום לכן שמחתי שאת הבאת את האיזכור ולא אני.אם את לא זוכרתאפרט לך במסר

רנה6

New member
אוקיי שונית...

לא כעסתי חלילה...הבאתי את הכתבה , טרם רחצת בוקר...אפילו לא ממש שמתי לב לתוכנה, על אף שבמחשבה שניה, כל אחת מאיתנו יכולה לפנטז שהיא היתה האלמונית...מה רע בזה?!

לא ג'קו שלייייייי....... שבר לי את הלב!

לא אמרתם שיש לו חברה פעם ? מה עכשיו ?? לא!! אל תעשה לי את זה :[.. מתי ההופעה הבאה?

למעלה