ג'קו בוואללה סלבס

רנה6

New member
ג'קו בוואללה סלבס

סליחה שפותחת שרשור חדש...הסתכלו בוואללה סלבס...ג'קו מתנגד להוצאת תקליט חדש שכולל את החומרים של ג'אמוס מהשנים האחרונות...אין לי כוח לצטט...

רנה6

New member
אה....

שכחתי לציין שהנושא יועלה היום בגיא פינס שעה 19.30 בהוט

Karina85

New member
זה גיא אליהו, ולא רן אליהו

ואין עוד חברי להקה חוץ מג'קו ומגיא... לפחות עד כמה שידוע לי למה הם לא בודקים את עצמם??? ואני די בהלם...
העניינים מסרבים להירגע!

rootteem1

New member
כן תודה קארינוש על הקישור

ממש שטויות, הם צריכים לבדוק טוב טוב את המקורות שלהם, מה גם שנראה לי שבכל הכתבות האחרות שהם כתבו באתר עלה השם גיא וגם הפרט שהם הרכב ולא "חברים רבים".. טוב זזתי לראות ביוש...

מגושקה

New member
לא, אבל את חייבת להודות שזה מצחיק

מאוד מצחיק הייתי אומרת. חברי הלהקה, חחח, הוא וגיא. נו באמת, עד כמה אפשר להיות מטומטמים וחסרי יכולת בסיסית לבדוק על מה לעזאזל כותבים. ולמה שבכלל שטדי ימנעו מהתקליט לצאת, הרי זה סוגי מוזיקה שונים, ולפי דעתי אחד יכול לדחוף את השני. טוב אבל זה לא ממש משנה, כיוון שיש כל כך הרבה שגיאות בכתבה שקשה בכלל לדעת מה היא האמת פה.

רנה6

New member
ותודה...

לבן החמוד שלי שחושב עלי כל הזמן וטרח לידע אותי בידיעה החדשה....יש ידיעות שאני יכולה לפרסם כאן...

shongold

New member
מדינה זונה מדינה מוצצת מי כמוכן

יודעות כמה אני מזדהה טוטלית עם משפט המפתח הזה שלדעתי מגמד את המצב הקיים. אבל שוב לועסים את מה שנלעס עד אבק מיקרוסקופי ומשפט הנושא מככב על רקע הסכסוך בין ג'קו ללהקה - ג'אמוס - יוצא מכך אין טקסט נוסף זה השיר כולו מתחילה ועד הסוף, זה מה שעשו אצל פינס גם בעבר - סתם מרגיז. ובאשר לסכסוך בין המפיקים - טדי - ג'קו, לבין - ג'אמוס - היינו גיא אליהו...? האם יש עוד משהו...אם להוציא עכשיו תקליט שני שלהם? הרי קודם ג'קו רצה להוציא התקליט בד בבד. מכאן שטדי מתנגדים ולג'קו אין ביררה - או הבין / הסכים עם השיקולים שלהם שלא כדאי להוציא עכשיו תקליט. מה שלא ברור לי כרגע - אם גיא - הוא על הגיטרות בדיסק החדש של ג'קו, שזה אומר אומר שהם ביחד. אם כך איך 'התבשל' הסכסוך הזה אם בכלל...שזה מוביל אותי להשערה נוספת אולי לקחת את כל הפרסום בערבון מוגבל. הרי רווינו פירסומים אנו גם יודעים איך הם עשויים לצוץ פתאום. אולי שווה לחכות ולשמוע ממקורות נוספים אמינים מה באמת קורה בשטח. ממש לא הייתי רוצה שג'קו יכנס לסיטואציה כזו - עבר מספיק. ואני לא רוצה להשמיע דבר נגד אף אחד בגלל אי הוודאות של הידיעה. אבל עד שלא יוכיחו לנו אחרת - קצת לא נעים.!

onfire1

New member
קבלו ידיעה טובהממני-אני אצל אחי

וגיסתי וגיליתי שהם והילדים אוהבים את ג'קו ונגד החרם והשירים שלו של כוכב נולד אצלם במחשב.אני מאושרת כנראה שיש עוד הרבה אנשים שבשקט בשקט ממש לא נגדו.אח שליאמר לי אל תדאגי דווקא בגלל החרם הוא יגדל עוד יותר כמו היהודיםץ אני לא מאמינה שפחדתי לספר להם על הפורום(שונית)

shongold

New member
בועות בועות בועות

ידיעה: ג'אמוס רוצה להוציא התקליט השני. ג'קו ומפיקיו - מתנגדים. ג'אמוס - ? = ג'קו אייזנברג + גיא אליהו ג'קו עובד על תקליט - מפיקיו טדי הפקות גיא אליהו - עובד עם ג'קו על התקליט החדש - על הגיטרות גיא אליהו - מקבל שכרו מטדי הפקות גיא אליהו רוצה להוציא תקליט שני של ג'אמוס כדי להוציא תקליט שני צריכים שניים לטנגו - ועד כמה שידוע רק אחד מהזוג מצוי במשוואה. גיא אליהו - יוצא נגד - טדי הפקות - בועות אמרתי אמרתי בועות אז חברה - נשימה עמוקה. וסייג לחוכמה - שתיקה!!!!

rifkin1

New member
שון, אני כל כךף מקווה שאת צודקת

דווקא עכשיו צריך הופעה של ג'קו באיזה מועדון בכדי שכמה בנות יתפסו איתו שיחה בכדי להבהיר את העניינים

kapit5

New member
שון-מסכימה איתך

קשה לי להאמין שגיא יצא פיתאום נגד ג'קו מה גם שהוא משתתף איתו בנגינה בדיסק החדש. יש כאן דברים ניסתרים שלנו אין את היכולת לדעת אותם.

onfire1

New member
יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע:אני

בטוחה שזה לא נכון

למעלה