ג'קו בוואללה סלבס

Karina85

New member
נכון, יש כאן יותר מדי סתירות...

ואני בטוחה שיש או הצגה לא נכונה של העובדות או חוסר בעובדות. עצם העובדה שהם הציגו את ג'אמוס כלהקה שג'קו הוא סולנה, למרות שהם צמד בסך הכל, ובמקום גיא כתבו רן - זה מראה על מהימנות מוטלת בספק. למרות זאת, יש משהו בכך שזה לא סתם צץ משומקום, ואני מקווה שהכתבה קצת מוקצנת ומדובר באי הסכמה קלה שתיפתר בקלות. ג'קו - אנחנו אוהבות אותך המון, תצליח הכי בעולם!!! בעזרת השם הכל יסתדר ואתה תוכיח לכולם כמה אתה מוכשר וכולנו נהנה מהמוזיקה שלך, ויימצא האיזון הנכון בין ג'קו הסולן לבין ג'אמוס.
חמש חמש חמש

../images/Emo45.gif

התחלה של דרך חדשה כמעט תמיד מתחילה עם "משברים" סומכות עליו שיעבור הכל בשלום..

שונית 7

New member
אני לא מאמינה שיש סכסוך או אי הסכמה

בין גיא לג'קו .גיא יוציא דיסק בלי ,ג'קוובלי טדי???? לי נראית הכתבה הזו מתוזמנת מכוונת ומוזמנת .העיקר שטרחו להדגיש שהוא לפני הוצאת דיסק

Nova5

New member
בנות , מצב המתואר בואללה

ובגיא פינס - מצב סכיזופרני לחלוטין ולא שווה הרבה מפינתנו, כי ברור לנו שג'קו לא יכול להתנגד בתוקף לחצי השני שלו כחצי ג'מוס ולא יכול להיות בסיכוך מתמיד עם הגיטריסט של הדיסק הבכורה שלו. מצד שני גיא לא יכול לרכב על זוהר של ג'קו כי עכשיו הוא עובד בשבילו כגיטריסט ולא יכול להתנגד לחצי הרכב שלו, של ג'מוס, בזמן שהחצי הזה כותב רוב הטקסטים וגם , מה לעשות?, סולן של אותו הרכב שדיסק השני אמור לצאת בקרוב ואין שום סתירה שגם דיסק הראשון ניתן להוציא פעם נוספת עם עיבודים איכותיים יותר. אם תגידו עכשיו שלא ממש הבנתם, למרות, כמו שג'קו אומר "מי שמבין - מבין", זה בדיוק מה שרציתי להגיד - כתבות הנ"ל מתארות מצב סכיזופרני. אז למי זה טוב בכל זאת? לאנשים שלא בקעים בנושא. מעכשיו הם יכולים להתחיל לחשוב, שג'קו לא ממש קשור ליצירות ויציאות של ג'מוס, אלא אשמים בהכל "חברי להקת ג'מוס" המסתוריים... תחילת" טהור השם" לקראת יציאת הדיסק הראשון המדובר. לדעתי – צד מעורפל טיפה, אבל כולי תקווה שאנשים "יוכלו" את זה ושיהיה להם גם בתיאבון... אני מ א ו ד מקווה ש"ג'מוס" עובר את זה בכיף עם בירה ביד וחיוך בלב באולפן ההקלטות.

מסכימה..גם לא יכול להיות,הוא

הרי חבר מאוד טוב שלו..שוב,יכול להיות שמידיעה קטנה עשו פיל??

juanes

New member
אולי די?!

כאילו משהו ממש מנסה לחפור ולהביא כל מני מעשיות מדויקות יותר ומדויקות פחות על ג'קו. תנו לו לעבוד על הדיסק בשקט, שייצא כבר במהרה בימינו ואמרו אמן.

juanes

New member
לא התכוונתי לתקוף כאן משהו

דברתי באופן כללי, שיתנו לו שקט. מקווה שהובנתי נכון.

rifkin1

New member
השאלה שלי איפה קראתן את זה

שגיא הולך לשמש כגיטריסט??? אני בטוה שאם אתן אומרות אז זה נכון אבל מאיפה המידע???

Nova5

New member
לא, שירלי, תודה על העזרה

אבל זה לא ההרגל שלי: אם אני אומרת, אז זה נכון, ואם אני משערת - אז משתדלת לתת להבין - שזאת ההשערה

טוב,אז סליחה..חשבתי שאם כתבת שאת

אומרת..זו ההשערה שלך..וזה באמת לא מה שמשנה כרגע..

Nova5

New member
קיקיתי לשאלה הזאת...

ויש לי רק תשובה אחת בשלב הזה - או שתצרכי להאמין, או שלא. הרשתי לעצמי לחזור לזה כי זה לא שייך לחיים הפרטיים (למרות שגבול הוא די דק - מי יודע איפה נגמרים חיים הפרטיים שלו אומן ואיפה מתחילה האומנות?...) וכי מידע אינו חדש ומי שהתעניין - ידע. ברגע שאקבל אישור מהמקור - לא תהיה בעיה להצביע עליו.

rifkin1

New member
אם את אומרת

אני בוחרת להאמין לך. אני רק מקווה שהכל יהיה בסדר והעניינים יזרמו לטובה.

למעלה