ג'קו בין יאיר לפיד לחברה של ארץ נהד

shongold

New member
תמונות רבותי תמונות מדובר במוסף

הכלכלי של 'ידיעות באשר להמלצה להתיר תוכן שיווקי בתוכנית בידור, והתמונות כדוגמא. אז כפי שכתבתי יאיר לשמאלו עלמה, קיציס ומריאנו לימינו. ובעמוד הפותח של המדור תמונה שמכווננת לכתבה עצמה בה נראה הג'ק בטקס ההכתרה..ליד מאיה ורפאל.!

shongold

New member
ובאשר לתוכן סתם אם זה מענין אתכם

יתאפשר תוכן שיווקי בתוכניות בידור ומציאות כדוגמת כוכב נולד, ונולד לרקוד. כמובן שיש תמונה מרהיבה..של צביקה וצוותו - גרסת הרוקדים. תוקרן שקופית שתודיע על תוכן שיווקי בתוכנית ותציין את שם המפרסם. ייאסר תוכן שיווקי בתוכניות המוגדרות כחדשות, תעודה, צרכנות או ילדים. קצת פרשנות, הרי בינתיים הועדה יושבת על המדוכה..וזו טיוטה ראשונית הממ...על מנת להלהיט את הקוראים לקרוא מה יותר אטרקיטיבי להוסיף תמונות צבעוניות של תוכניות מובילות ובראשן 'כוכב נולד'. שלקח כאן בגדול את הבכורה גם תמונה בפרונט וגם בגוף הכתבה. כבוד ג'קו כבוד....

Nova5

New member
../images/Emo13.gif הם ממש שרים איתנו במקהלה

עוד בימים הקדומים של קומונה דסקסנו בנושא - "ג'קו כמקדם מכירות"... שון, קיבלת מסרים שלי אתמול?

shongold

New member
נובה 5 קבלתי וגם הגבתי האם קבלת את

שלי, אם לא מייד מעבירה לך אותו!

shongold

New member
אהה...טוב עכשיו אני סולחת תכף תביני

למה. ואנא תאמרי לי אם קבלת?!

shongold

New member
נובה5 נובה5 האם את כאן אתנו?

הינך מתבקשת להגיב כאן מייד ועכשיו!!

רנה6

New member
בוקר טוב.

שון, את השגת אותי והכל בגלל שהייתי חייבת לפתור את התשבצים של ידיעות....אוף, לפעמים אני ממש לא יודעת סדרי עדיפויות.

shongold

New member
חח בונבון אם הייתי יודעת שזה כל כך

חשוב לך הייתי נותנת לך את הבכורה, ובכף מגיבה לך! האמת שאני פותחת במדור העלוקה..השתדרגתי עם השנים...זירו גדול, וסקירה כללית של הנעשה בעולמנו הדווי, וזריקת צבע...מהדהדת שטפחה על פני גרמה לי לדפדוף עצבני חזרה למקור ..האור!

shongold

New member
כפית5 מכיון שאני רואה שיש בעיה עם

המיסרונים שלי אנא תודיעי לי אם קבלת!

רנה6

New member
מה אלבש?!...מה קשור?!

אצלי זה הולך ככה...מדפדפת באופן כללי בעיתון לבדוק שמא תצוץ תמונתו של המשיח או שמו. אתן הרי יודעות שיש לי רגישות לאותיות ג.ק.ו...ואני אפילו רואה אותן בכל מה שלאו דווקא קשור אליו...על כל פנים, לא תארתי לעצמי שיופיע במוסף של הכלכלה. מניחה שבשלב מסויים בעלי היה מיידע אותי שכן אצלו זה הולך ככה: ספורט, כלכלה וכל השאר....טוב, ניחא...רגילה לא להיות הראשונה...מה'כפת לי עכשיו...שומעת את הדיסק שהכנתי עם כל שיריו ( אוף, הבן שלי צחק עלי אתמול ואמר : " איזה שירים בדיוק...ארבעה שירים?!).... זהו, כנראה נתראה בלילה....אוף, מה אלבש?!

shongold

New member
מה דעתך על שמלת הזהב ונעלי הכסף

נדמה לי שפעם כך היו אומרים..אני בטוחה שתראי כנסיכה..עם כל מה שתזרקי על עצמך..! ..וגם הנסיך לא יוכל להתעלם ממך!!!!!!!!!

למעלה