אמאאאאא אני בכלל לא חשבתי על זה מה אני אלבשששששששש??? אולי שחור... כדי להתאים עצמי אל נסיך האופל...
E eilati27 New member 21/12/06 #19 אמאאאאא אני בכלל לא חשבתי על זה מה אני אלבשששששששש??? אולי שחור... כדי להתאים עצמי אל נסיך האופל...
ר רנה6 New member 21/12/06 #24 אה, לא שמתי לב שענית לי...משהו השתב מרוב שאני חושבת מה אלבש, בסוף, אשים עלי את הדברים הכי פשוטים...הבת שלי תמיד צוחקת עלי שאני יכולה לעמוד שעה מול המראה ולבסוף חוזרת למה שהלכתי כל השבוע...
אה, לא שמתי לב שענית לי...משהו השתב מרוב שאני חושבת מה אלבש, בסוף, אשים עלי את הדברים הכי פשוטים...הבת שלי תמיד צוחקת עלי שאני יכולה לעמוד שעה מול המראה ולבסוף חוזרת למה שהלכתי כל השבוע...
E eilati27 New member 21/12/06 #27 ../images/Emo6.gif אני בדיוק כזו רק שאצלי... זה עניין של ללבוש כל דבר שקיים בארון מלבן ועד אדום ובסוף תמיד,אבל תמידדדדדדדד אני יוצאת עם שחור או חום חחח...
../images/Emo6.gif אני בדיוק כזו רק שאצלי... זה עניין של ללבוש כל דבר שקיים בארון מלבן ועד אדום ובסוף תמיד,אבל תמידדדדדדדד אני יוצאת עם שחור או חום חחח...
ר רנה6 New member 21/12/06 #31 אנחנו דפוקות... משהו דפוק אצלנו במערכת....אוף, שמתי תפוחי אדמה בסיר חמר ויש ריח של קומציץ בבית...נפלא!
אנחנו דפוקות... משהו דפוק אצלנו במערכת....אוף, שמתי תפוחי אדמה בסיר חמר ויש ריח של קומציץ בבית...נפלא!
N Nova5 New member 21/12/06 #33 אז רנה - הוא כתובת הלא נכונה במצבך היא מבשלת כך, שכל הפורום מזיל ריר, אולי זאת גם סיבה שלא באים אלינו כנראה הם מתים מרעב לפני הכניסה...
אז רנה - הוא כתובת הלא נכונה במצבך היא מבשלת כך, שכל הפורום מזיל ריר, אולי זאת גם סיבה שלא באים אלינו כנראה הם מתים מרעב לפני הכניסה...
ר רנה6 New member 21/12/06 #35 אל אל אל אל , מי המציא אותך בכלל? ואל אל אל , תבקשו ממני לפרט מה בישלתי ומה מריח לי עכשיו בבית שחלילה לא תיהיה התנפלות המונית פה.
אל אל אל אל , מי המציא אותך בכלל? ואל אל אל , תבקשו ממני לפרט מה בישלתי ומה מריח לי עכשיו בבית שחלילה לא תיהיה התנפלות המונית פה.
E eilati27 New member 21/12/06 #37 יואו אמאאאאאאאאאא אתן לא מבינות איזה רעב עכשיו ביקשתי ממישהו שעובד איתי שיילך להביא לנו אוכל!!!!!!!!!!!!!
יואו אמאאאאאאאאאא אתן לא מבינות איזה רעב עכשיו ביקשתי ממישהו שעובד איתי שיילך להביא לנו אוכל!!!!!!!!!!!!!
י יאנה מחיפה New member 21/12/06 #20 שיר, שכחת מתוקיזה, שרגישות שלך כוללת גם " ' ". וגם שיש לך פריט אחד בארון שפעם ג'קו חייב לראות אותו... רוצה לצאת מהארון לבושה בפריט ההוא? (עם כמה תוספות, כמובן...)
שיר, שכחת מתוקיזה, שרגישות שלך כוללת גם " ' ". וגם שיש לך פריט אחד בארון שפעם ג'קו חייב לראות אותו... רוצה לצאת מהארון לבושה בפריט ההוא? (עם כמה תוספות, כמובן...)
S shongold New member 21/12/06 #21 היי יאנה חזרת למקורות... הכל חזר למסלולו..?! ואני עדיין ממתינה כוססת... וסליחה שיר שנכנסתי באמצע..אין לי מושג על מה יאנוש מדברת ..ממש מסוקרנת לגבי הפריט...
היי יאנה חזרת למקורות... הכל חזר למסלולו..?! ואני עדיין ממתינה כוססת... וסליחה שיר שנכנסתי באמצע..אין לי מושג על מה יאנוש מדברת ..ממש מסוקרנת לגבי הפריט...
N Nova5 New member 21/12/06 #22 לא,שון, חזרתי לרגע, כי חיפשתי לך , גברתי, משהו מעניין ב"גיגול הקודם" שלי באשר לפריט - רק שיר יכולה להחליט -לחשוף או לא, מצידי - שכולם יהיו במטח
לא,שון, חזרתי לרגע, כי חיפשתי לך , גברתי, משהו מעניין ב"גיגול הקודם" שלי באשר לפריט - רק שיר יכולה להחליט -לחשוף או לא, מצידי - שכולם יהיו במטח
S shongold New member 21/12/06 #23 אהה..עכשיו אני בכלל בתלישת.. ושירשיר אנא גלי חשפי בפנינו. סתאאאאאאאאאאאאאאאם!
ר רנה6 New member 21/12/06 #26 חושבת שאת יודעת... שון, יושבת שאת יודעת...כולו מדובר בחולצה עם הדפס של ג'קו ואם לא טועה פעם שלחתי לך אותה...אם לא, אשלח לך...אולי אביא אותה היום...
חושבת שאת יודעת... שון, יושבת שאת יודעת...כולו מדובר בחולצה עם הדפס של ג'קו ואם לא טועה פעם שלחתי לך אותה...אם לא, אשלח לך...אולי אביא אותה היום...
S shongold New member 21/12/06 #38 וואהו חולצת יפיוף ..כל אחת שתראה אותך עם לבושה בה..חולשה על המקום תקבל...אם את רוצה להשיג צומי..היום תבואי בא...כולן יקרקרו...סביבך...ואולי גם הג'ק יבוא לראות על מה המהומה..
וואהו חולצת יפיוף ..כל אחת שתראה אותך עם לבושה בה..חולשה על המקום תקבל...אם את רוצה להשיג צומי..היום תבואי בא...כולן יקרקרו...סביבך...ואולי גם הג'ק יבוא לראות על מה המהומה..
ר רנה6 New member 21/12/06 #41 חושבת... חושבת שאלבש חולצה שמחמיאה לי יותר ,ואת זאת אנפנף שכולם יראו....אולי אזרוק אותה לג'קו...אויש, אני כבר גולשת לי...
חושבת... חושבת שאלבש חולצה שמחמיאה לי יותר ,ואת זאת אנפנף שכולם יראו....אולי אזרוק אותה לג'קו...אויש, אני כבר גולשת לי...
S shongold New member 21/12/06 #44 שיר רעיון מעולה תזרקי אליו החולצה במקום מפית עלובה...הוא לא יבין מה עובר עליו....ועוד יותר מה הוא מקבל..ואם לא יבין תבקשי מהבנות שיבהירו לו את הענין במיידי!!!!
שיר רעיון מעולה תזרקי אליו החולצה במקום מפית עלובה...הוא לא יבין מה עובר עליו....ועוד יותר מה הוא מקבל..ואם לא יבין תבקשי מהבנות שיבהירו לו את הענין במיידי!!!!
ר רנה6 New member 21/12/06 #25 צודקת, אלא ש... כן, יאנה...צודקת, אלא שאני כמו ג'קו רגישה לשחור ותמיד כששמה עלי לבן, נדמה לי שאני כמו מתה....
צודקת, אלא ש... כן, יאנה...צודקת, אלא שאני כמו ג'קו רגישה לשחור ותמיד כששמה עלי לבן, נדמה לי שאני כמו מתה....