ג'קו ב - NRG

rifkin1

New member
הנה התמונה

שיצאה ממש חמוד. ממש נחמד לראות שכולם שמרו על קשר...

מזל"ט זו הסיבה שאין לו זמן אלינו../images/Emo3.gif

צריך לשנות לו את השיר "...כל הימים יפים וכל הלילות.. חתונות, בר מצוות, פריימירות ומה לא.." אין לו ערב דל

rifkin1

New member
אני דווקא שמתי לב שהוא ממעיט מאוד

ללכת לאירועים שהוא לא קשור אליהם למעט ההופעה של 'יציאת חרום' והפריימרה של 'השיר של''ו. בכל שאר האירועים שהוא נכח היה לו קשר אישי... תמשיך כך ג'קו

שונית 7

New member
ריפ ואולי בכל זאת משהו דואג לכוון

אותו לכוון הנכון למרות כל החששות שלנו

rifkin1

New member
תראי, הוא בסך הכל הגיע לבר מצווה של

אח חבר טוב שלו. בכל פעם שאני שומעת את אחד השירים שלו (כוכב נולד או מקורי) אני אומר שאין מצב שהוא מתפספס, הוא יותר מדיי טוב...

שונית 7

New member
ממש ממש מרגישה כמוך.יותר מזה שכחתי

משהו שהרגיז אותי באותו נושא:במוצ"ש היתה בגלגלצ תכנית מיוחדת על ג'וני קש ב-12 בלילה ופתחתי קצת קודם והספקתי לשמע את המצעד של גלגלצ והפלא ופלא שמעתי שיר "מופת"של שובבי ציון נדמה לי שכל ענינו הוא:אני אוהב לעשות בנות וכשה לא הולך לי טוב שיש לי יד ימין!!! נו באמת אין לי שום דבר נגד תכנים מיניים אבל השיר הירוד הזה עלה בקפיצה 8 מקומות וזו הרמה שגלגלצ מעודדים ומצד שני שירים כמו נרדם ונשארתי נורמלי הם לא משדרים.יש פה הגיון בכלל?או צדק?

rifkin1

New member
אחד השירים הדפוקים שיצאו לאחרונה

ומשמיעים אותו בכל חור אפשרי... גם מירי מסיקה איכזבה עם השיר החדש שלה הנקרא "ממי".... מה שכן, גלגל"ץ מאוד הפתיעו אותי לטובה עם הספיישל על ג'וני קאש המדהים אבל אני עדיין מאוד מאוד מאוכזבת מהתחנה הזו...מאוד!

צחקתי,אני מפרגנת לו שיילך תמיד

רק לאירועים שמחים עם או בלי קשר אישי וכמובן אירועי מוזיקה שהוא אוהב..
והוא גם רגיל לאירועים כאלו .הרי הוא עבד בחתונות ואירועים בסגנון על בסיס די קבוע ( בברית עולם) ונהנה שם מהאוירה...אז בכיייף ותמונה יפה

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifריפ ממש היינו זקוקים לזה.אם

הם חושבים שג'קו עדיין אייטם חם אז אנחנו צריכים להירגע

Nova5

New member
שוניתוש, נירגע חלקית רק בקיסריה../images/Emo8.gif

וב"סטמצקי"

שונית 7

New member
אמן !!התנצצלות בקיסריה תרגיע אותי

קצת
לגבי סטמצקי חכי רגע ילדה

../images/Emo6.gifהזכרתן לי את אסי בארץ נהדרת

עם כל ההנצלויות האלו, אני מקווה שאסי יעשה את החיקוי שוב כשיהיה רלוונטי, במיוחד כי הוא עושה אותו מצויין...

שונית 7

New member
משם נלקח הרעיון../images/Emo13.gifיש שם קטע שהוא

אומר:בשבוע הבא אני מתנצל בקמלוט ואחרי זה בצוותא וכו". ני מקווה שמשהו יחשוב באמת לשדר שוב את המערכון בטיימינג נכון .זה רעיון מעולה!

למעלה