ג'קו ב - NRG

Nova5

New member
נקקה ביחד

ולפי ההגדרה של מושבניקית רגע הוא פרק זמן לא מוגדר, משווו כמו שנה...

שונית 7

New member
אבל אני לא מושבניקית!אני גרה בעיר

ללא הפסקה
וגם רמת החייל ואפילו נתניה לא כל כך רחוקות!!!

שונית 7

New member
חחח הוא אמר שהוא רוצה שילמדו

את השירים שלו בבתי ספר
.תראי באתר קשת בפרטים על כל אחד מהנבחרת

הטוקבקים ממש ממש מפרגנים../images/Emo140.gifתראו

שמתם
שיש ממש שינוי לטובה, גם בnrg וגם ynet , הרבה כותבים שמתגעגעים ורוצים לשמוע מג'קו שוב,... ממש שמחתי לראות..
למשל ליקטתי פה דוגמה טוקבק של מישהי: "ג'קו איפה אתה? מחכים לדיסק, אני איך שהוא יוצא אני יקנה אותו,למה על בטוח הוא יהיה מעולה! איזה נשמה אתה משהו משהו איזה כישרון,איזה מוזיקה נפלאה אתה מביא לנו, עם כל הכבוד לתקשורת היא תשקורת ואף אחד לא יוכל למחוק את מה שראיתי בהזדמנויות רבות כשהתמודדת בכוכב נולד 4 וגם בכל מיני ראיונות לפני הזכייה הגדולה שלך,אדם-זהב . זה פשוט, הרושם המובהק שקיבלתי
תחזור אלינו כמה שיותר מהר, מחכים אורה , אשקלון רק שימשיך כך בעז"ה
:

ועוד טוקבק מפרגן,כאלו אנחנו צריכים!

"ג'קו אייזנברג שמח שמתזכרים אותך ומחכה שתחזור מקווה שאתה בשקט בגלל עבודה על התקליט. עשית רושם של כשרון גדול גם כזמר מבצע וגם כיוצר. אני שאוהב מוזיקה מסוקרן לשמוע חומרים שלך. אז יאללה תן גז וצא לדרך! רועי , כפר סבא (01.03.07 )

kapit5

New member
עברתי על כל התגובות

ולשמחתי לא היה אפילו תגובה אחת שלילית. והאייטם הזה עומד במקום הראשון כרגע מבחינת כמות הטוקבקים. אכן אפשר להגיד בסיפוק מה ובחשש מה שהזמן עושה את שלו. מיפלס הזעם והכעס יורדים עם הזמן ,והרוחות באמת חיוביות.

hela19

New member
פורים שמח../images/Emo194.gifלג'קו'ש, ולפורום ..

|איזה יופי של אזכורים חיוביים.. ממש נקרעתי כדי להגיע ולקרוא..מחמם את הלב...רק ידיעות טובות, והכול כל כך אוהב שבא לחבק אותו..
עוד מעט סבלנות, תראו כמה יפה יקבלו אותו, איזה כוכב על הוא הולך להות,, כולם כאן במצב המתנה..
... הכל לטובה, העיקר שבע"ה, יסתדר..וניפגש בשמחות...בהופעות...ונקרע את המועדונים.. ובאוירה אופטימית זו חג של שמחה לכולנו, הלוואי ואכן יהיה שמח.. ביי, באהבה, ממני

../images/Emo13.gifהילה-איזה כייף שאת מכניסה

כאן אופטימיות כשצריך,תודה.. חג פורים שמח,ושבת שלום לכולן!! וכמובן לג'קו..
וטליטל שמחה בשבילך שאת מאחורי המבחנים,יהי'ה בסדר בע"ה..

rifkin1

New member
הילה את מקסימה

ולמרות שאמרתי שאני מנמיכה ציפיות (וזה מה שאני עושה)את תמיד מצליחה לגרום לאנשים להרגשה חיובית. אני לא רוצה שג'קו יהפוך לסופרסטאר מיוחצן יתר על המידה, רק שתינתן לו הזדמנות להראות לכולם כמה הוא מוכשר, שיוציא את הדיסק וייתן הופעות כמו שרק הוא יודע לעשות.

kapit5

New member
הילה-את תמיד מצליחה להעלות לי חיוך

על הפנים.
אין עלייך אם כמויות בילתי ניגמרות של אופטימיות

kapit5

New member
טליטל-ברכות לסיום תקופת המיבחנים

אכן סיבה למסיבה
יצא לך טוב מבחינת הפורים. חגיגה כפולה

talytal

New member
תודה רבה, כפיתוש! ../images/Emo24.gif

איזה כיף שזה נגמר!

hela19

New member
../images/Emo68.gifמתוקות שלי רק בשורות טובות..

חן חן לכל הבנות..ומקווה שהפורום, יחזור ויעלה, ברגע שג'קו'ש שלנו יתן את הקאמבק שלו.. הכל מעודד..תאמינו לי..יהיה טוב..
שבת שלום...

rifkin1

New member
מוזר...אני לא רואה את התגובות האילו

ואני זוכרת שקראתי אותם שם... נראה שהוציאו אותם.

למעלה