ג'קו ומאיה מתנדבים לילדים

ג'קו ומאיה מתנדבים לילדים ../images/Emo140.gif

שלום לנמצאים וגם לנעלמים (ובאמת נעלמו פה כמה דמויות מרכזיות..
) שכחתי למסור לכם מידע.. בסביבות חנוכה העלתן קטע מהעלוקה שג'קו וצביקה עשו ביקור לילדים חולים בסורוקה וזה היה מעשה חסד מקסים בעיניי ובכן, גיליתי לפני כמה זמן בפורום של מאיה שג'קו ממשיך לעשות מעשים טובים בסתר.. (או לפחות כאלו שהתקשורת עוד לא גילתה וריכלה/צילמה עליהם..) בקיצור, קבלו ציטוט מדברי מאיה, זה חלק הרלוונטי מההודעה שלה ועוד ציטוט שלה שהצחיק אותי --------------------- ".... שבוע שעבר הופעתי בגבעת ברנר עם ג'קו, שחזר להופיע וזה מאד נחמד, מול בני נוער וילדים שהחיים שלהם לא קלים, כי הם באים ממשפחות מצוקה ועוני, אבל יש להם ערך גדול מאד לחיים והם אנשים מקסימים ומלאי קסם. נהנתי לתרום את חלקי ברגע של אושר בחיים שלהם. הם מאד ריגשו אותנו..... ולנושא קליל יותר, קניתי בגדים חדשים, אז אתם יכולים להיות בטוחים שבהופעה הבאה שתבואו לראות אותי, אני לא ילבש את הגינס השחור שלי.חחחח" סוף ציטוט אהבתי , הם ממש שני נשמאמים
ויפה להם

קודם כל תודה רבה../images/Emo9.gif ממש משמח ו

לשמוע וכל הכבוד להם..אמרתי כבר שיש בבחור הזה קסם פנימי...זה דבר מדהים

שונית 7

New member
תודה שמיים:ידיעה טובה וחודה

מעניין למה דבריםטובים עליו לא ממהרים לפרסם.אני מבינה שהבאת את זה מהאתר של מאיה? יש לציין שאני מאד אהבתי את מאיה -הקול שלה והסגנון רק שבגמר היא החווירה לעומת ג'קו.אני מאד מקווה שגם הדיסק שלה יהיה מעולה ויצליח

reviital

New member
שונית, גם אני אהבתי את מאיה

הקול, הסגנון, ביצוע השירים היה ממש לטעמי, רק חלק מהשירים שהיא בחרה לשיר היו קצת מעיקים, עשו אותה קצת מידי עצובה (או שהיא באמת כזו? לפי הבלוגים שלה היא לא נראת עצובה). באמת מענין איזה דיסק היא תוציא? היא בכלל חתומה איפשהו? הרי גם את הדיסק שלה ביטלו..

talytal

New member
היי רויטל מתוקיזה

לפי מיטב ידיעתי, אף אחד לא ביטל למאיה את הדיסק. אני לא בטוחה מה היה הרקע למעבר לחברה אחרת, אבל זה כמעט בטוח לא היה בגלל ביטול מצד הליקון. ואם אני זוכרת נכון, היה מדובר שהיא תוציא דיסק ב-NMC. האמת, שנורא קשה לדעת מה רציני ומה לא. אם תאמיני לכל מי שאומר שהוא "עובד על חומרים לדיסק", בערך כל מי שהשתתף בכוכב נולד אי פעם נמצא כרגע ממש שנייה לפני שחרור תקליט העשור.
מצד שני, מאיה בהחלט בחורה רצינית ויוצרת עצמאית, כך שאני נוטה להאמין שכן ייצא לה דיסק, ואולי אפילו די בקרוב.

שונית 7

New member
אם אני זוכרת נכון היא חתומה ב-NMC

חברת התקליטים שחתום בה שלום חנוך והיו גם רמזים שהוא יעבד איתה .אל תהיי בטוחה שהליקון ביטלו לה את הדיסק. נראה לי שטדי שינו הכל כשפרשת ג'קו התפוצצה.

reviital

New member
טלילוש, צודקת, כל מי שדרך בכוכב

מצהיר על עצמו שהוא עובד על דיסק שניה לפני שחרור סינגל... ולגבי מאיה - מבחינתי יש למה לצפות. ועכשיו באמת נזכרתי שדובר על זה שטדי שינו - כמו ששונית כתבה.

talytal

New member
איזה נשמאמים! ../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

מעבר לזה שמדובר באמת בפעילות נפלאה ומקסים מצידם להקדיש זמן להתנדבות כזו, גם מאוד מאוד משמח לשמוע שג'קו ומאיה הופיעו ביחד.... כשחושבים על זה, רוב ההופעות שג'קו החמיץ בגלל הפרשייה היו אמורות להיות הופעות משותפות עם שאר הכוכבים הנולדים, וזה שעכשיו יש לו הופעות לבד במועדונים זה נהדר, אבל לדעתי בטח יש בכל זאת תחושת החמצה של החוויה המשותפת. אז ממש ממש נחמד לדעת שבמסגרת הזאת הוא ומאיה הופיעו ביחד. ולגבי הנעלמים למיניהם -
. אבל זה טבעי שבתקופה שקטה מבחינת חדשות הפעילות בפורום תרד קלות. עם קצת מזל, השקט לא יימשך הרבה זמן...

reviital

New member
באמת לא קרה כלום אם יש קצת "שקט" פה

זה לא שבנות נטשו את הפורום ועברו לפורום מתחרה.. קצת האטה, לא נורא! לא צריך להלחץ.

שונית 7

New member
ערב טוב טליטלכל כך מתאים לג'קו

לעזור לילדים וכל כך נעים לשמע על זה.כל כך טרחו בתקשורת להבליט את תדמית הילד הרע כשכל כך ברור שמסתתרת שם נשמה טובה וגדולה.אני מודעת לזה שיש פה אינטרסים מקצועיים אבל בכל זאת התרחב לי הלב וגם נעים לשמע שהוא מופיע עם מאיה. ד"א גם אני חושבת שהדיסק יצא לקראת פסח

גם מתי שהם נסעו לעודד את תושבי ה

הצפון בזמן המלחמה,ראינו את הקטע שהוא מלטף את הילדים המפוחדים...

שונית 7

New member
אני זוכרת את זה טוב מאד הוא ליטף

אותם ברוך אין קץ ובטבעיות מעניין שגם את זה עיתונאים לא ראו..כמו שאמרתי פעם :אין כמו מראה עיינים בשביל לעמוד על טיבו של אדם ולא תמיד המילה נכתובה האינטרסנטית והמטעה.

כי אצל העיתונאים ברובם ישר קופץ ל

לעיניים את ה"רכילויות" והדברים הגרועים..וזה מגיע למי שבאמת רוצה לדעת עליו...

rifkin1

New member
אני זוכרת שמאיה נשאלה

בראיון שיפעת הללי עשתה מאחורי הקלעים של פרסי האופנה אם ג'קו חסר לה והיא ענתה שהוא מאוד מאוד חסר לה אבל שבטח בקרוב הם יחזרו להופיע יחד...חמודה!

reviital

New member
תודה שמיים!

איזה כייף זה לתת לילדים מסכנים - זה נותן הרגשה פנימית מדהימה! איזה כייף לילדים שג'קו ומאיה הופיעו בפניהם! ו"איזה כייף" אחרון להפעם: איזה כייף לפורום של מאיה - שהיא נכנסת סתם להתקשק איתם ולספר להם דברים שגרתיים קלילים!! רוצה גם!!!

שונית 7

New member
הי רביטל נראה לי שדה עניין של זמן

המצב של ג'קו יותר רגיש עכשיו משל מאיה ונראה לי שהוא נזהר בכל מה שהוא אומר או כותב

reviital

New member
את כנראה צודקת, אני מקוה שאת צודקת

ושזה באמת רק בגלל המצב הרגיש...

kapit5

New member
היי לכל הבננות המקסימות

אני בקושי מצליחה להיכנס-גם האתר לפעמים כל כך איטי ואני פשוט מיתייאשת וגם ענינים של בית שלא משאירים לי זמן. בכל מיקרה לא עזבתי,אני משתדלת לפחות ליקרוא את כל ההודעות. שמיים כחולים תודה על העידכון. אז שיהיה לכולן לילה טוב.

למעלה