ג'קו ומאיה מתנדבים לילדים

talytal

New member
לילה טוב, כפיתוש!!! ../images/Emo24.gif

והמון המון נשיקות
!

אין בעד מה../images/Emo140.gifנחמד לשמוע חיובי

אחרי כל הכתבות עם ההקשרים המעצבנים לאחרונה..חבל שאת הטוב צריך לדלות בפינצטה מכל מיני מקורות ואת השלילי אפשר למצוא בכל כתבה טפשית שבה דוחפים את השם של ג'קו רק בשביל רייטינג, טוב כנראה שאין מה לעשות, התקשורת תמיד תישאר תשקורת (*וזו לא טעות למי שתהתה
) לגבי שאלות על מאיה: אז כן זה נלקח מהאתר שלה, וכן היא כותבת שם מידי פעם ומעדכנת .. (וכשאני נזכרת אני קופצת לקרוא את דבריה..ואם היא מספרת גם על ג'קו בדרך אז אפילו יותר טוב
) היא נשמעת ממש חמודה וטבעית, היא מספרת שהיא כותבת שירים (סיפרה למשל שאחרי תקופה של כתיבה באנגלית היא כתבה שיר בעברית +לחן ואמרה שיצא מוצלח..) יש לה כל מיני פגישות עם כותבי טקסטים אבל לא הזכירה דיסק באופק הקרוב אז כנראה שלה ייקח יותר זמן... האתר שלה דומה לאתר המרכזי שהיה לג'קו קצת אחרי פורום קשת ומשום מה נעלם מהרשת .באמת תהיתי מה קרה לו ואפה נעלמו האנשים משם.. אולי באתר החדש גם ג'קו ירחיב במילים.. hope so

thr7

New member
חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

הוא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.

thr7

New member
כולם נפגעו בגלל הסיפור לא רק ג'קו ו

אם שמתם לב כל הזמרים שאין ספק שהיו באמת גדולים, יותר משנים קודמות , כולם כמעט שומרים על פרופיל נמוך או שפשוט אין להם ביקוש, ככה שההעונה הזו נפגעה קשות ואני חושבת שזה ממש קשה לג'קו , אולי יותר אפילו ממה שקרה לו עצמו.

שונית 7

New member
נכון וזה מרגעז כי העונה הנוכחית הכי

טובה ואיכותית מכל העונות .אני משוכנעת שכל המתקפה על ג'קו הייתה בעצם מתקפה על כוכב נולד שמעתי חודש לםני הגמר דיון לא מאוזן בגלי צהל איך תופעת כוכב נולד מזיקה למוזיקה בארץ ואני בטוחה ב-100% שגם אם הוא לא היה אומר מילה אחת רעה .....השיר מדינה..... והובדה שלא שירת בצבא היו מביאות בערך לאותה תוצאה :לפי דעתי ג'קו רק היה פה האמצעי.

Karina85

New member
מתוקיזים ../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

תהיתי לעצמי באמת אם הם עוד בקשר... איך אני אוהבת את מאיה זה לא יתואר!

Nova5

New member
קארינוש, מה שלומך?

איך הבריאות והתקדמות בפסיכו?

Karina85

New member
אני בסדר, מה איתך???

הבריאות - טפו טפו טפו משתפרת, היום אפילו יצאתי!!! כן כן...
אבל לא שתיתי ולא נשארתי עד מאוחר כי אני עדיין בשלבי החלמה... והפסיכומטרי - גם בסדר... אני מנסה להכריח את עצמי ללמוד, אני נורא עצלנית בקטעים האלה, אבל המחשבה על הפחד מהמבחן ומהציון גורמת לי ללמוד מה איתך מאמי? יש חדש?

Nova5

New member
יש סתם סיפור מצחיק

אתמול חזרתי ללימודים והתברר שקבוצה שלי שהייתה אמורה להציג נושא דחה את "ההופעה " ליום רביעי הבא. (אז לדחות הופעת - זה אצלנו בוורידים - שג'קו ירגיע, הוא בקבוצה הנכונה
) .אז מרצה אמר ש"קבוצה מס' 9 מפסיקה להתנצל ומציגה את הנושא בשבוע הבא" - ואני בצורה אוטומטית פלטתי - כן, אנחנו כמו ג'קו, ניקח אחריות אחרי התנצלות", זכיתי בצחוק מעודד כולל מרצה . ועוד סיפור מצחיק . דוקטור שלי חושש שיש לי אלרגיה לאנטיביוטיקה, אבל רק פה יודעים את האמת - יש לי אלרגיה קשה לביטול או דחיית ההופעות מכל סוג שהוא...

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

שג'קו לא ירגיע בכלל, שיתחיל להזיז עניינים למה יש פה בנות מכורות!!! |מזרק| חחח סתאם כפרה עליו שיעשה מה שנוח לו... לא ידעתי שאת לומדת! מה את לומדת??? בדיוק חברה שלי אמרה לי היום שאני כבר צריכה להחליט מה ללמוד חחח... אבל אני עוד לא חושבת על זה אפילו!!!

Nova5

New member
קחי את הזמן, מהירות מהסטן

ובכלל לפי תיאוריות של עתידנים על בן אדם למעשה ללמוד כל החיים, ותאמיני לי אפילו מוסכניק שלי פעם בחצי שנה מרביץ איזה סמינר או קורס קטן, אבל האמת שמוסכניק שלי הוא אישיות מעניינת ולעיתים אני מנצלת אותו אפילו כפסיכולוג.

דורית41

New member
נובה!!

איזה כיף שאת כאן.איך מטפלים באלרגיה לביטול הופעות?שאלת את הדוקטור המלומד?רק שלא יציע מוסד גמילה-כי אין מצב,אה?

Nova5

New member
דורית!!טלפטיית נשמה

אני רק חשבתי האם תבואי לספר לנו איך היה לא רוצה שום גמילה ושום נעליים

דורית41

New member
לגב ההופעה-

טוב,זה קצת אופטופיק אבל לא לחלוטין. זה בעקרון היה מופע ג'ז, במועדון ג'ז בנמל ת"א.אני אישית לא מתה על זה,אבל חברים שלי שהם מוזיקאים אמרו שהיה מצויין. חוץ מהנגינה שהיתה מהות ההופעה,-קלפטר שר שיר אחד,שכ"כ קיויתי שיהיה "כ"כ יפה".....אבל הוא שר רק את "צליל מכוון".

למעלה