ג'קו כנראה הוחתם ב"הד ארצי"

shongold

New member
ג'קו כנראה הוחתם ב"הד ארצי"

.לפי הידיעה שהביאה אלונה שאותה לבושתי...פיספתי..אבל מידי פעם אני מעלעלת..ומה רואות עיני. העיתון "חדשות נתניה" [19.1]- "ואם כבר בענייני מסדרונות הד ארצי , אז ג'קו אייזנברג סיים את סיבוב ההופעות שלו לחודשים דצמבר וינואר ובימים אלה ממש הוא התחיל לעבוד על הדיסק המובטח לו שם. צפו להפתעות." 2.העיתון "מעריב" המוסף "המגזין" [18.1]- "מבזק חו"ל:הראל סקעת נוסע לחופשה בארצות הברית , ג'קו אייזנברג נוסע לבקש סליחות באמסטרדם..." זאת אומרת שאם כתב עיתון חדשות נתניה יודע מה הוא מדבר...יש מצב שהאיש שלנו חתםםםםםםםםםםםםםםםםם גקו -מסדרונות הד ארצי - דיסק...מה הולך פה ? מתחת לעיננו התבשל משהו ולא עלינו על זה איך התרחש דבר כזה.? אם זה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתן עוד מעט תשמו צריחה רבתי שתזעזע ותרעיד את בתיכן שהיו עד עכשיו...עם יסודות טובים..

rifkin1

New member
שון

מוזר שבכל כלי תקשורת שהוזכר ג'קו לאחרונה כותבים שהוא עומד להתחיל בהקלטת האלבום אבל ג'קו בעצמו אמר שישנם אחת עשרה שירים מוקלטים ומוכנים..

שונית 7

New member
ריפ בדיוק:זה רק אומר לך שכדאי לסנן

מה שקטוראים בעיתון או לפחות לקרוא בין השורות. אני כמעט בטוחה שהכוונה מהתחלה כמו שנכתב היא לצאת עם הדיסק שלו באפריל או כל המאוחר מאי

kapit5

New member
היי בנות-שמחה שאני לא לבד

תעשו אחד+אחד ואפשר להגיע למסקנה משמחת.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifהי כפיתוש תקראי את התגובה שלי

לשון ותגלי שאני מסכימה איתך לגמרי

shongold

New member
ריפ לכן אני תמיד מציעה לקחת את

אמצעי התקשורת בערבון מאד מוגבל. הרי אנו יודעות יותר - ואפילו ממקור ראשון..אין לי הסבר. למעשה אני יכולה לנסות לתת הסבר, מתוך זה שכנראה שג'קו הוחתם ב'הד ארצי' יוצאים אנשי התקשורת בהנחה שעכשיו שיש לו ..ספונסר..הוא יכול להתחיל לעבוד על התקליט. הם רק שכחו את אמא ..טמירה..! וכשאמא טמירה בתמונה כנראה שהדברים זזים גם בלי חברת הפקה,מתוך זה שהיא ידעה שהחתימה בוא תבוא וזה רק עניין של זמן. לא רצתה לעכב את הטלנט המדהים והיצירתי שלה. ומכאן שיש גם חברת הפקה ותקליט שאוטוטו מוכן...

רנה6

New member
שון שון

אני כולי סקרנות...במה הצליחה כפיתוש לעניין אותך בפרטי?!

שונית 7

New member
שון אני זוכרת שאלונה הביאה את

הידיעות האלהולעניות דעתי מה שאני חושבת מזמן שג'קו הוחתם בהד הרצי כבר מזמן ופשוט לא אישרו את זה כדי לא לעורר גלים.אני גם חושבת ומקררה שאני לא טועה שמאחורי הקלעים מתבשלים הרבה דברים.אין שום סיכוי שטדי לא מאהבת מרדכי דואגים לרווחים שלהם, ד"א לא ענית לי אם קיבלת ממני
:שלחתי לך את הקישור שהבטחתי.אם לא קיבלת תיידעי אותי ואשלח לך שוב

דורית41

New member
הי בנות!!!

שון-מאוד מקווה שהמסקנה ההגיונית שהגעת אליה היא גם נכונה. אגב,למיטב זכרוני מה שנאמר בכתבה בY בעשר הוא שיש רשימה של 11 שירים,לא בטוחה שג'קו אמר שהם כבר מוקלטים. אבל ההבדל בין 2 המצבים הללו הוא כנראה רק פרק זמן.

shongold

New member
אני גם מאד מקווה אבל יש לכך את כל

הסימנים הנחוצים. ואם ננסה קצת לחפור...אז אולי הנסיעה לעיר התעלות - נגרמה בגלל עיתוי של חתימה...?! לפני כן לא היה ידוע לנו שצ'ופר במשהו. אתמול ה'חגיגה' אצל פינס...ספין תקשורתי...אולי...לטפטפ ולא חשוב באיזה צורה מתחיל סוג של שיוק - נשאלת שאלת השאלות - למה עכשיו. כי המעגל נסגר - ואפשר סוף סוף להתחיל לייחצ"ן.

livi4

New member
שון יש לציין שאת אנליטית

טוב , יש לך את זה אה?

livi4

New member
היי דוריתוש' את כאן???

סיימתי לבדוק את כל המבחנים ואני פנויה להמשיך במה שהפסקנו היום - זוכרת???

shongold

New member
היי שונית איזה יופי שג'קו הוחתם זה

פשוט ענקקקקקקקקקקקקקק בנות תתעוררו האיש חתום בהד ארצי לדעתי זו סיבה למסיבה. אתן זוכרות כמה רצינו שמשהו בקליבר הזה יקח אותו תחת חסותו. כמה יחלנו התפללנו. והנה זה כנראה התרחש מתחת לעיננו ...לא שמנו לב. ללא ספק יש הרבה דברים שרוטטים להם במקומות מסויימים ולא לעיננו. יששששששששששששששששששששששששששששששששש ולגבי המסר שלך - הסתכלתי לא קבלתי דבר האם שלחת דרך מסר או דרך האי- מייל?

למעלה