יו הרגת אותי חחחחחח איזה קטעים איתך אחותי ...
ל לליהביונית New member 24/1/07 #60 שורשים? זו לא אורנה שנהייתה בלונדינית? "climb every mountain" לילה טוב אחרון ודי...
M moon line New member 24/1/07 #63 ../images/Emo4.gif לא במובן הזה../images/Emo8.gif(איף יו נאו וואט איי מין)
R rifkin1 New member 24/1/07 #43 פעם...עכשיו אני לא יכולה להבין מה אהבתי בכל השירים המלוקקים האילו על 'אוקייאנוס של אהבה'...חחח אבל רובי הוא איכותי, הוא מיוחד ומדהים.
פעם...עכשיו אני לא יכולה להבין מה אהבתי בכל השירים המלוקקים האילו על 'אוקייאנוס של אהבה'...חחח אבל רובי הוא איכותי, הוא מיוחד ומדהים.
M moon line New member 24/1/07 #30 פרינס בחלק? נובה אני אודיע על נבצרות ,לא מתכוונת להתפטר אם אני לא אקבל תשובה!
K kapit5 New member 24/1/07 #16 גם אתמול בגיא פינס אמרו משהו לגבי זה שג'קו עומד ביפני הוצאת תקליט סולו ואז המשיכו בעניין ג'אמוס.הם לא היו מציינים את זה אם זה לא היה נכון. מלאכתם של צדיקים נעשאת בידי צדיקים. בשקט בשקט קורים דברים טובים.....
גם אתמול בגיא פינס אמרו משהו לגבי זה שג'קו עומד ביפני הוצאת תקליט סולו ואז המשיכו בעניין ג'אמוס.הם לא היו מציינים את זה אם זה לא היה נכון. מלאכתם של צדיקים נעשאת בידי צדיקים. בשקט בשקט קורים דברים טובים.....
R rifkin1 New member 24/1/07 #19 אבל הם גם ציינו שג'קו וג'אמוס בחילוקי דעות... אז איך אפשר לדעת מה נכון ומה לא???
ל לליהביונית New member 24/1/07 #20 מישהי כבר הזכירה כאן... יחסי ציבור... אבל הסיפור עם הד ארצי מוצנע באופן חריג ומוזר...