ג'קו מוזכר במגזין האופנה "את"

rifkin1

New member
ג'קו מוזכר במגזין האופנה "את"

אני מכורה למגזין הזה ויצא לי להיתקל כמה פעמים בשמו של ג'קו לטובה ובתמונה קטנה ולא מוכרת שלו נקרע מצחוק עם מאיה רוטמן. לצערי אין לי סורק אז אני לא יכולה לסרוק... הקטע הראשון מגיע ממאמרון קטן שבעיקרו נינט אבל אבל קשור למר ג'קו ולדיון הענק שפתח רייבנפ.. "איי לאב יזראל" - מאת: ליאורה שוסטר -"נינט ויהודה שוקלים לעזוב את הארץ. סבבה, נסיעה נעימה. מה שיותר מטריד הוא רצף ההבהרות שטרחה נינט להציב לצד ההצהרה על הנסיעה (האולי) קרבה... "אני אוהבת את המדינה", הצהירה, "זאת לא עריקה", הוסיפה, ולסיום, למי שעדיין לא הבין:"שלא תהיה אי הבנה זו לא בריחה". ובמילים אחרות: שלא תטעו לרגע לחשוב שאני לא חולה,מאושפזת קרועה על המדינה ההורסת הזו כמו איזה כוכב נולד אחר שלא נזכיר את שמו... כי במדינת ישראל מותר הכל: לאנוס (אם אתה נשיא), להיחקר במשטרה על שלל שחיתויות (אם אתה פוליטיקאי), להתנהג כמו בבון מצוי (אם אתה שוטר), להתרשל מתפקידך ולא להתפטר לעולם- מותר הכל. אבל אם במקרה יתפלק לך חס ושלום שאולי אתה לא בדיוק מת על המקום הזה- זהו, סיימת את הקריירה, תודה ושלום. ג'קו אייזנברג כבר למד את הלקח הזה על בשרו. עכשיו מתברר שלא רק הוא..." הקטע השני מגיע מתוך כתבה על הדוגמנית/מגישת חדשות הבידור של HOT, ריבי טל. -התפקיד שלך בחדשות HOT הכין אותך? "לא ריאיינתי הרבה סלבס כי רובם לא מגיעים לצפון. עשיתי כתבה על ג'קו, חיכיתי לו בנתניה בחגיגות בניצחון של הגמר והוא עשה רושם של בחור חם, רגיש ומקסים. כל העניין איתו לגמרי יצא מפרופורציות. אז הוא לא עשה צבא, ביג דיל! יש הרבה מפורסמים שהתחתנו על החבר של האמא או פיתחו בעיות בברכיים רגע לפני הגיוס לצה"ל והיום הן רצות על המסלול..." ביי בנות, ויום מקסים

talytal

New member
תודה רבה ריפקין! ../images/Emo140.gif

כיף לראות שהדיבורים הם בעדו, באופן כללי. אם כבר, אני קצת מבואסת בגלל שיש קצת תחושה של מומנטום שמתמסמס. לא יודעת, אולי זה הגעגוע שמשפיע לי על הפרספקטיבה, אבל נורא מעצבן אותי לראות שממשיכים להספיד לו את הקריירה בכל מקום. אנשים צריכים לדעת שהוא לא נעלם ושבקרוב מאוד יהיה הרבה מה לשמוע ממנו...

rifkin1

New member
את צודקת טלי אבל...

רוב האנשים/אמנים/כתבים לא מסתכלים על הדברים באותה צורה שאנחנו כאן בפורום מסתכלים עליה. רוב האנשים לא יודעים שג'קו עובד על דיסק ומופיע בכל מני מקומות. הם לא מדברים עם ורד ומבקשים לשמוע מה חדש. אנשים עדיין זוכרים את ג'קו של אותה פרשה מטורפת ושיצא להפסקה לאחר ההתנצלות... מבחינתם כל עוד הוא לא חזר לתודעה ובגדול אז הקריירה שלו מרוסקת. ובתכלס, "טדי" יכלו להחזיר אותו לתודעה ומהר ע"י ליהוקו "לשיר שלנו 4" או לדחוף אותו לכל אירוע יחצנ"י כמו שעושים עם רונה לי ואז כולם שומעים עליו כל הזמן. אבל זה, למזלינו הרב והטוב, לא קורה... אסור לשכוח גם שאנשים רגילים שברגע שיש "כוכב נולד חדש" אז לא מפסיקים לשמוע ממנו ולראות אותו במס' פרוייקטים כגון: פסטיגלים, מחזות זמר, טלנובלות עד לאלבום המיוחל כמו שעשו נינט, ההראלים ושירי. אם הוא רוצה להיחשב כאמן רציני אז הוא ייפרוץ עם המוסיקה שלו ולא בטלנובלות סוג ב' ובמדורי הרכילות כי את זה הוא יכול היה לעשות בקלות. וכל עוד זה לא קורה אז הקריירה שלו מחוסלת...

שונית 7

New member
תודה ריפ ולחיזוק דברייך רוצה להזכיר

שסעדו הוציא אתמול סינגל ראשון לרדיו אחרי שנה וחצי שבקושי הופיע ולא שמעו ממנוואומרים שהוא הלחין וכתב הכל נדמה לי וגם מנגן על פסנתראז למרות שהשקט הזה מביא גם לי עגמומיות מוכרחה להודת אבל יכול להיות שהוא לא כל כך רע כמו שנדמה לנו באופן סוביקטיבי

rifkin1

New member
סעדו הוא דוגמא מצויינת

הנה אחד שרואים שסלבריטאיות ואור הזרקורים לא מעניינים לו את ה*** אלא המוסיקה עצמה. ולא היה אחד שלא זרק משפט כמו: איפה סעדו, לא שומעים ממנו ובטח גם לא ישמעו' והנה הוא שחרר סינגל לרדיו... כנראה ישנה סיבה שהוא ה'כוכב הנולד' היחידי שג'קו מעריך...

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifזאת הסיבה שהזכרמי אותי.בכתבה

שקראתי אתמול מאד פירגנו לו שלו את בהעובדה שנעלם כי התחרד והדגישו שהוא יוצר ומלחין ולא רק זמר.

kapit5

New member
../images/Emo51.gifריפקין

טליטל את העלת נקודה שמאוד מציקה לי לאחרונה.כשג'קו חזר להופיע ,היתה ידיעה על כך בעמוד האחורי של ידיעות.אחר כל היומולדת שלו ו5 הופעות והשיר שלנו ו.....זהו! אני מנסה להאמין שכל ליבי שהמנהלים שלו יודעים מה הם עושים,למרות שאני חושבת שדברים יכולים להתנהל קצת אחרת סביב ג'קו.עם טדי וקשת וכל המנגנון המשומן הזה אפשר היה להמשיך באמת את המומנטום שהתחיל בחזרה שלו להופיע. ומזה ההקפאה הקלה שהיתה עם הדיסק??!!
טוב אולי סתם לרגע ניתפסתי במצב רוח מלנכולי,ואולי הגעגועים מתחילים להעביר אותי על דעתי .אבל מה-29.12 לא קרה כלום,לא איזכורים בעיתונים טוב,חוץ מהאיזכור של היום, וזה ממש עקיף ,לא ידיעה על מופע עתידי או משהו אחר,לא השתתפות בארוע,כלום.נורא חבל. טוב-הוצאתי קיטור עכשיו אני רגוע

rifkin1

New member
כפיתוש

אני לא מבינה שום דבר בהפקה של אלבום אבל ידוע שהעבודה היא קשה ומממושכת ולוקחת זמן...אני חושבת. וחוץ מזה ג'קו אמר שהוא סוף סוף חוזר לעבוד על האלבום לאחר הקפאה זמנית אז אני לא דואגת. זה לא שהוא אמר: 'כרגע האלבום נמצא בהקפאה זמנית ואני מקווה שבקרוב העבודה תימשך...' אז היה מה לדאוג. ובקשר לאיזכורים בתקשורת, כשיש חידושים אז יש עדכונים וכאשר אין אז אין. ברגע שההופעות יתחדשו ויהיה מידע חדש לשחרר אז נשמע עליו. תראי את נינט, כמה שאני אוהבת אותה היא מוזכרת בכל חור ונמצאת בכל חור ורק בגלל זה נמאס לי ממנה.

talytal

New member
כפיתוש, זה בדיוק מה שאני מרגישה ../images/Emo4.gif

וזה לא שאין לי אמון במערכת שסובבת את ג'קו, יש לי את כל האמון בעולם בהם. אבל זה מאוד מאוד מתסכל להרגיש שדברים מתחילים לזוז יפה ובכיוונים טובים, ולראות שהגישה בציבור נעשית יותר חיובית, ואז פתאום הכל נעצר. או לפחות, נעצר למראית עין. ושמת את האצבע בדיוק על הנקודה שבגללה אני מוטרדת - מה שג'קו כתב לנו לגביי העיכוב עם העבודה על הדיסק. דווקא בגלל שלא שמענו על זה שום דבר ואין לנו שום מידע, זו קרקע פורייה לספקולציות ולחוסר שקט. מצד אחד ברור לי שעבודה על דיסק לוקחת זמן ומאמץ, ואי אפשר לצפות שתהיה הופעה כל יום או פרסום חדש כל יומיים. מצד שני לעבור ממצב שדברים מתפתחים למצב של עמידה במקום, זה לא קל. אבל אני בהחלט מודעת לזה שהפרספקטיבה שלנו לא בדיוק אובייקטיבית, ושאנחנו לא מודעות להכל. כמו שלפני שג'קו חזר להופיע היה הרבה חוסר נחת והרבה ספקות, והכל הסתיים בשנייה. תקופות של שקט הן בלתי נמנעות, אז אפשר רק לקוות שזה השקט שלפני הסערה.

talytal

New member
רק סערות טובות! ../images/Emo6.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

אסתילי

New member
לדעתי סיבוב ההופעות הראשון של ג'קו

היה מעין נסיון, כדי להרגיש את השטח. איך מקבלים אותו וכד'...אם לא מושך מידי אש. משעבר את הניסיון הראשון בהצלחה, ועובר לו עוד קצת זמן, ועל מדינתנו מתרגשות שערוריות ש"חבל על הזמן"...מה היו אימרותיו של ג'קו לעומתן בכלל??... אז אפשר להמשיך לעבוד בשקט על דיסק עכשיו, לתכנן קאמבק ראוי יותר, סיבוב הופעות מעניין יותר, וכל מה שנשאר מהשערוריה ההיא...יהיה לא יותר מאשר איזו תמונה דהוייה מסרט רע. זו ההשערה שלי. אז שיקח חופש, יחזור לעבוד חזק על מה שהוא יודע הכי טוב, ושיחזור אלינו במהרה בימינו בקרוב, והלוואי שבלי מהומות מיותרות אמן ואמן

שונית 7

New member
מאמינה ומקווה שאת צודקת.גם לי נראו

ההופעות הראשונות כסיון לבדוק את השטח .וגם בארץ רווית שערוריות כמו שלנו כל הסיפור יראה קטן ונשכח יחסית

להפך..זה רק חמום של ההתחלה..עוד

מעט יהיו כ"כ הרבה הופעות..ויחפו על כל השקט שהיה בחודש האחרון.. ונמצא את עצמינו רצות מהופעה להופעה..
והדיסק יגיע גם בזמן..

moon line

New member
../images/Emo45.gifאני גם חושבת כמוך,

נכון מאוד מה שכתבת, וזה לא נוגד את העובדה שכולנו מתגעגעות .

eilati27

New member
יווואוווו טליטל...

איפה את? איפה היית ומה עשית? לא היית פה שניםםםםםםםם חחח...

talytal

New member
אילתוש מתוקיזה! ../images/Emo24.gif

הייתי (ולצערי אני עדיין) בתקופת בחינות. יש לי עכשיו פשוט כמה ימים עד הבחינה הבאה, אז אני מנצלת את הזמן להיות כאן... האמת שאני אהיה בבחינות, לפי החשבון שלי, עד אמצע אפריל (
), אז אולי אולי עד שאני אסיים, כבר יהיה אפשר לשמוע את ג'קו ברדיו...

למעלה