ג'קו מוזכר במגזין האופנה "את"

kapit5

New member
זה מזכיר לי את התקופה לפני היומולדת

תוך יום הכל התהפך וזה היה ניפלא.מי ייתן שגם עכשיו ,פתאום ללא התרעה מוקדמת יצא איזה סינגל לרדיו. בדרך כלל זה קורה בערך כחודשיים לפני יציאה של דיסק חדש,אז אם עדיין מדובר על אפריל -יש למה לקוות החודש

rifkin1

New member
לא נראה לי שהדיסק

ייצא באפריל...לא יודעת, משהו אומר שלא. ואני לא חושבת שזה קשור לפסימיות שלי או משהו כזה פשוט נראה לי שזה ייקח קצת יותר זמן שזה בסדר גמור...

אפרתי 29

New member
גם בי יש חוסר שקט מסוים...

ההקפאה הקלה הזאת... אני מקווה שהיא לא מצביעה אבל משהו רע... באמת, הייתה תקופה שפתאום התקשורת התעסקה הרבה בג'קו, ועכשיו שוב... שקט... חוץ מהכתבה הזו בגיא פינס, על הבעיות עם גיא מג'מוס... אני מקווה שהכל הולך חלק ולפי התכנון... נראה לי שכן... אני מקווה גם שג'קו החמוד נהנה מהתהליך של העבודה על הדיסק וזה ... ושהוא מרגיש טוב... לא יודעת... =\\\ ותודה ריפקין על שהבאת את הציטוט :) אולי הם בכוונה מורחים את החזרה שלו כדי שהעם יתגעגע אליו ? טוב, אחרי שחשבתי וחשבתי הגעתי למסקנה מרגיעה שהם בטוח יודעים מה הם עושים...

אפרתי 29

New member
*על משהו רע...

חח מה קשור האבל הזה ? מרוב עייפות אני לא יודעת מה אני כותבת

kapit5

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif

זה בערך מה שאני מרגישה

reviital

New member
לא צריך להתחייס ל"הספדים"

ככה עושים לכל מי שמגיע למקום טוב - ואז 5 דקות לא שומעים עליו... ככה זה - תמיד יש לתקשורת רצון להיות ארסית ועוקצנית, וכך זה יותר מענין...

וגם פה אזכור-שקר על ג'מוס והדיסק

והפעם ההמצאה גדלה עוד יותר, אם בוואלה קשקשו על בקשה של ג'קו מג'מוס למנוע הוצאת הדיסק , פה הם כבר מבלפים על לכאורה צו מניעה , מאפה הם מביאים את השטויות האלו????
מתוך רשת מקומונים בשרון - מציצים על תל אביב **סערה בביצה. שלא תגידו שלא ידעתם. ג'קו אייזנברג מאיים להוציא צו מניעה נגד הוצאת תקליט בשם "שים ת'ראש בצד" של להקת ג'אמוס, בה היה חבר (סולן) במשך 4 שנים עוד לפני שזכה ב"כוכב נולד". ג'קו, המתעתד להיכנס בקרוב להקלטות לאלבום הסולו הראשון שלו, טוען כי הדבר עלול לפגוע בקריירת הסולו שלו.

שונית 7

New member
אהני מקווה שאני צודקת :עדיין חושבת

שהפירסומים האלה מגמתיים

רק תראו איך הם מחפשים אייך להמציא

עוד ועוד בדיות על חשבון הקריירה ועל תמימותם של האנשים... כל הזמן רואים את זה..וכל פעם זה מכעיס מחדש..
תודה שמיים..

שונית 7

New member
שירלי אני לא מצליחה להכנס לאתר

ברית עולם.האם הבעיה רק אצלי?..את מצליחה להכנס??

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifקרינוש חששתי שהבעיה אצלי

חוץ מזה מה נשמע עם לימודי הפסיכו? נדמה לי שהזנחתי אותך קצת אז שולחת לך הרבה הרבה אנרגיות טובות.
ושיהיה לך
מכל ה-

היי, קבלי פנינים משי גבסו..מתאים לך

מה העניינים, האיש הירוק עוד עושה קצת בעיות חח אז אראה לך כאן משהו שראיתי ...לא קשור לשרשור, אבל את תביני
) תראי מה גבסו אומר על מעריצים: "מעריצים שזה קהל שתומך והולך איתך לאורך כל הדרך אני חושב שזה בעצם הבונוס אולי אפילו הדבר העיקרי לצד המוזיקה בעצם. זה אנשים שמאמינים בך ואוהבים את מה שאתה עושה, מתרגשים ממה שאתה עושה ובעצם זה סוג של דיאלוג כי הם מדברים בשפה שלך. הכי מדהים לראות בהופעה פרצופים שאתה מכיר ועיניים מוכרות בתוך אוקיינוס של עיניים, זה מראה שאתה לא לבד, כי המוזיקה, במובן הכי קלישאתי, היא מחברת בינך לבין הקהל שלך נחמד , נכון.. ואיך אני וטליטל אומרות great miands thinlk alike

למעלה