גקי1אני בן 44 במשך 10 שני סדרו אותי

• פותח הנושא dos1
  • פורסם בתאריך

dos1

New member
גקי1אני בן 44 במשך 10 שני סדרו אותי

היום קבר קשה אבל לפעמים מנסים ...

שני 4

New member
אני לא הייתי מגדירה " סידרו" מפני ש

משרד הביטחון מה שהרבה פעמים עושה זה "העלמת מיידע" לנכה. אני בטוחה שלאגף השיקום אין אינטרס אישי נגד נכה מסוים, אני בטוחה שהם מתאמצים אבל לפעמים לא הולך
אבל לדעתי על מנת שלא נגיע למצב "שמסדרים אותנו" חייבים אבל פשוט מאוד חייבים לדעת את הזכויות, וזה לא בושה זה דווקא מועיל אם מבקשים משהוא שיכול לעזור בהתמודדות עם הנכות. בהצלחה לכוללללללללם שני

siag

New member
רק העלמת מידע

הברקה מאת שני: משרד הביטחון מה שהרבה פעמים עושה זה "העלמת מיידע" לנכה. לא אמרת כלום!!!! למה שיעלימו מידע ממני? וכי אני אוייב של הנבלות? איבדתי את חיי במלחמה (ואגב חיים רק פעם אחת) והם מעלימים ממני מידע? וכי אני בא לבקש מתנות? הרי הם עצמם המציאו את הזכויות האלה בשבילנו, אז למה הם חוקקו אותם, על מנת לעשות רושם שהם דואגים לאלה שנלחמו בעד זה שהנבילות יחיו פה עם הגניבות ויצחקו על הפראיירים, שקנו את הלוקש של ´טוב למות בעד...´ וכשהם התחבאו במגדלי השן וצחקו וצחקו על הפייטרים התמימים. אני לא מבין מאיזה עולם נפלת..

שני 4

New member
אתה יודע, במה שאני כותבת אני לא

מתכוונת להעליב אף אחד בפורום, אני לא מתכוונת להשפיע, אני לא מתכוונת לפגוע אנחנו בארץ דמוקרטית וכל אחד רשאי להביע דעתו. אני מצטערת אם אני גורמת לך להתעצבן(אני מרגישה שאתה כותב ואתה כועס..) אל תיקח את זה כבד, זה כולה פורום. פורום שהנושא שלו מאוד חשוב לי "הכוונה לאגף השיקום" אני מאוד מעריכה אותו, אך גם אני רואה את החסרונות שלו אך גם את היתרונות, כיצד הוא עוזר לנכים. ןלדעתי היתרונות יותר מהחסרונות יש פתגם וזה נכון " לכל מטבע שני צדדים" גם לי יש חסרונות, ואני בטוחה שגם לך, ובעצם לכולם, ומה לעשות גם למשרד הביטחון. אבל אין מה לעשות

למעלה