גראנג´ פאנק

blinksum18241

New member
גראנג´ פאנק

תגידו אתם אוהבים גם סגנון של גראנג´ פאנק כמו חלק מהשירים של נירוונה? אתם יודעים ב incesticide ?

HandsomeDevil

New member
?! soo... are ya THAT stupied

גראנג´ פאנק?! עכשיו שברת את כל השיאים הקודמים שלך.... גראנג´ פאנק... כן... זה מצחיק D-: באמת מצחיק... יא חתיכת אפס אידיוט, חושב שהוא מבין משהו, בא אלינו עם סגנון שאפילו לא קיים כדי שכולנו נחשוב שהוא כן קיים, ואתה מבין במוזיקה אז אתה מכיר אותו! דיי, אתה מפדח את עצמך... לא חרם? תבין, ייבשתי אותך כבר פעם, לא יהיה לי נעים לחזור על זה בשנית... אבל, לא כולנו לוזרים-פוזרים-מנסים להתלהב על ילדים קטנים, שיחשבו שאנחנו מלכים, שמבינים ה כ ל במוזיקה כמוך! דיי, באמת שמספיק.

blinksum18241

New member
אחי...

אתה באמת כל כך צמא לתשומת לב שכל הודעה שאני כותב אתה חייב להגיב? אתה לא שם לב שאני משתדל נורא להתעלם ממך, אבל מספיק וברצינות עכשיו, אתה חושב שאתה מייבש אותי אבל ברצינות, אתה עושה מעצמך אידיוט עם כל השגיאות כתיב האלה!!! ברצינות כמה טיפש אתה ואם אתה לא מכיר את הסגנון הזה אז סבבה... אבל בכוח תשומי... אתה משהו!

גראנג´ פאנק זה באמת לא קיים

נירוונה הם סגנון משל עצמם! וגאנג´ פאנק זה סגנון שהשם שלו יותר מדיי מנוגד אחד לשני.. גראנג´-פאנק? זה ממש לא יכול להיות קשור אחד לשני בשום אופן זה כמו לכתוב.. הבי מטאל פופ לא יודעת זה פשוט לא מסתדר.... ונירוונה מממש טובים ואנ י מאוד אוהבת את הסגנון שלהם יש לי את nevermind ואת in otero או איך שלא כותבים את זה...

HandsomeDevil

New member
נירוונה זה גראנג´.נקודה.

לא היה ולא נברא סגנון גראנג´ פאנק, ואתה סתם מ***ן את השכל... קורט קוביין בטח מתהפך בקברו...

blinksum18241

New member
יש לך את שני הדיסקים שהם גראנג´!

בגלל זה את לא מכירה את הסגנון שדיברתי עליו! IN UTERO וNEVERMIND שניהם סגנון גראנג´ טהור למרות ש IN UTERO טיפה יותר כבד מ NEVERMIND אבל אם תקשיבי ל INCESTICIDE תשמעי צד של נירוונה שאת בכלל לא מכירה! שירי פאנק קצביים עם נגיעות של גראנג´! תקשיבי לו אני ממליץ בחום! דיסק ענק!!!!! בין הטובים! אם את שומעת אותו תקשיבי ל SLIVER, MOLLY´S LIPS, SON OF A GUN אלה שירי פאנק עם תחושה של גראנג´ זה משהו!

HandsomeDevil

New member
אין כזה דבר גראנג´ פאנק יא אפס!

וחוצמזה... אתה בטוח שאתה בן 20? בגיל 20 הייתי מצפה לצורת התנסחות הרבה יותר טובה, לא של ילד בן 6... טוב, מה אני מדבר, בגיל 20 גם בטוח לא הייתי משתתף כ"כ פעיל בפורום של להקה כמו גרין דיי, שבה כולם קטנים ממני לפחות ב-5 שנים.... תמצא ח י י ם!

blinksum18241

New member
בכל מקרה

לכל מי שאוהב את נירוונה וגם פאנק, חובה להקשיב ל INCESTICIDE יש שם כמה שירי גראנג´ פאנק חזקים ביותר... כמו SLIVER ו MOLLY´S LIPS ממש חובה מומלץ בחום לכל מי שמבין במוזיקה (כמובן שזה לא כולל את שחר)

HandsomeDevil

New member
אני זה שלא מבין במוזיקה... נכון...

יא חתיכת מטומם, אין כזה סגנון גראנג´ פאנק!

blinksum18241

New member
או קיי אין כזה סגנון

סליחה שפקפקתי בחוכמה שלך, סך הכל אנשים שיש להם שגיאות כתיב תמיד נתפסים כאנשים חכמים יותר מכל אדם ממוצע אחר, אז ברור שאתה מבין יותר ממני בהכל, סליחה שחר תעשה חיים (או כמו שאתה נוהג לומר:"טאסה חאים") party on

HandsomeDevil

New member
אני המום...

קודם כל, אין לי שגיאות כתיב, אולי כאלה של הקלדה, שזה יוצא בטעות. חוצמזה אתה עוד מתווכח איתי שאין כזה סגנון? תגיד מה אתה ב א מ ת כ"כ מפגר? בוא נלך ביחד לפורום גראנג´, אח"כ לפורום פאנק, ונבדוק את זה טוב!?

איפה בדיוק יש לו שגיאות כתיב??

אז אם אתה לא מאמין לו תאמין לי בסדר.. אני לא מנסה להתחנפ אושום בולשיט כזה פשוט.. זה ממש טיפשי ואני צריכה לפתור את זה..

blinksum18241

New member
גראנג´ פאנק קיים! רק שאתם לא מכירים

אם הייתם טיפה מכירים את נירוונה, הייתם שומעים כמה וכמה התבטאויות של קורט קוביין בעצמו מדבר על איך שהוא בעצמו punk rocker בעיקר בתקופה של INCESTICIDE. האלבום הזה ידוע בסגנון הפאנק שלו, אבל מכיוון שזה לא פאנק נקי כמו החרא שכולכם מקשיבים לו, בגלל זה זה נקרא גראנג´ פאנק, זה לא סגנון מוגדר ממש, אבל זה מה שמקבלים שמשלבים גארנג´ עם פאנק, הדוגמא הכי טובה לזה זה השיר SLIVER תורידו אותו תקשיבו לו. כולכם כאן מקשיבים לשירים המקובלים של נירוונה, אתם לא יודעים שהם היו כמעט פאנק בתחילת הדרך! אתם לא חייבים לקבל את מה שאני רושם פה, אבל לפני שאתם שוללים כל דבר תנסו לחשוב אולי אתם טועים ואחרים מבינים יותר מכם (לא שאכפת לי שילדון בן 14 טוען שאני טועה) אבל סתם כדאי לך לחשוב לפני שאתה שולל כל דבר בשביל תשומת לב! ובקשר לשגיאות כתיב, אל תנסה להתחמק מזה, פשוט תתחיל לקרוא ספרים קצת ואולי זה יעבור!

HandsomeDevil

New member
אוף... נמאסת עליי כבר....

בהתחלה זה היה כיף... עכשיו זה כבר איבד את הכיף.. זה כבר מעיק. *קודם כל, תצביע לי על שגיאות כתיב שלי, כדיי שאני אוכל ללמוד מטעויות ולא לחזור עליהן שנית... *א י ן - כ ז ה - ס ג נ ו ן - ! תכניס את זה כבר לראש הקטן והמסכן שלך יא חתיכת לוזר. לא היה ולא נברא, ואני בטוח שגם לא יהיה סגנון גראנג´ פאנק! נירוונה הינה להקת גראנג´, תשלים עם זה, הלך לך כל המאמץ. יכול להיות שבתחילת דרכה היא שילווה קצת פאנק, אבל עדיין אין סגנון כזה, זה משהו שאתה המצאת. נקודה. "אבל מכיוון שזה לא פאנק נקי כמו החרא שכולכם מקשיבים לו",(!) נכתב על ידי איש בן 20 (!), המכנה את עצמו בפורום גרין דיי (!), blinksam 18241 (!) [אם תקראו טוב טוב את הנקודות המסומנות בסימן קריאה, כמה פעמים, ברצף, תבינו טוב טוב למה אני מתכוון, מי שעוד לא הבין, שירשום פה תגובה, אני כבר אסביר לו
] תנסה להבין, אתה לא מרשים אותנו, תפתח דף חדש, לא כולם פה מבינים כ"כ גדולים... אתה לא צריך לעשות רושם... אתה יכול להתנהג כמו עצמך.. ואני מבטיח שאפילו אני איה נחמד. זהו.

בשביל מה לך להתווכח עם הנכה הזה?

הוא מטומטם. אני יודע את זה, אתה יודע את זה וגם הוא בעצמו יודע את זה. פשוט תן לו להמשיך לזיין ת´מוח ולעשות לעצמו בושות.

יא גאון בלינקסאם!!

השם שלך- blink 182 Sum 41 ושחר צודק!!!! "מכיון שהוא לא פאנק נקי כמו החרא שכולם מקשיבים לו" בלינק וסאם הם החרא שכולם מקשיבים לו והם פאנק נקי אבל מכוער במינו עכשיו אני מאמניה שיש בך משהו מאוד לא מסודר היטב במוח...

HandsomeDevil

New member
אתה רואה.....

לאט לאט כולם מתחילים להבין מה שאני הבנתי עוד מזמן...

למעלה