גראנג´ פאנק

blinksum18241

New member
ילדים ילדים

כמו שאמרתי לגבי השם, זה היה מזמן, אם הייתי יכול לשנות אותו הייתי משנה אותו! אבל אי אפשר. בכלל לא ידעתי שזה יהיה השם משתמש שלי כשרשמתי את זה. ודרך אגב כשדיברתי על "החרא שאתם שומעים" לא התכוונתי ל blink ו sum כי הם פאנק סביר, התכוונתי לכל הלהקות הקטנות והלא מוכרות! כמו NOFX וMXPX וכל החרא המהיר ומגעיל הזה. וחוץ מזה שחר, תאמין לי שאני מנסה להוכיח לך שיש כזה סגנון או שאין כזה סגנון זה שאתה לא מכיר אותו זה בעיה שלך, אם היית מנסה להקשיב היית יודע שזה קיים. אבל חפיף. רק העובדה שאתה כל כך הרבה פעמים מנסה לתקוף אותי, כל זה מראה שאתה יודע שאני צודק ושאתה פשוט חסר ביטחון כל כך שאתה מגייס את כל הפורום נגדי, אתה חלש בעצמך! אבל אתה עדיין ילד זה יעבור לך חמוד! אל תדאג have a good one

HandsomeDevil

New member
לא!

אתה כאן החלש! אתה זה שלא מביא טיעונים ריאליסטיים... רק פילוסופיים... פסיכולוגיים.. וואטאוובר.... אני מביא איתי טיעונים, שקשורים למוזיקה... אתה לא ניסית להוכיח לי כ ל ו ם ! כי אתה כ"כ ע ל ו ב ! וזהו... אני ניצחתי.. אני חושב שכולם הבינו את זה מהודעת הדגל הלבן שלך, בתחפושת הודעת התקפה. עוד משהוא שמוכי שאתה כלום חוץ מפוזר עלוב, וכאן אני מכניס את הציטוט הבא שלך: "לא התכוונתי ל blink ו sum כי הם פאנק סביר, התכוונתי לכל הלהקות הקטנות והלא מוכרות! כמו NOFX וMXPX וכל החרא המהיר ומגעיל הזה" נופקס?!?!?!?!?!?! מ-אקס-פיאקס?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! קטנות ולא מוכרות ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! עכשיו בזה באמת הוכחת כאן משהו ל כ ו ל ם ! יא פוזר מתרומם. להקות פאנק קטנות ולא מוכרות זה... זה מן אלייב, או יוסלס איי די... ואני בטוח שיש אלפי להקות הרבה פחות מוכרות, ואני בטוח שאם פאנק היה מעניין אותי יותר גם הייתי מכיר אותם. העובדה שאתה מתעניין בפאנק, ולמרות זאת אומר שנופקס קטנים ולא מוכרים.... אתה א פ ס - א ח ד - ג ד ו ל - ! דיי... אתה באמת כ"כ עלוב!!! אין לך אפחלו את ההבנה המינימלית שחשבתי שיש לך!!!! לא חמודי, לא כל מה שבאמ טי וי נקרא פאנק!!!! יו, אני לא מאמין שאני אשכרה מגיב לך על זה!!!! במקום לתת לכולם לצחוק ולהבין את הבדיחה (אתה!) לבד..... זהו, אני לא מתכוון להגיב יותר לשום דבר שתכתוב.. כי אני הוכחתי יפה מאוד את מה שרציתי להוכיח. זהו!!! אני ניצחתי!!!!!!!!

למעלה