גראס???????.זה מדליק אותי

גראס???????.זה מדליק אותי ../images/Emo59.gif

אם יש משהו שחייב להכניס לחוק ללא ספק גראס!!!!!!!! הייתי באמסטרדאם איזה יופי פשוט נפלא גן-עדן אז למה פה אסור להסתובב עם חיוך כל היום (אפילו שהוא לא טיבעי נטו ) גם ככה המצב על הפנים. may the lucky be with you מהכלי של המערב הפרוע
לאקי לוק אקדוחן בצחוק!

ZBlaster

New member
אמת וקיים! ../images/Emo6.gif

איזה חיוך יש לסטלנית הזאתי... חיוך כזה מאמי!
לאכול אותה!
והעיניים, העיניים חבל על הזמן, אין על העיניים... נראה כאילו היא נלחמת להשאיר אותן פתוחות
Z-Blaster

חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איך נהנינו ביום שישי!!! אתה - בכלל לא רואים עלייך שאתה מסטול!!!

ZBlaster

New member
לא רואים עליי שאני מסטול? ../images/Emo6.gif

נראה לי זה בגלל שאחרי כמה באנגים נופלות לך העיניים ואת לא רואה כלום!
את נופלת ביחד עם הבאנג! את - בכלל לא רואים עלייך שאת סחית!
Z-Blaster

ק ר ח

New member
קודם כל אחי

גן העדן שאתה מדבר עליו זה לא אמסטרדאם,זה אמסטרדם! דבר שני,אחי,אתה צודק בכל מלה,פשוט צודק

אפשר גם אמסטרדאם

תודה על האישור שנית לא משנה איך תכתוב את זה , זה עדיין יהיה גן עדן!!!!!!!!!!! may the lucky be with you מהכלי של המערב הפרוע
לאקי לוק אקדוחן בצחוק!

orrrr

New member
גראס??

לא ממש עושה לי משהו, אולי כמה דאונים עסיסיים.

tiger

New member
מיצטרף לקריאה

מעניין שיש בעולם הרבה יותר הולנדים מישראלים(נידמה לי שמדובר רק בכמה עשרות מיליונים יותר לטובת ההולנדים) ועדיין ברחובות לאוס וואן ויאנג או מנאלי מדברים בעיקר עיברית ולא הולנדית...ההולנדים לא כובשים בסערה כל חלקת אלוהים קטנה ומסוממת ולא התייר ההולנדי הוא זה ששורץ על המוני בניו בכל מירבץ או גסט האוס מעופש בקצה השני של העולם שמוכר סמים ...יכול ליהיות שאת התייר ההולנדי מעניינים אולי דברים אחרים חוץ מסמים? ואני באמת מנסה להיתרחק מהכללות אבל אחרי שמגלים שחלק מהמקומות הכי נידחים בעולם הפכו לשכונות של ישראלים (בוואן ויאנג מוכרים שניצלים וצ´יפס בשתי מיסעדות ישראליות שעל הלוח בכניסה כתוב בעיברית "כאן ניתן להשיג גרס")רק ביגלל שיש שם הרבה סמים (ושלא יספרו לכם שנוסעים לשם ביגלל היופי והטבע כי אותו הם אפילו לא הולכים ליראות או ביגלל הצבא כי את מרבית היורמים שראינו שם לא מכניסים לשקם)אתה מתחיל להבין שעם כל הפחד מהכללות אין מה לעשות וצריך לומר את האמת המכלילה הבאה כמו שהיא:המילחמה בסמים גידלה כאן דור של מסטולים שבשום צורה אחרת יורמים וטמבלים כמו שאנחנו ראינו בלאוס ומנאלי לא היו נוגעים בג´וינט לעולם.למה את הנוער ההולנדי לא רואים שם?ושלא יגידו לכם שזה ביגלל המילחמה והצבא.אני אומר את זה אחרת,למה לא רואים תיירים או נוער מבוסניה ומהבלקן שרק מחפשים סמים כל היום,מה יש להם היו פחות מילחמות לאחרונה? מה שמביא אותי למסקנה הבאה=שזה ביגלל המילחמה בסמים. t

flashdani21

New member
לדעתי

את מדבר שטויות הרבה מאוד אנשים לא רק מישראל נוסעים להודו הולנד וכו בגלל הסמים זה שיש הרבה ישראלים זה נכון אבל יש גם לא מעט תיירים מאנגליה ארה"ב ובכלל אירופה כולה בדרך ללגליזציה של קנבוס בקשר ליורמים אני לא ממש ראיתי כאלה אבל בטוח שהיו כמה למרות שזה לא ממש יפה לקרוא להם ככה

tiger

New member
מעניין שדווקא לישראלים יש מיסעדות

וגסט האוסים שמוכרים בהם סמים ושניצלים עם צ´יפס ומעניין שבכל מקום היחידים שמיסתובבים עם רמקולים גדולים שהפריעו לכולם היו דווקא ישראלים ומעניין שבקופנגן בפול מון אפשר לישמוע כימעט רק עיברית...נכון שיש עוד הרבה תיירים מהרבה מדינות שבאים בישביל לעשן סמים גם.זה בדיוק מה שאני אומר דרך אגב רק שאותם לא שומעים והם לא עושים מעצמם צחוק ושופוני כמו כל הזאטוטים מישראל.נכון המיזרח הרחוק מלא בתיירים מכל העולם ומרביתם באים לשם גם בישביל הסמים אבל מה לעשות ודווקא הישראלים הם אלה שעושים את כל הרעש ודווקא הישראלים הם אלה שפותחים ישר מיסעדות לשניצלים וג´חנון ודווקא הישראלים הם אלה שמישתלטים על גסט האוסים שהופכים לגסט האוסים "רק לישראלים" וזה לא שהם קנו אותם כמו שהם הבריחו מישם את כל השאר...בקיצור יש אירופאים שבאיםת לאותם מקומות ובמיספרים אפילו הרבה יותר גדולים רק שהם לא עושים כל כך הרבה רעש והם לא עושים מעצמם צחוק ו"שופוני אני מוריד ראש עם הרגליים על השולחן מיחוץ לחדר שלי בגסט האוס"...צורה להם.וכן יורמים ולמה יורמים?כי הם יורמים עם חצ´חונים שמדברים לא יפה למקומיים וצועקים בעיברית ברחוב ואוכלים שניצלים וג´חנון במקומות שיש בהם אוכל מקומי מדהים ומקשיבים לליאור נרקיס בפול ווליום בחדר...כל החברה ביחד.תמיד כל החברה ביחד.זה למה יורמים. אני שואל:מה לא נימאס להם ליפעמים מהריח של הגרביים אחד של השני? התיירים משאר העולם לא מיתנהגים ככה.יש להם את ההיתנהגויות והפאקים שלהם והצרפתים הם חארות שלא יעזרו לך את תמות לידם והאנגלים שיכורים אבל הישראלים מיתנהגים תמיד כאילו הם לפחות כבשו את העיר ובדרך כלל זה באמת ככה.אחר כך כששונאים אותנו זה לא רק ביגלל הערבים...תאמין לי שאם לא הייתי ישראלי אני ההיתי שונא אותנו. ביום האחרון לטיול אנחנו רוצים להיתקשר לארץ ובכניסה לאינטרנט/טלפון יושבות שלוש כונפות ואוכלות תירס על מקל וצריך ממש להיתחנן שיעשו טובה ויפנו קצת מקום כי לעמוד מול הדלת ולירצות להיכנס לא היה רמז מספיק ברור כדי שהם יזיזו את התחת הגדול שלהן מהכניסה ויזוזו קצת ...ולא לא ידענו שאלה ישראליות מפגרות ,אתה לא מנחש כאלה דברים רק אחר כך אתה מבין שגדל כאן דור של צ´חצ´חים ופוסטמות שמיתנהגים בצורה מבישה ברגע שהם יוצאים מהארץ ומירחקים קצת מהעיין של אמא ואבא.אני לא אומר שאין חברה טובים יש והרבה אבל מה לעשות שאת הטובים והשקטים לא רואים.שומעים ורואים את מי שעושה הכי הרבה רעש וניתקלים באנשים שמפריעים לך ולצערי אני חיב להגיד שמטיול לטיול הישראלים שפוגשים במיזרח הם ברמה יותר ויותר נמוכה.פעם המיזרח היה מקום לטיילים מיקצועיים,אנשים על רמה שלא טסו לחצי השני של הכדור רק כדי להגיד עשיתי את הודו וקמבודיה ולאוס גם.היום לצערי אני פוגש מיזרח מלא בילדות מפגרות ויורמיות או נערים טמבלים שתהרגו אותי אם אני מבין מה יש להם לחפש במיזרח הרחוק חוץ מהפוזה.דופקות הופעה ואיפור מלא למערות או למפלים בלאוס.ליראות ולא להאמין.או כל מיני חברה שמטיילים עם רמקולים ענקיים ואמפליפייר...ומה הם עושים עם זה?שומעים לבד מוזיקה בפול וליום לבד באמצע הלילה בחדר.אני לא יודע לגבי שאר העמים אבל אני חזרתי עכשיו מהמקומות האלה והיחידים שאני פגשתי שהיתנהגו ככה היו ישראלים.סורי t

למעלה