גראפיטי בעברית

Levy AKA WRECK

New member
גראפיטי בעברית ../images/Emo70.gif

בעד או נגד ?!
אני אישית בעד+ !!! זה משהו ייחודי רק לנו בישראל ! ציונות זה שם המשחק !

double M

New member
אני ממש בעד...

אומנם עשיתי רק פיס אחד בעברית, אבל אני בטח אעשה עוד. אני חושב שכדאי להביא משו משלנו לתרבות, לא ליצור חיקוי מדוייק של ארה"ב. ובטח אמרתי את זה כאן כבר. זה כמו עם ההיפ הופ. בהתחלה מי שעשה היפ הופ בארץ עשה אותו באנגלית. סאב אמר פעם "לא משנה איך תשיר את זה בעברית זה ישמע כמו פרסומת למסטיק" או משהו בסגנון. מאז הוא הוציא שני דיסקים בעברית. גם אם האמירה הזו הייתה הומוריסטית, כל דבר בהתחלה נראה קצת מגוחך, גם בגראפיטי. צריך לעבוד על זה. ותגובה ל-virs, אני בטוח שמי שמספיק מוכשר ומיומן יכול לעשות גראפיטי יפה בכל שפה. זה עניין של אימון. הבעיה היא שאין מאיפה לקבל השראה, צריך להמציא הכל מחדש. ואם לא עכשיו, אז מתי? או משו כזה.

virs

New member
גרפיטי בכל שפה

אני חושב שאין קשר למוכשר אלא לשליטה בסטייל מי ששולט בסטייל שלו יכול לעשות אותו בכל צורה הנה דוגמא : בלה בעברית עשיתי את זה אבל אני נגד זה עשר דרות לא ניסיתי פרופורציות

Levy AKA WRECK

New member
בבירור זה MOSHE1 !

Respect והמון PROPS למשה ! הציוני הראשון שהביא סטייל לשפה !

double M

New member
סחטיין, אחלה גראפיטי....

סטייל שקל לזהות. משה, תעלה את הסקאצ' שכתוב משה בעברית ויש את משה יורד מהר סיני או משו. אהבתי את זה.

dj brick city

New member
עוד אחד שעשיתי לעטיפה של

ספר בת מיצווה של קרובת משפחה רשום"לינוי בת 12"

Znepsner

New member
משה זה ממש יפה

אבל זה נאבד קצת בעומס של הצבעים... תנסה אולי לעשות את הקווים של האותיות קצת יותר בולטות או את הצביעה קצת יותר מנוגדת לרקע של האותיות או משהו.

dj brick city

New member
בעד../images/Emo45.gif

גראפיטי בעיברית יכול לצאת מצויין חבל שאני לא יכול להעלות את הסקיצות של כלא 6 הייתם רואים סטייל בעיברית שהיה מפוצץ לכם את המוח

Levy AKA WRECK

New member
משה...

יש לך אולי דרך להשיג את הסקיצות שעשית להם ??!?!! אני פשוט חייב לראות אותן !!

dj brick city

New member
הם עדיין אצלי אבל מסיבות עיסקיות

אני לא אפרסם אותם בשום מקום מצטער

ילד הDT

New member
משה

זה? שזה היה גם על סטיקרים שלהם... ויש עוד משו שזה הדמויות של בייבי ג'י יאנגי וסיקס?

DoubleD

New member
לא....

זה עשו יזראלי מוסט וואנטד קרו אם אני לא טועה- (תקנו אותי אם אני טועה...)

למעלה