ג'רארד המרקד

MCRules

New member
היי אנחנו יהודים!

ממקומנו לשבת ולחכות.. למשל למשיח??=) (צחוקים אנשים) אבל טוב לקוות לפחות לא??

Love Bem

New member
ואני נוצרית!

*בציניות* אני לא יהודיה כי אני לא מאמינה בה' ואני לא נוצריה כי אני לא מאמינה בישו אני לא מוסלמית כי אני לא מאמינה בפסלים! אז אני לא יודעת מה אני!

בושי לך!

אני מתכננת להיות צמחונית. אבל זה לא יתקיים עד השנתיים הבאות כי "אני צריכה לגדול" (טוב צודקים ההורים. אני כולה מטר חמישים. פחות..) אני לא חושבת ש"אין סיכוי" שהם יגיעו לארץ. אווסנס.. התהילה קצת עלתה להם לראש, אז... אבל הם, לא נראה לי שהתהילה עלתה להם לראש. אני חושבת שאולי הם יסכימו (אלא אם הם נאצים כמו שאומרים. אז באמת אין סיכוי). למרות שכן, לא מצפים שזה יקרה ב3-7 שנים פחות או יותר. אוי, על מי אני עובדת? הם לא יבואו בחיים! :-S

MCRules

New member
סתם למי שרוצה לדעת

אני צמחונית כבר כמעט 3 שנים מטעמי אהבה לחיות.

MCRules

New member
אנשים?????

אתם חייבים לתקוף אותי על כל מילה שאני אומרת?? אוקיי כולם הבינו את הציניות...(הרוב לפחות).. סליחה?? ש.א.ח

MCRules

New member
סליחה,אני במצב דיי רגיש השבוע

לא יודעת מה יש לי...שיעבור רק והכל טוב.=)

keisamit

New member
כמה דברים...../images/Emo187.gif

1. אם הם יבואו לארץ בכלל, זה לא יהיה בגלל עצומה. 2. ואין ממש סיכוי שהם יבואו כי זה לא ממש משתלם להם. נגיד יש להם פה 10000 מעריצים? תחשבו שזה לא הרבה מדי בשביל למלא היכל שלם להופעה. וגם לא בטוח שכל אלה יבואו להופעה. 3. בגלל כל הסטיגמות שמסוכן פה יש סיכוי גדול שהם לא יבואו...

Love Bem

New member
אז עדיף לנסוע לשמה במקום לפתח

אשליות! הרי זה יותר עגיוני!

MCRules

New member
רגע,את רוצה שלא תהיה לי סיבה לקוות?

זאת אחת מהסיבות היחידות שאני חיה בכלל. יש פעמים שזה פשוט עצוב לשמוע את האמת בפרצוף.

kati666

New member
אני יבוא עד אלייהם.XDDDDDDDD

~חולמת~ טוב,את צודקת כניראה...אבל תני לנו לחוש. *הםיבואוהםיבואוהםיבואוהםיבואו*

l u d

New member
גם אם הם יבואו, ויש כמה סיכויים

שזה יקרה, לא יהיה להם למי להופיע! כלומר נגיד ויש להם בארץ מספיק למלא אולם הופעות, מה יקרה ביום השני שהם יהיו פה? ובכלל איזה יום שני? הם יעשו הופעה שתיים אולי יש פה מספיק מעריצים אפילו לשלוש ואז מה, יחזרו? זה לא משתלם להם..

Love Bem

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא......

שלא יבוא לארץ! כי בישראל יש מלאההה פאקצות! אז עם יראו את ג'ר ואז יתחילו איתו ואז הוא לא ירצה להופיעה שלא יבואו!

למעלה