גרביטציה?

YTcalimanso

New member
גרביטציה?

איך זה יכול להיות שבזמן שהצוות נמצא בתוך האנטפרייז הוא לא מרחף הרי בסופו של דבר הם נמצאים בחלל ולא ראיתי עוד אף פרק שבו אמרו משהו כמו שהחללית מייצרת שדה של כוח משיכה או משהו בסגנון

אני לא יודע אם אתם יודעים

אבל, למתרגם האוניברסלי של אנטרפרייז (להלן: תרגומון) קוראים הושי

Esmena

New member
כן,אבל יש להם גם מתרגם לא אונברסילי

לא מפותח חוץ ממנה...

dorrn

New member
אני דווקא כן זוכר

היו הרבה פרקים שבהם הזכירו שהחללית מייצרת כבידה מלאכותית. רק באחד הפרקים האחרונים של אנטפרייז הייתה איזה בעיה במנגנון שמייצר אותה,וראו את ארצ´ר מרחף במקלחת...

זה ברור כשמש ../images/Emo15.gif ../images/Emo3.gif

יש להם אלמנט שנמסו-אלקטריק-קונוורטר עם ג´ירומיוניקל סטאביליטי שפולט פעימות דרך הריצ´רצ´ים בחליפות מדים שלהם, וככה הם מייצרים כבידה. ואז נשאלת השאלה: מה עם פורת´וס?

פורת´וס המלך../images/Emo47.gif

צריך להמליך אותו במקום המלכה האם בבריטניה עליה השלום

איזו מלכה?

זה סתם תואר חסר ערך כמו חלאס שנתנו לו גם תואר חסר ערך. או שאולי אתה מתכנן משהו על המלכה המכהנת?

אתה רוצה שאניא אקיא משיעמום?

מאנגליה יצאו לטעמי דברים איכותיים בודדים: ראשית: סטינג והפוליס ושנית בי בי סי פריים שאמא שלי לא מפסיקה לשבח חוץ מזה.........

gravity generators

מחוללי הגרביטציה מותקנים ברצפת החללים ומייצרים גרביטונים* כזכור לי יש בכל סיפור מספר מדויק של מחוללים במיקומים מסויימים. אני לא זוכר את כל הפרטים אבל זה רשום לי איפשהו ב- ENTERPRISE-D TECHNICAL MANUAL *חלקיקי גרביטון קיימים במציאות וטוענים שהם אחראים על כוח המשיכה כאשר הם פוגעים בגופים אחרים. החלקיקים נוצרים בזמן סיבוב של גופים אסטרונומים (לדוגמה: כדור הארץ)

shimi1234

New member
גרביטונים

טוב לא נעים לי אבל אף אחד עוד לא הוכיח את הימצאותם! הם קיימים רק בתאוריה.

shimi1234

New member
נכון אבל

חורים שחורים ראינו (לדוגמא cygbus x-1)אולם גרביטוניםהם תשובה לא מוכחת להרבה שאלות שאולות כאשר מדברים כוח הכבידה.

G.O.D

New member
סתם אנקדוטה

בפרק "אמפוק נור" בח"ע 9, כאשר גארק הע-נ-ק נכנס לתחנה, הוא הפעיל את מחולל הגרוויטציה למען הם יוכלו ללכת בתחנה בביטחה ולהיות מובלים לטבח בידי הקארדסים מהגדוד השלישי של המסדר הראשון.

למעלה