גרביטציה?

אילן די

New member
ישנה מערכת שלמה

שנקראת Life support שאחד מתפקידיה הוא לייצר שדה כבידה מתאים עבור הצוות. יש לה עוד תפקידים כמו כמובן לייצר אוויר וכו.

YTcalimanso

New member
כל אחד פה אומר משהו אחר

אחד אומר גרביתציונים ואחד אומר מערכות מיוחדות (הקיצר אף אחד לא ממש יודע) אהה שניה ונגיד והתאוריה שלכם נכונה ואכן יש מערכת שלמה שאחראית על יצור של גרביטציה אז ניתן להניח שהגרביטציה בכל נקודה בחללית היא שווה וזה מעלה שאלה נוספת! הרי כל אחד מהם (הצוות) בא מכוכב אחר ומן הסתם ברור שכל הכוכבים שלהם הם לא באמת באותו הגודל ולכן כל אחד אמור להיות רגיל לגרביטציה שונה עכשיו גם מאוד הגיוני להגיד "כן כן הם התרגלו לגרביטציה בחללית" העניין הוא שסביר להניח שיצור מכוכב ממש גדול יהיו לו שרירים ברגליים שמתאימים על מנת לאפשר תנועה פשוטה על אותו הכוכב ולכן כאשר צריכים יצורים כאלו לשהות באותה הגרביטציה עם יצורים אשר רגילים לגרביטציה לא כל כך גדולה (כדו"א) אז נוצרת בעיה.

G.O.D

New member
למה אתה מקלקל את הכיף? ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

במוצ"ש ב"סטארגייט" הם בדיוק צחקו על הקטעים האלו...

hirshfe

New member
ברגע שאתה מחפש הגיון, הולכת ההנאה

שלום, עד עכשיו הייתי שותף שקט אני מעריץ סטרטרק ומשתדל לצפות בכל הסדרות המשודרות כעת יש לי בעיה ויאגר אין יס אבל בשביל זה יש ADSL בכל מקרה אל תחפש הגיון כי על כל חור בעלילה שתמצא אני יכל למצוא לך חמש. יש אתרים שלמים באינטרנט שמוקדשים רק לזה תאהב את סטרטרק תהנה ממנו אל תבדוק אותו בציציות

אילן די

New member
חוכמולוג, שים לב

שכמעט כל היצורים בסטארטראק הם humanoids בגובה וממדים פחות או יותר דומים.

pazro

New member
בסידרה המקורית

היה מיתקן ליצור כח משיכה מלכותי, הם אף פעם לא פירטו מעבר לזה

למעלה