אני אוהבת גם להוסיף אותם לציפוי של השניצל... זה גם מוסיף אורומה וגם מתפץפץ בפה
K kaya11 New member 12/10/03 #3 אני אוהבת גם להוסיף אותם לציפוי של השניצל... זה גם מוסיף אורומה וגם מתפץפץ בפה
T terroir New member 12/10/03 #4 ותוספת אינפורמטיבית קצרצרה לתשובה המצויינת של השף הלבוש: את חרדל-דיז'ון הידוע מכינים מגרגרים של חרדל שחור (חום), בעוד שהחרדל הגרמני-אלזאסי מיוצר מחרדל לבן.
ותוספת אינפורמטיבית קצרצרה לתשובה המצויינת של השף הלבוש: את חרדל-דיז'ון הידוע מכינים מגרגרים של חרדל שחור (חום), בעוד שהחרדל הגרמני-אלזאסי מיוצר מחרדל לבן.