גרגר גדול בשנה

טל השחר

New member
גרגר גדול בשנה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הופ הופ טרללה גדלתי בשנה.... טוב אז ככה לרגל יום הולדתך ה.... (טוף נו בגיל שלך כבר לא מגלים...) רציתי לאכל המון מזל טוף וכל שאר הברכות הבנליות... ובתור הגרגר מן שמעולם לא עזב את נוור נוור לנד- אני מקווה שמעולם לא תעזוב את עולם הילדים
ושתמשיך לשלב את אהבתך לבישול עם המון משחקים וניסוים... (רק תנסה לפוצץ את התרנגול של השכנה אם לא קשה לך...
) שלך טל השחר

alex

New member
וואלה , גרגר ! ...

לא הייתי מאמין שגדלת בשנה. לא רואים עליך. אז המון המון מזל טובים וכיפים ושתגשים את מה שאתה שואף אליו. ותגדל כבר. אלכס ולהקתו.

pickit

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

צרצרצר (עולה הזמר מכוורת הדבורים) כל היום וגם הערב כאן רוקדים וגם שרים כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות ו (לא זוכרת את ההמשך אבל זוכרת שהיה ה"ו..."
) בכוורת גרה גברת מתוקה ובישנית (היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה דובשנית) נספר לכם עליה נספר גם על כולם ועל צר וצרצר גם!

מירבלי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif+המשך השיר

גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה וביישנית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה גרגרית (גרגר) היא אופה שם לחם ועוד כמה מעדנים נספר לכם עליה נספר גם על כולם ועל גרגר גם

pickit

New member
גדולה ../images/Emo45.gif בלמ"צ ../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif

ומעתה אמרי צרצר
המיתריסט מהפורום השכן הדביק לו את השם (ומצא חן לי
)

fency

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifגם ממני עד 120

שתגשים כל משאלה ושאיפה

theהל

New member
ג'ר ../images/Emo98.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo98.gif

יומולדת שמח ואיחולים לשמחה וטוב נראה לי שיניב יתבעס רצח שהוא לא יכול לכתוב לך גם אז איחולים לכל הטוב שבעולם מיניבניב גם...
כנרת

ששק

New member
המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

שפע ברכות ואיחולים
מיראת ואריה

r66

New member
Y Y Y איך לא ידעתי../images/Emo9.gif מזל טובבבבבבב

a t i

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo49.gif

bali

New member
מנהל
../images/Emo49.gif גרגר!!!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo85.gif

יומולדת שמח, הרבה אושר, כייף, בריאות ואהבה!
אה, וגם הרבה בישולים
ולחמים, ולחמניות ענן.

nani nani

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif גרגרי המון../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

דבר ראשון (או כמו שמוצצ אומרת א' כל) - אין לי שמץ של מושג מה אני עושה ערה בשעה כזו... או שבעצם יש לי שמץ קלוש.. בעצם גם לכם יש ניחוש... כן אני מודה ומתוודה -
אני ש-ר-ו-ט-ה!! אבל זה לא הנושא שלשמו התכנסתי עם עצמי בשעה זו של הבוקר אז נשאיר את הדיון לפעם אחרת.. אז איפה היינו? אההה כן נזכרתי דבר שני - צריך להגיד לך מזל טוב - אז למרות שכבר הספקתי להגיד לך את זה בשתי צורות (אתה כבר יודע...) יש עוד כמה דברים שרציתי להגיד לך: שיהיה לך יומולדת שמח
המון אהבה
המון ורוד בחיים
המון שמש
המון קסם בחיים
לא חייב ארנבים או שפנים יכול להיות שזה יהיה רק חיוך... כפי שידידינו החלזון
היה אומר "קח את החיים באיזי..." ולא נותר לי אלא לאחל לך מזל טוב ענקי מכל ה
תמשיך להיות כזה...... (אין מילים לתאר אותך) "Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר."

למעלה