גרגר גדול בשנה

../images/Emo49.gifליום ההולדת ../images/Emo65.gif

מזל טוב חבר יקר שלי, קבל המון איחולי בריאות טובה ו-
תישאר כמו שאתה מהקולגה שלך שעדיין לא ניסתה להכין את הבאגט המדובר

shiri s

New member
היי היי, זה לא היום? 12/7?

שי שלנו, אוטוטו כמעט עתליתי אמיתי, בשלן הכי אמיתי בעולם, חבר טוב ונכון לעזור בכל עת,איש סוד חביב ויקר. מזל טוב לך יקירי, הרבה אושר והצלחה, מעט אי ודאות, הרבה עניין בכל, והכי חשוב - הרבה בריאות. מאחלים, השכנים האוהבים, שירי, זיו, מישל ומשה הקטן.

טל השחר

New member
כן שירי זה היום...

רק מה לעשות שבנוסף לכל הצרות הוא גם זכה לחברהשהיא קצרת רוח....

הופ הופ טרללה

גירגרת בשנההההה מזל טוב לרגל יומולדתך ה-18(?) שיהיה לך הרבה אושר עושר כושר ויושר ממני, אלכסון

מוצרלה

New member
גרגר (מי שיראה אותך ירים גבה,גרגר?)

זה לא ממש כינוי שמתאים לך. אבל בהמשך לאיחולים, גם אני שוב מצטרפת למזל טוב, מה אמרת? מזדה?? לא טויוטה? טוב לא נורא,אפשר לשנות. מזל טטטטטטטטטוווווווווובבבבבבבבבבבב. "מעתלית, הנה באנו יחד ברכבת יום ששי...... יש לי דג מלוח בצלחת ותסרוקת לראשי.... ועלי שמלת שבת עם ארנק של עור ביד.... אוי אמא כמה זה נחמד.. והלאה והלאה והלאה

sjarjar

New member
תגיד לי - השתגעת?

אתה חושב שאני כבר בשל לקבל עלי את עול עולם המבוגרים?

קשיו

New member
כרגיל אני באיחור.. המון מז"ט ../images/Emo65.gif

תמשיך להעשיר אותנו ברעיונות, מאמרים
(אה.. רגע- זו ברכה עבורך לא עבורנו..
) אז המון אושר, כיף ושנה מופלאה! |בלון
|בלון
|בלון

YulaShpil

New member
../images/Emo65.gifאחי, מזל טוב!!!

למרות שההודעה הראשונה הגיעה יום אחד מוקדם מדי... אף פעם לא מאוחר להגיד מזל"ט! קבל איחולים וכו'. אוחתך.

liat ליאת

New member
מזל טוב עד 100 כ-20../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

ים ברכות ואיחולים אושר, עושר, בריאות ואהבה בכפלי כפליים ממה שאתה מאחל ומייחל לעצמך ליאת

הרברונן

New member
לשי היקר

המון מזל טוב מכל הלב הרבה בריאות וכמה שפחות כאבי ראש (יש איזה פתגם חז"לי האומר ש"החש בראשו יעסוק בתורה" אבל אני יודע כמה אתה אוהב נוסחאות כאלה...) ועוד הרבה שנים של מחשבה מושחזת ויכולת וירטואלית ומעשית טובות כל טוב ושפע אושר, רונן

למעלה