"גרועה במיטה"

"גרועה במיטה"

לא כמו שאולי נראה לכם.
גרועה לעצמי.
טובה לפרטנר.
אבל לא רוצה יותר ככה.
נמצאת בזוגיות רבת שנים שאינה מקדמת מבחינה מינית.
בבואי לחפש מילוי חסכים "בחוץ" (אל תשפטו!) גיליתי כי אני נוטה לרצות את הפרטנר, ושוכחת את עצמי.
שאלות כמו "מה את רוצה?" גורמות לי לבלאק.
לא מסוגלת להגיד.
לא מסוגלת "להשתמש" בצד השני לעונג שלי.
והתוצאה, אני כלי, לעונג של האחר.
הפרטנר גומר שלוש, ארבע פעמים בדייט,
ואני כלום.

מבחינתי זה גרועה במיטה.
כי ברור לי שזה מתסכל אותו.
הוא לא מניאק.
יש מקום לשיפור,
אבל לא יכולה באמת לבוא בטענות.
אני לא יודעת לקחת.
אני לא יודעת לבקש.
אני לא יודעת להגיד.
אני לא יודעת לכוון.

מעולם לא שאלו אותי.
ופתאום כששואלים, אני נאלמת.
וזה באסה. לגמרי.

עזרה, מישהי/מישהו?

תודה

הפרטנר לא אמור

לשאול אותך שאלה פתוחה של "מה את רוצה?". בתור הטרוסקסואלית את לא מנוסה לענג אישה אחרת, ומכיון שאין לך נסיון בכך שמישהו מענג אותך - את לא יודעת להכווין. הפרטנר אמור לדעת מה לנסות, ואז בשיטת ניסוי וטעייה עם הזמן תוכלי לומר לו מה מגדיל לך ומה מגעיל לך. אם הפרטנר לא יודע מה לנסות - שיצפה בהרבה פורנו של לסביות

חושבת ש...

פורנו "ידידותי לנשים" הולך גם.
אני לא יודעת לכוון,
אבל אני יודעת בגדול מה מביא אותי, כשהקבוע עושה.
פשוט יש עולם שלם שרוצה ושואפת לגלות כמו שכתבת, בניסוי וטעיה.
אחרת הייתי נשארת בחוויה הרגילה והמשעממת שכבר יש לי.
תודה לך!

Sharoman

New member
לדעתי הניסוח שלך טיפה מוגזם

אין שום פסול בלשאול מישהי מה היא רוצה או אוהבת או חושבת שתאהב.
לא כשאלה פתוחה ולא כשאלה של כן או לא.
להפך! אני מאוד אוהב לשמוע את בת הזוג שלי מציינת מה הייתה רוצה שאעשה באותו רגע ואני אפילו אוהב להוציא ממנה את המידע הזה "בכח" :)
פתיחות מינית מאוד חשובה בקשרים זוגיים וההנאה שלנו, לעומת התסכול, מאוד תלויה בה.
ברגע שבן הזוג כבר מבין פחות או יותר מה מסב לזוגתו הנאה, משם כבר ניתן להתקדם לשלב של ניסויים.

זה מזכיר לי את הפרק במופע שנות ה 70' שבו הבחורים צפו בסרט פורנו בקולנוע (היו ימים) ואריק ניסה את אחד הדברים שראה שם על חברתו דונה שקיבלה את ההפתעה בכך שכמעט שברה לו את הפרצוף

ומה הקשר

בין הסיטואציה שאתה מתאר
והסיטואציה שהיא תיארה?
&nbsp
היא תיארה יזיז (לא בן זוג) שהיא שוכבת איתו באירועים ארוכים (3 - 4 גמירות שלו). היא לא גומרת. הוא שואל מה היא רוצה כי הוא חושד שהיא לא נהנית (אחרת למה לשאול?). אין להם עבר שמתוכו הוא יודע מה היא אוהבת. אם חשוב לו שהיא תגמור, למה הוא שואל במקום ליזום ולנסות? זה חושף שאין לו מושג מה לעשות, או חוסר בטחון שהוא יצליח. בשאלה סתמית כזו "מה את רוצה?" הוא מפיל את חוסר הבטחון שלו עליה. אם לה היה בטחון וידיעה מה היא רוצה - התמזל מזלו. אבל אין. ועכשיו היא מאמינה שהיא גרועה במיטה במקום לחשוב שהוא גרוע במיטה.

שניכם צודקים.

זה לא רק שהוא שואל,
הוא גם מתבאס מזה.
אמר שלא קרה לו עם אחרות.
ובהחלט הייתי מעדיפה שייזום, שינסה.
ואם אין לו מעוף
אז שיהיה יותר קשוב בין לבין... כשאנחנו מדברים סקס, כי אי אפשר לעשות. בכתיבה יותר קל לי.
ותודה על העידוד שלא אני הגרועה

לפעמים נדרשת רגישות יתרה..

אני לא אטומה לגמרי,
אני מדברת,
אבל צריך ממש להקשיב לי כדי לשמוע.
ולא כי הקול שלי נמוך,
אלא כי אני כל כך ביישנית, שזה קשה.
יותר קל לי בכתיבה, אז יצא שבכתיבה כתבתי יותר ממה שאמרתי, וברגע האמת, נאלמתי.. אבל הוא אמור לאסוף את פיסות הידע, לא?
בקיצור,
לא מאשימה אותו. רק קצת.
מאשימה בעיקר את עצמי ומקווה להגיע למצב שאני מצליחה להשתחרר ולהגיד בלי להתבייש.. בדיוק כמו שהוא אומר לי.

Sharoman

New member
תופעה מוכרת

הייתי אומר שההתחלה שלכם כבר טובה משום שבן זוגך כן מתעניין ומעוניין להשתפר.
אבל כפי שעצמך אמרת, זה חסר סיכוי כל זמן שאת לא משתפת פעולה.
אז ראשית לא ממקומי לשפוט אותך בנוגע לבחירה שלך לבחון גברים מחוץ לזוגיות שלך, אבל את רואה שגברים שמחפסים סקס מזדמן בדרך כלל ישקיעו את כל זמנם וכוחם בחיפוש ומציאת סקס ולאו דווקא בסקס עצמו.
מעבר לכך, גם אם התמזל מזלך ומצאת לך בחור חביב שכן מעוניין שגם את תצאי מסופקת, אם לא ידע איך לגעת בך ולא יבין מתגובותיך גם הוא יכשל במשימה וידאג רק לעצמו.
אז עכשיו שאת יודעת מה הבעיה תוכלי לנסות לפתור אותה.
ראשית, אנחנו תמיד אומרים שאם את בוגרת מספיק בשביל לקיים יחסים את אמורה להיות בוגרת מספיק בשביל לדבר עליהם.
אז קודם כל לדבר עם בן הזוג לא רק עוזר אלא הכרחי (כפי ששמת לב) לבריאות והמשכיות מערכת היחסים שלכם.
אבל ניתן גם לדבר עם חברות קרובות, לדפדף קצת באינטרנט ולחפש עיצות בפורומים כמו שלנו.
ראשית הייתי אומר לך שגם אם את לא מדבר על סקס עם חברות שלך, לא אומר שהן לא מדברות על סקס עם אחרות.
אז התחלה של שיחה כזאת עשויה באמת להיות מעט מביכה אבל מהר מאוד רואים שהנושא מתקבל בהבנה גמורה ושיתוף חוויות מאוד מועיל להבנה שלכן של מערכות היחסים שאתן מנהלות עם בני הזוג שלכן.
אינטרנט ופורומים מלאים בכתבות, סקרים, מאמרים ושלל עיצות של כל מיני אנשים שונים שמאפשרים לך לברור את החלקים האהובים עליך מבלי לומר מילה.
יחד עם זאת תמיד עדיף לתת כמה פרטים אישיים (כפי שעשית כאן) כדי שאלו שעונים לך ידעו לאן לכוון אותך.
לבסוף ישנו את בן הזוג הקבוע, שמשום מה עד היום לא הבנתי איך ניתן לבחור לחיות עם אדם זר לחלוטין ובמקום להרגיש קרבה אמיתית להסתפק בתחושת נינוחות שמגיעה עם הכרות ארוכה (כמו אצל עמיתים לעבודה).
הרי דווקא בני/ות הזוג שלננו אמורים להיות אלו שמכירים אותנו הכי טוב ושאנחנו הכי סומכים עליהם מבין כולם.
אחרת למה בכלל להיות איתם?

על כל פנים, אני חושב שיש דברים שפשוט לא נח לך לחשוף אל בן זוגך מחשש או מבוכה או פשוט אי נוחות, אבל הפיתרון היחיד לבעיה היא פשוט להתגבר עליה.
כמובן שלא חייבים לפנות אליו ישירות, ולכן גם רשמתי לך קודם על שיחה עם חברות טובות או על חיטוט קצר באינטרנט שיהווה לך התחלה לנושא לשיחה.
תוכלי אפילי לנסות לכתוב כאן (באנונימיות מוחלטת) רשימה של דברים שמדליקים אותך, של דברים שהיית רוצה שיעשו לך, של דברים שאת אוהב לראות או לחשוב עליהם.
תוכלי להכין רשימה ראשונית ובכל פעם להוסיף, לפתח ולשדרג אותה.
וכשתהיה מוכנה תוכלי למסור אותה לבן זוגך, תוכלי אפילו לנסות לתת דרגות לכל דבר נניח מ 1-5 או עד 10 לפי גודל הרצון שלך לחוות את אותו דבר.
את הרשימה תוכלי להקריא לו כשאתם יחד, או רק לתת לו לקרוא אותה לבד, לעכל, ומבלי לדבר פשוט לבצע בפעם הבאה שאתם שוכבים יחד.
פרטים לרשימה והשראה עבורה ניתן לקבל מהדמיון שלך, מסיפורים או עיצות באינטרנט ואפילו מסרטי פורנו בקטגוריות שמוצאות חן בענייך.
חשוב כמובן לזכור שבכל מקרה של יצירה קיימת תמיד יהיה צורך לברור מבין האפשרויות ולהתמקד באיכותיים יותר ובאלו שמוצאים חן בעינייך יותר.
בסופו של דבר אבל לא תהיה ברירה ושום שינוי לא יקרה אם לא תגרמי לו בעצמך.
אם את מוכנה כל כך להשקיע בבן זוגך הייתי מצפה שתהיה מוכנה להשקיע פי כמה בעצמך.
אם יש לך בן זוג אהוב ואוהב שרוצה ומעוניין בהנאה ובסיפוק שלך זה רחוק שנות אור מלהיות ניצול של בן הזוג אל של הזדמנות.
אני מבטיח לך שלא תהיה לו שום כוונה מיותרת לעשות דברים שהוא לא ירצה או ירגיש שלא בנח לעשות.

וכמובן קישורים:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/127680336/מבוגרים_בלבד/סקס
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/142373271/מבוגרים_בלבד/סקס
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/162987728/מבוגרים_בלבד/סקס
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/141167983/מבוגרים_בלבד/סקס
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/164440367/מבוגרים_בלבד/סקס
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/156672091/מבוגרים_בלבד/סקס
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/704/180213790/מבוגרים_בלבד/סטוצים_ומפגשים_אחרים

תודה על התגובה הרצינית והמכילה

בהחלט חששתי לכתוב.
ושמחה שהתבדיתי.
קראתי כמה פעמים וחושבת שיש הרבה בדבריך.. ולוקחת לתשומת ליבי.
נכון. אני לא מדברת על סקס.
לא בקול רם ולא עם אנשים מוכרים.

ומעבר לזה, הדברים עמוקים יותר מזה.
נוצר מצב בקשר הקבוע, שאני מרגישה שאני משימה / עבודה / אתגר בשבילו (ולא ניכנס לסיבות המורכבות שמשאירות אותי שם. "פשוט" זה לא בלקסיקון החיים שלי).
אני קוראת קצת ומבינה שלרוב הנשים לוקח זמן לגמור.
ונטבע בי בקשר הזה רגש שלילי לגבי מה זה בשביל הפרטנר שלי לענג אותי.
ולכן, בקשר בחוץ, מראש, אני מגיעה ברגשי נחיתות. חששות. פחדים.
לא נעים לי ממנו, מפחדת שהוא לא נהנה לענג אותי וישר מרגישה צורך לחזור אליו. כאלה.
זה דפוק לגמרי.
זה בור ללא תחתית.

היה פרטנר אחד שלא החזיק לאורך זמן בקשר, מסיבות לא ברורות, אבל הוא היה מאוד קשוב. הוא ניסה דברים, ובחן כל תנועה שלי וכל צליל שהפה שלי הפיק.
ודאג להחמיא לי לאורך כל הדרך.
עם כל זה. לא הצלחתי.
אולי אם הקשר היה ממשיך עוד קצת, הייתי מרגישה בנוח לשחרר.
כזה אני מרגישה שאני צריכה

אבל בפועל, לא נתקלתי שוב.

ובקשר הנוכחי, מרגישה שלמרות שיש חיבור, ויש דיבור, הוא היה מעדיף את בת הזוג שלו בשלה יותר. יודעת לדאוג לעצמה. יודעת "להשתמש בו" לעונג שלה.

אתעמק בלינקים. המון תודה.

אני די דומה לך...

בד"כ משתדל מאוד לענג את הפרטנרית שלי, היא מסוגלת לגמור מספר פעמים ולי מספיקה פעם אחת... במקרים מסוימים פעמיים.
נדיר שאני מכוון, משום מה מרגיש שאני לא אמור.
&nbsp
אנחנו דומים... מינוס ומינוס זה פלוס...

&nbsp

קופי

אני מנסה לחשוב אם זה נאמר בצחוק או ברצינות.
ואם היית רציני וזה מפריע לך, ובא לך לגמור בלי סוף..
אז אולי חלק מהתגובות שקיבלתי יעזרו לך.
בהצלחה

תזהרי עם תגובות כאלה

את עלולה לקבל שצף מסרים בלתי נשלט
&nbsp
(וסיכוי סביר שבעיקר מסוטים)

אל חשש.
נראה לך ששני גברים בחיי זה לא מספיק?

הכל תחת שליטה.
לא מחפשת מישהו שיראה לי את האור.. איתו.. אלא למצוא את האור עם הקיים.
למצוא את האור בעצמי.
את הביטחון להוציא מעצמי מה ששם מתחבא..

שגיא911

New member
בסוף תמצאי מי שיראה לך את האור..גזמה.

פרטנרית שלי פשוט שלחה לי קישור לכתבה על 12 תנוחות, וניסינו את רובן עד שגילינו מה מדליק אותנו הכי הרבה. יש המון כתבות כאלה, עם איורים והוראות ביצוע...

להיפך..

אני לא רוצה לגמור בלי סוף.
אני מאוד נהנה לענג את הפרטנרית, לפעמים יותר מאשר להתענג בעצמי...
זה לא מפריע לי בכלל, כל עוד יש מישהי שזורמת איתי.

העדפה...

אני חושב שזה כמו "פטיש".
לכל אחד ואחת יש משהו מסוים שאוהבים. אצלי זה אוראלי לפרטנרית.
איכשהו, אני נהנה מאוד כשאני גורם לבת זוג למיטה הנאה ועונג.

אני חושבת שזו בעיה תרבותית

ככה מחנכים אותנו להיות- גם אם זה לא נאמר אלא רק מסר בין השורות.
אישה "טובה" לא רוצה סקס בשביל עצמה אלא מוכנה "לתת" ולספק את הגבר שלה כדי שיאהב אותה. אפשר לדבר על זה עוד הרבה..
&nbsp
אבל, נשמע לי שאת רוצה לצאת מהמקום הזה וזה נפלא!
&nbsp
יכולה לשתף אותך בכך שהפעם הראשונה שבאמת הכריחו אותי להגיד מה אני רוצה היה עם פרטנר שהייתי איתו במערכת יחסים בדסמית. זה הביך אותי מאוד מאוד אבל מתוך מערכת היחסים וההתמסרות אליו כשולט הצלחתי לאט לאט להבין ולהגיד מה אני רוצה. היו לי משימות כתיבה וכמובן גם הייתי צריכה לדבר ולהגיד- שזה היה לי הכי קשה.
כמובן שזה לא אמר שזה מה שהוא היה עושה
אבל ככה זה בבדסמ.
&nbsp
אחכ הייתי עם גבר שרצה שישלטו בו וזה כבר היה עוד יותר מאתגר. הייתי צריכה לתת לו הוראות מה לעשות לי וזה באמת דרש להתמקד בעונג של עצמי ולא בו. להשתמש בו ככלי לתענוג שלי- דבר שמעולם לא עשיתי עם שום גבר. חייבת לומר לך שזה היה שיעור ששינה אותי לחלוטין!
&nbsp
הפרטנר שלי היום הכי נדלק מזה שאני יושבת לו על הפנים ומשתמשת בו להנאתי. מספיק שאני רק מדברת על זה שאני אעשה את זה והוא כבר זקור

זה גם משהו שלא היה לי קל לעשות לפני מספר שנים- אבל למדתי לשחרר ולהנות מהגוף שלי.
&nbsp
בקיצור, זו עבודה על עצמך ואף אחד לא יכול לעשות את זה במקומך!
בהצלחה והעיקר להנות

למעלה