גרושים

לא הבנתי, זה ניק אחר שלך? או שאת מזכירת התקשורת והדוברת שלה?

לגבי כל מה שכתבת, זאת דוגמא מובהקת של התחמקות מאחריות. אכלו לי, שתו לי, בכלל לא התכוונתי, השפיעו עלי, הייתי עסוקה ושאר תירוצים. עובדתית היית שם ועובדתית הייתה לך יכולת בחירה. יכולת לבחור ובחרת בדרך זאת. וכשהיא לא הביאה אותך לאן שקיווית, שאגב כשלעצמו זה לא מפתיע, את מאשימה את כל העולם ואחותו חוץ מהאדם היחיד שבאמת היה יכול לשנות את מהלך הדברים, וזאת את. מה הלאה? בתור התחלה הייתי ממליץ להפסיק להתקרבן. ללמוד זאת הדרך היחידה לא לחזור על אותן טעויות. נכון, לפעמים עושים טעויות, מקבלים החלטות שגויות אז צריך לחיות גם עם הכשלונות, לא רק עם ההישגים. אבל להתמם שלא הייתה לך ברירה וכל החרטא ברטה של עמדת נחיתות ואין ממש ברירה זה טיעון פאתטי על גבול המגוחך.

kagome10

New member
ואוו. אתה סובל מפרנויה

אני כותבת בתפוז שנים, ואפילו בפורום הזה אני כותבת לא מעט זמן. אתה יכול לוודא את זה בעצמך, על ידי חיפוש פשוט. אבל אני חושדת שזה לא יגרום לך להפסיק לזרוק עלבונות ולהתחיל לתת טיעונים. אולי אפילו לא תודה בטעותך ותמשיך לטעון שאני פותחת השרשור. אני לא מתכוון לנסות להוכיח לך שאני אני ולא מישהי אחרת, רק כי אתה סובל מפרנויה.
כמובן, אתה מוזמן להוכיח שאני טועה, ושבאת לפה לא רק כדי לזרוק עלבונות על כל מי שלא מסכים איתך. כלומר, לכתוב בתגובה הודעה מנומסת שמכילה טיעוני נגד כלשהם. בהצלחה!

רק עוד שאלה קטנה, אתה גבר שמתחזה לאשה או אשה שמתחזה לגבר?

כי בחלק מהמקומות את/ה כותב בלשון נקבה ובחלק בלשון זכר. וזאת לא שגיאת כתיב, כי למשל "אני לא מתכוון" כתבת למשל בנון סופית אז לא תוכל לטעון ששכחת "ת" להפוך ל"מתכוונת". לא נורא, אתה לא הטרול הראשון וגם לא האחרון באינטרנט ובאמת שלא מעניין אותי מי אתה, מה אתה ומה הבעיות שלך. זה בינך לבין המטפל שלך. כפי שכתבתי בהודעה המקורית שלי שממש קוממה אותך, אני ממליץ לכולם, אפילו לטרולים, לקחת אחריות על המעשים וההחלטות שלהם. את/ה רוצה קבל. אתה לא רוצה, אל תקבל.

Mrs Dolores

New member
הפורום הזה מלא בטרולים ומתחזים

בגלל זה, אני כמעט שלא כותבת כאן, רק קוראת חלק מההודעות, בעיקר אלה של מריוס שתמיד ענייניות ואני לומדת מהן הרבה ומתעלמת מכל ההזויים.

YoniS007

New member
אני לא חושב שכדאי להתחיל מיעוץ אצל עורך דין

מקריאה ברשת אפשר לקבל מושג לא רע למה אפשר לצפות במקרה של פרידה מבחינת חלוקת ממון, זמני שהות ובגדול, גם מזונות. רק לוודא שקוראים מאמרים שנכתבו אחרי יולי 2017. את צריכה אבל להחליט מה את רוצה. לפחד זה טבעי, רק טיפש לא יפחד מקבלת החלטה גורלית, אבל תצטרכי להתגבר על הפחד.

ואגב, בגידה זה הפתרון הכי גרוע מאלף ואחת סיבות. טוב מאד שירדת מזה.

Mrs Dolores

New member
האם הכינוי שבחרת לך משקף את תחושתך?

אני כותבת זאת מכיוון שאני לא בטוחה אם את רוצה להתגרש או רק מפנטזת על זה. גירושין זה עניין קשה מאד אבל לפעמים זה הרע במיעוטו. הגירושין פותר עניינים מסויימים אבל גם מביא איתו בעיות חדשות. לגבי העניין הכספי שנראה שהכי מטריד אותך, אם בעלך מרוויח הרבה יותר ממך, הוא יצטרך לשלם לך מזונות. זה לא הרבה אבל זה משהו. תצטרכי גם לחשוב איך להגדיל הכנסות. הרבה אנשים פורחים רק תחת לחץ ואולי זאת תהיה הזדמנות עבורך לגלות בעצמך צדדים חדשים, לגדול ולהתפתח. ההון שצברתם במהלך הנישואין כמו דירה ונכסים, חסכונות, כולל פנסיות קופות גמל וכו', יתחלקו חצי-חצי.

בהצלחה

למעלה