גרין דיי מקום 1!!!

AriellA100

New member
גרין דיי מקום 1!!!../images/Emo106.gif

Green Day is #1 on KROQ's "Top 106 Best bands Of All Time".. באתר שמצורף

ADCMAN

New member
באמת, אם הם זכו מקום ראשון

אני לא רוצה להמשיך לקרא את שאר הרשימה...

ADCMAN

New member
נכון.

בכלל, איזה רשימה זאתי שהדד קנדיז, הראמונז והקלאש לא במקומות הראשונים? עזבו, אני לא רואה ברשימה את הדורז, ג'ימי הנדריקס, לד זפלין, פינק פלויד, השאדווז...

swallowed

New member
לא נכנסתי בכלל לרשימה..

זה היה צפוי לגמרי.. לד זפלין ג'ימי הנדריקס ופינק פלויד לא מופיעים?! איזה עליבות.. זה בטח של השנה האחרונה או משהו כי זה לא ייתכן... לג'מי הנדריקס יש את השירים שכי טובים בעולם!! וזהו אין בכלל על מה להתווכח! וגם ללד זפלין.. זהו!! בר.

ADCMAN

New member
זה לא מהשנה האחרונה.

גם הראמונז הקלאש והדד קנדיז נמצאים ברשימה, תעשי את החישוב

swallowed

New member
אהה..

אני מכירה רק את הקלאש.. ואני יודעת שהם להקה משנות ה70 בריטית.. את השאר אני לא מכירה וטוב שכך.. אבל קלאש זה סתם להקה מסריחה.. בר.

ADCMAN

New member
היית מתה.

הקלאש גדולים מהחיים. אין ספק, אני חושב שהם אולי להקת האולדסקול הטובה ביותר(טוב אחרי הראמונז כי הראמונז הם אגדה) ואם את לא מכירה את הראמונז, או את הדד קנדיז, יש לך חור גדול בהשכלת המוזיקה..

swallowed

New member
אני לא ישקר לך..

אני לא מכירה אותם... וקלאש סתם להקה זבל..! לפחות זאת דעתי.. בר.

barboshkiss

New member
הרמונס אוי אוי אוי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הלהקה הכי טובה שיש בכל הזמנים! פשוט כדי לך להתחיל להכיר אותם! והקלאש זאת לא להקה מסריחה :/

ADCMAN

New member
כן, עזבי

היא שומעת נירוונה. שבתכל'ס, נירוונה זה הדבר הכי מעפן שהושפע מהראמונז, קלאש, דד קנדיז, ונגטיב אפרוץ' נ.ב, קורט לפני שהוא שם לחייו קץ התחיל להתלבש כמו מישהו בן 50 ששומע לאונרד כהן, לעומת זאת קריסט ודייב המשיכו להפציץ בחולצות של להקות בני זונות...

swallowed

New member
די כבר..!

נירוונה זו פשוט להקה טובה!! ומה גורם לך לחשוב שאכפת לי מה הם לובשים.... מצידי שלא ילבשו כלום!! וכולם יהיו ערומים! זו תיהיה אנרכיה!@! עזבו.. לא לשים לב... בר...

ADCMAN

New member
In 1977 its so lucky to be rich

In 1977 - I hope i go to heaven. כן, זה לא יהיה אנרכיה, למרות שאני כן מקווה שתהיה פה אנריכה. In 1983 - here comes the police!

עם כל הכבוד לגרין דיי

יו 2 מקום רביעי פירל ג'אם מקום 20 גאנס מקום 43 נראה מוזר קצת

מקום ראשון?../images/Emo163.gif

עד כמה שאני אוהבת אותם, הם לא צריכים להיות מקום ראשון.. במיוחד לא שהראמונז ברשימה.

helenas

New member
וואו!

לדעתי, הם טובים...אבל לא הכי טובים! איזה פסיכים....

אה?:\

גרין דיי טובים..אבל לא הכי בעולם... כמו שכולם כאן אמרו:איפה פ"פ ולד זפלין ונירוונה וכל אלו? אני חושבת שזאת רשימה מאכזבת.

למעלה