גרין דיי מקום 1!!!

יאצוק

New member
זה יפה אבל לא כ"כ מגיע להם...../images/Emo54.gif

עד כמה שאני אוהבת אותם... בכל הזמנים היו להקות טיפה יותר טובות...
זה עדיין מכובד ביותר!

t r e c o o l

New member
אנשים אתם מזלזלים ממש בגרין דיי!!

מגיע להם לגמרי לזכות מקום ראשון!!!!!!

ADCMAN

New member
שמע חבוב,

עד כמה שאני מחבב אותם, בתור מצעד שקוראים לו "הלהקה הכי טובה בכל הזמנים" לגרין דיי אפילו לא מגיע מקום 106. הם להקה בינונית, לא גדולה זין על כל מי שתומך במתחנבלים

t r e c o o l

New member
חבוב?...(אני בת..)

כנראה שזה של השנה ומה לעשות גרין דיי הם להקה טובה! וגם היום היה במטיבי מצעד הנו רוק(מזה?..) וגרין דיי היו מקום ראשון!! אני רק בשוק שלינקין רק במקום ה-13

ADCMAN

New member
זה לא של השנה...

רשום שם כמה להקות שברור לא פועלות מאז 2002(רמונז,קלאש) בגלל מותם של הסולנים... גם הלהקה SUBLIME לא פועלת כבר כמה שנים כי הסולן שלהם מת.. זה לא של השנה. זה פשוט מצעד עלוב נפש... אגב, מוות לכל התומכים במתנחלים המחבלים האלו.

ADCMAN

New member
נכון.

אם זה כל הזמנים זה רשימת גרועה. גרין דיי לא הלהקה הכי טובה בכל הזמנים חסרות אלפים של להקות שמגיע להם להשתתף

מה?!

מי המוצץ אצבע בן ה12 שהרכיב את הרשימה הזאת?? עזבו שפלויד והראמונז וכולם לא מופיעים, אבל גרין דיי הביסו להקות כמו מטאליקה, the police, והס-ק-ס פ-י-ס-ט-ו-ל-ז!!!!!!! מטומטמים..

ADCMAN

New member
כן. הרמונז זה

ההשפעה הישירה של גרין דיי. אם את אוהבת גרין דיי, נירוונה כדי לך להוריד(אפילו מרלין מנסון עשה קאבר לשיר שלהם The KKK Took My baby away לא רק ששווה להוריד, שווה גם לקנות את הדיסק הראשון שלהם.

ADCMAN

New member
הם לא.

בתכל'ס הם השפיעו על החומר של הקלאש שעד 1979... ובכלל על כל מוזיקת הפאנק והגראנג'(וגם קצת מטאל)

barboshkiss

New member
ברור איפה השאלה

!!!! הלהקה שהיתה צריכה לזכות שמה מקום ראשון!!!!!! (ובלי קשר חסר שמה מלאן להקות טובות)

ADCMAN

New member
RAMONES > KORN

הראמונז לוקחים אותם. למרות שאני לא חושב שקורן להקה טובה

למעלה