גרין דיי

greendude

New member
ועוד דבר..

לאחר השירשור האחרון, בא לי לדפוק את הראש בקיר, עדיף מבטון. אופספרינג וגרין דיי שתיהן להקות טובות, ההבדל היחיד הוא שאופספרינג יותר כסחיסטים ויש להם מין פוזה של "אנחנו רעים" וגרין דיי סתם באים בקטע של "אנחנו מסטולים, איזה כיף לנו" נ.ב. בא לכם לארגן IDIOT OF THE MONTH ישראלי?

מה?!

אמריקנה הכי טוב של האופספרינג?! טווווווווווווווווווווווווווווווווווווב כנראה שלא שמעת אותם מספיק סמאש דיסק ענק! ואיגנישן גם צריך להיות משו טוב...

אנ´לא מבינה..

טוב פסדר אז לא אהבת ת´דיסק האחרון נגיד.. אפשר לחשוב...גם זמרים ואומנים הם בני אדם.. חמודים הם לא יכולים לספק אותכם בכל דיסק מחדש... יש בפורומים האלה לפעמים תגובות ממש לא במקום...תלונות על דברים שאין מה לעשות נגדם...ממש ביזבוזי אנרגיות.. טוב לא משנה בכל מקרה זה מה שאני חושבת...תגידו לי אם אני טועה..

OPERATi0N_iVY

New member
הממ...

אופספרינג הם להקה מצויינת, אבל זה בתנאי שמתעלמים מ-4 הדיסקים האחרונים שלהם, ומתמקדים בדיסק הראשון שלהם, שלפי דעתי היה הדיסק הכי טוב שלהם, ובדיסק השני שלהם (IGNITION). מי שאומר שאופספרינג טובים או גרועים רק לפי שמיעת CONSPIRACY OF ONE או AMERICANA, טועה. גרין דיי, מצד שני גם להקה לא רעה, כשדווקא אצלם שני הדיסקים הראשונים, לפי דעתי, לא היו כ"כ טובים, ורק בDOOKIE הם מצאו את דרכם האמיתית. אצל גרין דיי אני הכי אוהב את INSOMNIAC, כי הוא פשוט קצת יותר "כבד" מכל מה שהיה קודם. אבל המסקנה שלי היא אופספרינג יותר טובים...

OPERATi0N_iVY

New member
////////////

לדיסק הראשון שלהם קוראים THE OFFSPRING, יש לו עטיפה שחורה כזאת... יש את זה ברוב חנויות הדיסקים...

לדיסק הראשון קוראים: the offspring

ואני באמת ממליץ לך לקנות אותו מאשר את יגניטיון.. (למרות שביגניטיון יש כמה שירים פשוט אדירים) הראשון יותר טוב מבחינת הרמה הכללית של הדיסק.. וגם שם יש שירים פשוט גדולים... אחרי סמאש..ללא ספק "the offspring"!

יש לי את סמאש

ואני אקנה גם את איגנישן וגם את The Offspring *שירה מתלהבת שיש לה כסף* שמעתי את איגנישן - פשוט דיסק טוב!!!

יש שם שירים ממש גדולים

אבל אני אישית לא כ כך אהבתי את הדיסק באופן כללי... לא יודע, לא הלהיב אותי במיוחד... (חוץ מהשירים שעליהם אני מדבר ואותם כבר שמעתי קודם, אז...)

יוווווו פורום גרין דיי

לא אופספרינג או פו פייטרס תפתחו פורום אופספרינג...

xero1

New member
תרגעי, מה את כ"כ לחוצה?

אפשר גם לדבר על דברים אחרים קצת..

למעלה