גרין דיי

hospital_food

New member
גרין דיי

אני מאוד אוהב את גרין דיי(ולא בגלל שהם סגרו את סיינפלד), למרות שהם ממש התמסחרו עם הדיסק האחרון שלהם שהיה גם מאוד מיינסטי וגם ממוסחר פחד. אני מתגעגע אבל לפעם... לימים של Dookie של Nimrod ובמיוחד במיוחד ל Insomniac שלדעתי הוא האלבום הכי טוב שלהם עם מלא שירים מבריקים כמו:Geek Stink Breath Brain Stew Walking Contradiction Brat Stuck With Me... האלבום האחרון שלהם לא ממש אהבתי מלבד 4 שירים : Blood, Sex and Booze Fashion Victim ו Misery , Macy´s Day Parade המדהימים. הדבר שהכי שונא אלה הוונאביז שאומרים שהם אוהבים את גרין די והם מכירים רק 3 שירים שלהם ותמיד אלה אותם שירים: Time of Your Life When I Come Around Basket Case בעעעע

פשוט הייתי חייבת לציין...

שאתה ממש צודק...

כולנו שונאים את הוואנאביז.

אבל שלושת השירים האלה באמת יפים! Dפנה
אני לא וואנאבי

Sexy me

New member
נכון... כולנו שונאים את הוונאביז

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, פיכסה "רוצים להיות"! חחח... אנחנו כולנו פריקים גאים! ..::טיש::..

Sexy me

New member
לא, לא גאים...

פריקים מאאאאאאאאאגניבים... חחחחחח... קרעת אותי!!! ..::טיש::.. ברור שאת לא וונאבי! את פריקית!

Sexy me

New member
אני חייבת לכתוב את זה!

הם לובשים חולצות שחורות הם באים בחבורות הם רוצים להתאבד .... (בלה בלה בלה... לא יודעת מה הם אומרים כאן...) Oi Oi Oi Oi פריקים מסריחים Oi Oi Oi Oi נהרוג אותכם Oi Oi Oi Oi נז**ן אותבם Oi Oi Oi Oi נשרוף אותכם בלה בלה בלה.... פרט שולי שולטים! חחח... לא ..::טיש::..

Sexy me

New member
תודה על העידכון.. :)

אני חובבת אוי! אוי ואבוי! הייתם מאמינים? אנטיפטית (אתה אמור להבין..) ..::טיש::.

HandsomeDevil

New member
wanna b sombodys...

cuz we are the nobodys, wanna be sombodys/ marilyn manson וונבי- אחד שהוא לאפריק ורוצה להיות פריק. יש כאלה שנורא משתדלים...

ּpine appleּ

New member
טעות מרה!!!!!!

ככה- וואנאבי= wannabe מישהו שרוצה להיות משהו אחר (wannabe=רוצה להיות.....) העובדה שבארץ המסריחה יש חלוקה בין ערסים ופריקים ואימצו את המושג הזה רק למי שרוצה להיות "פריק" (בוגר, בוגר) זה לא אומר שזאת המשמעות שלו! יכול להיות וואנאבי בלרינה, או וואנאבי כבאי או וואנאבי אסטרונאוט!

pikitup

New member
אני וואנאבי כבאי!

אני כבאי! אני כבאי! אני כבאי! קניתי את הבגדים והכל, אני מסתובב כל היום עם צינור גדול על הכתף ומנסה לכבות שריפות... אבל מה לעשות, אני לא כבאי... :( אולי אם אני ישתדל יותר אני יצליח

כל כך צודק

המיינסטרים הורג את העולם בואו נתנקש בבריטני ספירס או באחת המתחזות שלה בבקשה חלמתי לעשות את זה כבר הרבה זמן

Sexy me

New member
איזה דיון

בנאלי! באמת שירשור דפוק! "אנחנו פריקים מאגניבים, אבל אנחנו פריקים אמיתיים! ואנחנו שונאים את הוואנאביז האלה שמנסים להיות פריקים (כמונו)! שיואו! איזה קולים אנחנו! תעשו טובה! ..::טיש::..

hospital_food

New member
צודקת

אמנם אני התחלתי את זה אבל ממש לא רציתי שהדיון ילך לכיון הנדוש הזה. רק בארץ זה קורה, מזכירים תמילה מיינסטירים וונאביז וישר משייכים את זה לפריקים. זה אדיוטי בארהב אין את כל ההכללות המטופשות האלה: פריקים, ערסים וכו...

ּpine appleּ

New member
נכון

אבל! דבר ראשון אתה לא שם אתה לא יכול לדעת איזה חלוקות עושים שם.... אולי פחות טובות מאלה..... דבר שני- לכל דבר יש את החסרונות והיתרונות שלו.... יש לי חברות בארה"ב לדוגמא וגם גרתי שם, ורוב האנשים שם פוזרים/צבועים/מגעילים ביותר..... אז במובן מסויים עדיף שיש את החלוקה הזאת, עד כמה שזה "בוגר"..... דבר שלישי- לא כל מה שיש בארה"ב זה אומר שזה טוב ושאנחנו גם צריכים לעשות את זה..... יש שם מספיק בולשיט וגזענות (דומה מאוד לחלוקת הפריקים/ערסים) ואנשים תלמדו לנסות לראות את הצד הטוב בכל דבר כי זה משפר תמצברוח (מנסיון....
)

Sexy me

New member
שירה הפטריוטית!

טוב למות בעד ארצנו! אבל יותר טוב לחיות... חזק ואמץ! המשיכי כך, לוחמת הארץ! (מממממה?!) מחורפנת כתמול שלשום ..::טיש::..

למעלה